• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler Sulu süpürge mi susuz süpürge mi?

Kaybolmuscennet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
1.374
1.443
133
Bayanlar pek bilgim yok süpürge konusunda. Tek bildiğim bu forumda yazanlar.
Bu hafta küçük ev aletlerini alıcam ancak süpürgeye karar veremedim.
Ben sulu güzel kullanışlı filtresi karton olmayan bi süpürge almak istiyorum. Ayda birde olsa sulu süpürgeyle evi süpürmek daha sağlıklı geliyor bana.
Günlük kullanım içinde dik süpürge alıcam. Daha hafif pratik olur diye.
Sorunum şu ki ikisinide hiç kullanmadım ve markaları konusunda hiç bi bilgim fikrim yok. Netten bakınca sadece fiyatlara odaklanıyorum.o yüzden kullanmış kişilerin önerileri daha iyi olur gibi:)
Annemin evde profilo kullanıyoruz toz torbalı ve çok sessiz memnunuzda ama benim içime sinmiyor çeyize toz torbalı almak.
Bana özellikle sulu süpürge önerisinde bulunursanız sevinirim.nelere dikkat etmeliyim.fritözü eledim:) ona ayırdığım bütçeyi süpürgeye ekleyebilirim:)
Filtresi,kumandası,haznesi vs nasıl olmalı. Hangisi daha kullanışlı oluyor sulu süpürgelerde.
Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Ayda bir süpüreceksen suluyla tamam. Yoksa makineye hizmet etmek gerekiyor. Suyunu dök yıka temizle. İçindeki pisliklr birlikte wc, lavobo ya falan dökemiyorsun,tıkanma yapabilir. Epey pis bişe yani. Günlük kesinle kullanamıyorsun. Dikey de kablosuz elektrolüx öneririm. Bütün evi süpürebiliyorsun. Çekişi de iyi. Süpürme işini hiç sevmeyen ben artık hergün işten gelince bi bakmışım bütün evi süpürüyorum.

Kesinlikle sulu alma derim. Ben bazen çocuklardan fırsat bulup içini temizleyemiyordum. Ertesi gün temizlemek için hazinesini açtığımda resmen leş kokusu bütün evine doluyordu. Sonunda attım kurtuldum bir daha asla. Şimdi philips maraton kullanıyorum ve çok memnunum.

Ayy sulu mu ! Çok hevealenerek mikrop toz bırakmayacağım bu evde diyerek aldım. Ama iki seneye kalmadan artık pes ettim temizliği çok zor...
Gerçi makinadan makinaya da fark ediyor ama benimki tamamen yıkanması gereken zor bir süpürgeydi dayanamayıp susuz aldık . Bizim evde çocuklar olduğundan en fazla iki güne bir süpürmek gerekiyor ondan dolayı ben memnun kalmadım ama siz az kullanacakmışınız o zaman olabilir
Bana sorsanız ben yine de kuru olanı derim. ;)

Bayanlar pek bilgim yok süpürge konusunda. Tek bildiğim bu forumda yazanlar.
Bu hafta küçük ev aletlerini alıcam ancak süpürgeye karar veremedim.
Ben sulu güzel kullanışlı filtresi karton olmayan bi süpürge almak istiyorum. Ayda birde olsa sulu süpürgeyle evi süpürmek daha sağlıklı geliyor bana.
Günlük kullanım içinde dik süpürge alıcam. Daha hafif pratik olur diye.
Sorunum şu ki ikisinide hiç kullanmadım ve markaları konusunda hiç bi bilgim fikrim yok. Netten bakınca sadece fiyatlara odaklanıyorum.o yüzden kullanmış kişilerin önerileri daha iyi olur gibi:)
Annemin evde profilo kullanıyoruz toz torbalı ve çok sessiz memnunuzda ama benim içime sinmiyor çeyize toz torbalı almak.
Bana özellikle sulu süpürge önerisinde bulunursanız sevinirim.nelere dikkat etmeliyim.fritözü eledim:) ona ayırdığım bütçeyi süpürgeye ekleyebilirim:)
Filtresi,kumandası,haznesi vs nasıl olmalı. Hangisi daha kullanışlı oluyor sulu süpürgelerde.
Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.
Asla sulu almayın .motoruna su kaçıyor bozuluyor.temizligi zor falan falan.

Back