I inovasyon Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 55 2 86 İçel Mersin 21 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi inovasyon #1 iki haftadır her resim dersinden sulu boya lekeleriyle dönüyor kızım.kosla ve leke çıkarıcıları denedim ama çıkmıyor.3 tane okul t-shirt'ü mahvoldu. Sulu boya lekesini nasıl çıkartıcam bilen varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar.
iki haftadır her resim dersinden sulu boya lekeleriyle dönüyor kızım.kosla ve leke çıkarıcıları denedim ama çıkmıyor.3 tane okul t-shirt'ü mahvoldu. Sulu boya lekesini nasıl çıkartıcam bilen varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar.
xsxahxsxehriyar Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 83 1 86 Kastamonu 21 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi inovasyon #2 Amway'dan aldım ben çok memmun kaldım tüm lekeleri çıkartıror(Prevvash) sprey umarım bulur ve memmum kalırsınız.
Amway'dan aldım ben çok memmun kaldım tüm lekeleri çıkartıror(Prevvash) sprey umarım bulur ve memmum kalırsınız.
I inovasyon Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 55 2 86 İçel Mersin 21 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi inovasyon #3 Şahşehriyar,bu spreyi nerde bulabilirim peki?
Emez Guru Kayıtlı Üye 12 Aralık 2006 1.281 4 316 51 İzmir 22 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi inovasyon #4 viking in toz leke çıkarıcısını denesene.diğerlerinin çıkaramadığını o çıkarmıştı. bir de uhu ve oje lekesi için beyaz sirke (elma ) kullanılıyor ve işe yaradı. onu dene istersen
viking in toz leke çıkarıcısını denesene.diğerlerinin çıkaramadığını o çıkarmıştı. bir de uhu ve oje lekesi için beyaz sirke (elma ) kullanılıyor ve işe yaradı. onu dene istersen
I inovasyon Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 55 2 86 İçel Mersin 22 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi inovasyon #5 emez,teşekkür ederim bi deniyeyim umarım çıkar.
xsxahxsxehriyar Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2007 83 1 86 Kastamonu 23 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi inovasyon #6 inovasyon .!.: Şahşehriyar,bu spreyi nerde bulabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Tam olarak resmi sitesinin adresini bilmiyorum ama,bu işi yapan bir arkadaşımdan almıştım ben.
inovasyon .!.: Şahşehriyar,bu spreyi nerde bulabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Tam olarak resmi sitesinin adresini bilmiyorum ama,bu işi yapan bir arkadaşımdan almıştım ben.
Safir Taht “Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S Pro Üye 3 Şubat 2010 11.305 5.495 773 23 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi inovasyon #7 Sulu boya lekesinin çözümünü bilen varmı?