Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sultanım çok zayıfladı :(
- Konu Sahibi Caglass
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- jako sultan papağanı muhabbet kuşu papağan
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.649
- 698
- 26 Ağustos 2017
- 139
- 145
- 103
- 26
Bekliyorum onlarıHannaz ve @ -pudra pembe- yardımcı olabilir belki
- 26 Ağustos 2017
- 139
- 145
- 103
- 26
Mama yaptım yemedi şırıngayla verdiğim halde yutmuyor. Bir çeşit intihar mı anlamadım kiHaşlanmış yumurtali mamalar yapılabiliyor denediniz mi hiç
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
Ben daha once bir kumru yavrusu bulup siringayla 1 ay beslemiştim.Zor oluyordu 15 20 dakikada kucukuk yedirebiliyirdum mamayi gagasinin icine degilde bogazina sıkıyordum.Mama yaptım yemedi şırıngayla verdiğim halde yutmuyor. Bir çeşit intihar mı anlamadım ki
Nasil verdiniz şırıngayala dikkatli olmak lazım boğazının bir tarafinda soluk borusu var.
Mamayi o tarafa sikarsaniz kotu olabilir.
Baskada aklima bisey gelmedi ki bende mama yapip şırıngayala veriyordum yemeyen kus oldu mu
- 26 Ağustos 2017
- 139
- 145
- 103
- 26
Kursağa cesaret edemedim ağzına sıkıp yutmasını bekledim oda yapmadı. Bende senin gibi yapmak zorunda kalıcam sanırımBen daha once bir kumru yavrusu bulup siringayla 1 ay beslemiştim.Zor oluyordu 15 20 dakikada kucukuk yedirebiliyirdum mamayi gagasinin icine degilde bogazina sıkıyordum.
Nasil verdiniz şırıngayala dikkatli olmak lazım boğazının bir tarafinda soluk borusu var.
Mamayi o tarafa sikarsaniz kotu olabilir.
Baskada aklima bisey gelmedi ki bende mama yapip şırıngayala veriyordum yemeyen kus oldu mu
- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
Son durumun ne naptiniz yedirebildin mi canimKursağa cesaret edemedim ağzına sıkıp yutmasını bekledim oda yapmadı. Bende senin gibi yapmak zorunda kalıcam sanırım
- 26 Ağustos 2017
- 139
- 145
- 103
- 26
Daha gözlemliyorum canım, farklı bir yem aldım onu vericem akşam. Kafesten çıkarmama kararı aldım bide gezerken unutuyor sanırım yemeyiSon durumun ne naptiniz yedirebildin mi canim
- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
Yakin zamanda sultanimi kaybettim. Mantar enfeksiyonuna yakalanmis, kuruma hastaligi da deniyor arasitirin.. hic bisey yememeye baslayinca bi cesaret siringayla kursagina mama bastim oyle bi sure yasattim ilaclarini verdim, daha da kotuledi. Arastirdim ki antibiyotik ve vitaminler mantari tetikliyormus mantar enf yakalandigini anlayinca hemen ilaci kestim ertesi gun veterinere goturecektim sabah ellerimde can verdi yavrum. Hala aklima geldikce gozlerim doluyor.Daha 1 ay oldu alalı. Yem yiyor sanarken bugün aşırı zayıfladığını fark ettim. Kurumadan korktum ama yesin diye zorladim sadece çitleyip bırakıyormuş çekirdekleri. Ne yapmam ne yedirmem lazım bu hayvana benim
- 26 Ağustos 2017
- 139
- 145
- 103
- 26
Bizim sorunumuz da aynısıydı. Kuruma belliydi ama kabullenmek istemedim iyilestiremeyecegimi bildiğim için. Bende kaybettim yavrumu gözümün önünde can çekiştiYakin zamanda sultanimi kaybettim. Mantar enfeksiyonuna yakalanmis, kuruma hastaligi da deniyor arasitirin.. hic bisey yememeye baslayinca bi cesaret siringayla kursagina mama bastim oyle bi sure yasattim ilaclarini verdim, daha da kotuledi. Arastirdim ki antibiyotik ve vitaminler mantari tetikliyormus mantar enf yakalandigini anlayinca hemen ilaci kestim ertesi gun veterinere goturecektim sabah ellerimde can verdi yavrum. Hala aklima geldikce gozlerim doluyor.
- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
Yaa bir umut kurulmustur diye okudum yazilari. evden cenaze cikmis gibi uzuluyor insan...Bizim sorunumuz da aynısıydı. Kuruma belliydi ama kabullenmek istemedim iyilestiremeyecegimi bildiğim için. Bende kaybettim yavrumu gözümün önünde can çekişti
- 26 Ağustos 2017
- 139
- 145
- 103
- 26
Malesef canım, çok isterdim iyileşti demeyi ama olmadıYaa bir umut kurulmustur diye okudum yazilari. evden cenaze cikmis gibi uzuluyor insan...
- 29 Nisan 2016
- 1.476
- 1.771
- 133