Avent kullanıyoruz 5 6 aydır oğlum bazen ısırıyor dişlerinin arasına alıp cekistiriyor, kopma vs olmadı henüzMerhabalar 15 aylık bebeğim var dişleri çıktığından beri her sulugu denedim isirip koparıyor değişik aldım yedeğini aldım çözüm olmadı kullandığınız ve böyle sorun yaşadığınız oldumu sürekli üstünü ıslatıyor çözüm bulamıyorum
Ya evet o baya sert ti görmüştüm neden aklıma gelmedi hemen alayımBen bu sorunu İKEA’nın beyaz yeşil standart suluğu ile çözdüm. O kadar severek içiyor ki kapağının olmaması umrumda değil
Evet evde bardakla veriyorum ama kendi içsin sürekli die ortaya koyuyorum ama yok her markayı denedim diyebiliriz hepsini ısırdı. Su akittirioKızım 26 aylık. Dört farklı marka suluk kullandım ama kızım pek ısırmadığı için kopan hiç olmadı. En son Philips in o meşhur suluklarından kullanıyordum. Yaklaşık bir yıl kullandım kopma vs olmadı hiç. En azından evde çay bardağı ile su içebilir bebeğiniz. Suluğu da dışarıda kullanırsanız daha uzun süre kullanabilirsiniz diye düşündüm. Yine bardağa su koyup normal pipet ile su içmesini de teşfik edebilirsiniz. Sanırım normal pipetler daha dayanıklı olabilir keskin dişlere.
Bardakla mi verdiniz ama işte kendi de içsin die ortaya koyuyorum ama işte nerdeyse her ay alioruz bu a son aldığımız ay da olmadi kopardıSuluk kullanmadım desem
Evet güzelmiş görmemiştim yorumlarda iyi.su Ikea da ki ni deneyim disarisi içinde bunu alınabilirUzspace 700 ml -Büyük Boy-Kılıflı 2 Ayrı Kapaklı Pipetli/Pipetsiz Tritan Su Matarası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Uzspace 700 ml -Büyük Boy-Kılıflı 2 Ayrı Kapaklı Pipetli/Pipetsiz Tritan Su Matarası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şunun pipet yeri plastik. Pipetsiz de kullanılabilir gibi.
Diodum gördüm bı an aklıma gelmedi saolun tekrar bizi bu kurtaracak inşallah bardak öğrenene kadarBen bu sorunu İKEA’nın beyaz yeşil standart suluğu ile çözdüm. O kadar severek içiyor ki kapağının olmaması umrumda değil
İlk sulukla başladım tabi ama şu ucu delikli delikli olanlardan. Sonra evdeyken bardakla veriyordum. Bir de ağızlık oluyor fotosunu bulursam atayım. O her şişeye uyum sağlıyor. Dışarıda da onunla veriyordum. Evde de su şişesini aşağılara koyuyordum gösteriyordu susayınca.Bardakla mi verdiniz ama işte kendi de içsin die ortaya koyuyorum ama işte nerdeyse her ay alioruz bu a son aldığımız ay da olmadi kopardı
Evet bundan almıştım bı kere dışarda da böle yaparım bi süre dolap suluk doldu ben aliorum oğlum kopario yada kiriyoİlk sulukla başladım tabi ama şu ucu delikli delikli olanlardan. Sonra evdeyken bardakla veriyordum. Bir de ağızlık oluyor fotosunu bulursam atayım. O her şişeye uyum sağlıyor. Dışarıda da onunla veriyordum. Evde de su şişesini aşağılara koyuyordum gösteriyordu susayınca.
Eki Görüntüle 3308388
Bir süre sonra görünür yere bardağı koyduğunuzda kendi kendine bardaktan içmeye başlar bebeğiniz. Alacağınız suluk sizi 7-8 ay idare etse yeterEvet evde bardakla veriyorum ama kendi içsin sürekli die ortaya koyuyorum ama yok her markayı denedim diyebiliriz hepsini ısırdı. Su akittirio
İşte üstüne direk dokuo bizimki suyu çok sevio islatsin döksün her çocuk gibi inşallah su bardak level ine bizde geçerizBir süre sonra görünür yere bardağı koyduğunuzda kendi kendine bardaktan içmeye başlar bebeğiniz. Alacağınız suluk sizi 7-8 ay idare etse yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?