- 8 Şubat 2020
- 1.127
- 536
- 28
- Konu Sahibi meryemhilall
Arkadaşlar şeffaf sulu akıntı nedenleri nelerdir? Bu tarz birşey yaşayan varsa paylaşabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sulu derken sanırım şeffaf akışkan demek istedinizArkadaşlar şeffaf sulu akıntı nedenleri nelerdir? Bu tarz birşey yaşayan varsa paylaşabilir mi?
Evet şeffaf ve akışkan başınıza hiç geldi mi? Yada herhangi bir bilginiz var mı?Sulu derken sanırım şeffaf akışkan demek istediniz
Evet canım 8 aydır demiyoruz adetin gecikti 13.günüm gecikmedeGebelik planliyor musunuz?
Genellikle yumurtlama döneminde akıntı o şekilde olur ama çok yoğun olması garipEvet şeffaf ve akışkan başınıza hiç geldi mi? Yada herhangi bir bilginiz var mı?
Ee o zaman bence hemen bi test yapinEvet canım 8 aydır demiyoruz adetin gecikti 13.günüm gecikmede
Gecikmenin 3.günü kan verdim ama negatifEe o zaman bence hemen bi test yapin
Yok hayır yumurtlama akıntısı değil bildiğin su gibi bir akıntı adetin geçeli 13 gün oldu adet olmadım dahaGenellikle yumurtlama döneminde akıntı o şekilde olur ama çok yoğun olması garip
İsterseniz bı test alıp bakın 13 gün geçmiş idrarda çıkar pozitif iseYok hayır yumurtlama akıntısı değil bildiğin su gibi bir akıntı adetin geçeli 13 gün oldu adet olmadım daha
Cesaretimi topladığımda yapmayı düşünüyorum canımİsterseniz bı test alıp bakın 13 gün geçmiş idrarda çıkar pozitif ise
Düzenlimiydi adetleriniz çok gecikmiş ben ilk öğrendiğim de öyleydi şmdi sarıya dönük olduArkadaşlar şeffaf sulu akıntı nedenleri nelerdir? Bu tarz birşey yaşayan varsa paylaşabilir mi?
Merhaba 10 aydir deniyorum gebelik bende her zaman gelen sey bu akintilar cok normal belirti aramamaya calis cnm mevsimlerden dolayi gecikme vardir birde hamile oldugunu dusundukce adet gec geliyor benim basima 2 kere geldi takmamaya calisArkadaşlar şeffaf sulu akıntı nedenleri nelerdir? Bu tarz birşey yaşayan varsa paylaşabilir mi?
Pko var adetlerim düzensiz sadece bu ay beklenen adet gününden 1 gün önce pembe leke geldi hiç olmazdı bendeDüzenlimiydi adetleriniz çok gecikmiş ben ilk öğrendiğim de öyleydi şmdi sarıya dönük oldu
İnsan ümitleniyor işteMerhaba 10 aydir deniyorum gebelik bende her zaman gelen sey bu akintilar cok normal belirti aramamaya calis cnm mevsimlerden dolayi gecikme vardir birde hamile oldugunu dusundukce adet gec geliyor benim basima 2 kere geldi takmamaya calis
Hakkınızda hayırlısı olsunPko var adetlerim düzensiz sadece bu ay beklenen adet gününden 1 gün önce pembe leke geldi hiç olmazdı bende
hamilelik yada hastalıktan oldugunu dusunmuyorum rabbım hayırlısını versin lakin akıntı kokusuz agrısızsa herhangı bı rahasızlık vermedıgı taktırde aslında normal akıntı oluyo. tarıf ettıgınız uzre.. ostrojen sevıysesıne baglı olarak artıs gosterebılıyo. test yapmaktan cekınmeyın . ^^ bu ay olmadıysa insallah diğer aya olur üzülmeyin:))İnsan ümitleniyor işte
Rahatsız edici tek yanı altıma yapmışım gibi hissettirmesi onun dışında herhangi bir konuş vs yok adet gecikmesinde ki rekor 56 pko lu olduğum için 2 günüm kaldı eğer olmazsa tekrar doktoruma görünmeyi düşünüyorumhamilelik yada hastalıktan oldugunu dusunmuyorum rabbım hayırlısını versin lakin akıntı kokusuz agrısızsa herhangı bı rahasızlık vermedıgı taktırde aslında normal akıntı oluyo. tarıf ettıgınız uzre.. ostrojen sevıysesıne baglı olarak artıs gosterebılıyo. test yapmaktan cekınmeyın . ^^ bu ay olmadıysa insallah diğer aya olur üzülmeyin:))
ic camasirini surekli degistit nemli birakma hi mantar bakteri turemesin.:))Rahatsız edici tek yanı altıma yapmışım gibi hissettirmesi onun dışında herhangi bir konuş vs yok adet gecikmesinde ki rekor 56 pko lu olduğum için 2 günüm kaldı eğer olmazsa tekrar doktoruma görünmeyi düşünüyorum
Günlük ped kullanıyorum hem peri hem çamaşırı sıkça değiştiriyorum vallahi ne lanet birşeyic camasirini surekli degistit nemli birakma hi mantar bakteri turemesin.:))