• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sultangazi Bahat hastanesinde doğum yapan var mı?

yeni zam gelmiş70 tl muayene pahalı geldi bana. az zaman kaldığı için idare ediyorum.

Ben haftasonu ya da haftaici aksamlari gidebilirim isten dolayi. Doktorlar oluyor mu o zamanlarda da?
Evet baya az kalmis insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebeginizi :)

Ben haftasonu ya da haftaici aksamlari gidebilirim isten dolayi. Doktorlar oluyor mu o zamanlarda da?
Evet baya az kalmis insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebeginizi :)
teşekkkür ederim cnm saol. akşamları yok diye biliyorum. ama c.tesi için olabilir. istersen ara bi hastaneyi sor. zaten randevusuz bakmıyolar. önce telefonla arayıp randevu alıyorsun

teşekkkür ederim cnm saol. akşamları yok diye biliyorum. ama c.tesi için olabilir. istersen ara bi hastaneyi sor. zaten randevusuz bakmıyolar. önce telefonla arayıp randevu alıyorsun

Anladim canim cok tesekkurler.Albert Bey'e gitmek istiyorum ama acikcasi ihtiyacim oldugunda acil durumda bulamamaktan korkuyorum. Bir arayip sorayim saatlerini.

mustafa bey yayrım ağız bilgi verdi. 600 normal 800 szeryan gibi bişiler dedi. doğum için 500 evler şafak hast. karar verdik. odalar te kişilik en azından. defne hnm a gidiyorum. orasıda normal600 epidural 400 zorunlu sez. 1000 isteğe bağlı sez. 1600 dediler. kapısüsü şerbet ve kuaför hizmeti var.
bende pazartesi günü gidicem mustafa beye. hamılelgımın basından beri hastasıyım. bakalım bana ne kadar ücret söylücekler.

Bilgi verebilirseniz sevinirim, muayene ve dogum ucretlerini merak ediyorum. Belki benim zamanima kadar birseyler degismis olur asagi yukari fikir olur:)

kızlar ben mart ayında bahatta doğum yaptım, hamileliğim süresince aysen hanıma gıttım doktor çok ıyı ama hastane devlet hastanesinden de kotu, sırf aysen hanım için gittim oraya ama doğuma ggittiğimde gece hangi doktor nöbetçiyse o giriyo doğuma kendi doktorunu cağıramıyorsun. Benim dönemımde normal 450 sezeryan galıba 800du emın degilim birde doktora göre para değişiyor. benımkı onlara gore keyfı bana göre zorunlu sezeyan oldu 850tl odedım mehmet özmen girdi doğumuma spınal sezeryan oldum, hiç bir problem yasamadım dıkısım çok ıyı en kısa surede ayaga kalktım ve her işimi gördum. Ama bastada dediğim gibi hastane çok kotu normal dogumodaları ıkı kısılık benım yanımda kımse yoktu ama ıkı aynı hastanın oldugu oda da vardı. Odalar kuytu ve karanlık, sezeryan odaları daha ferah tek kısılık ama yınede kötu. Şimdiki aklım olsa kendı doktorum girmeyecegi için keşke başka hastaneye gtseymişim. şafat ve nısa yı tavsıye ederım

bende odaları ayrı mı onu merak edıyorum. sen hamılemısın

Yok henuz degilim ama kismetse 2016 da istiyoruz. Bahata gidiyorum su anda kontrollere merak ediyorum yoksa baska bir hastaneye baslayacagim. Hamileyken doktor degistirmek istemiyorum acikcasi.

bende odaları ayrı mı onu merak edıyorum. sen hamılemısın

zamnında bende çok arastırmıstım yazan bulamamıstım o yuzden sızede cevap vermek ısedım, normal dogum odaları çıft kısılık sezeryanda tek kişilik. Doğumhane kısmında 3-4 yatak yanyana arada perde var ben orda muayene oldum yan taraflarda da muayene olan bayanlar vardı, doğumda orda mı oluyo bılmıyorum çünku ben sonrasında sezeryan olsum. Hasta bezını sen alıyorsun hastane vermıyo, takılan soda torbası dolunca ıcını tuvalete boşaltıp yenıden takıyorlar yani yenisini getirmiyorlar. Aklıma bunlar gelıyo baska bırsey sormak istersen cevaplarım. Hepınıze hayırlı doğumlar

kızlar ben mart ayında bahatta doğum yaptım, hamileliğim süresince aysen hanıma gıttım doktor çok ıyı ama hastane devlet hastanesinden de kotu, sırf aysen hanım için gittim oraya ama doğuma ggittiğimde gece hangi doktor nöbetçiyse o giriyo doğuma kendi doktorunu cağıramıyorsun. Benim dönemımde normal 450 sezeryan galıba 800du emın degilim birde doktora göre para değişiyor. benımkı onlara gore keyfı bana göre zorunlu sezeyan oldu 850tl odedım mehmet özmen girdi doğumuma spınal sezeryan oldum, hiç bir problem yasamadım dıkısım çok ıyı en kısa surede ayaga kalktım ve her işimi gördum. Ama bastada dediğim gibi hastane çok kotu normal dogumodaları ıkı kısılık benım yanımda kımse yoktu ama ıkı aynı hastanın oldugu oda da vardı. Odalar kuytu ve karanlık, sezeryan odaları daha ferah tek kısılık ama yınede kötu. Şimdiki aklım olsa kendı doktorum girmeyecegi için keşke başka hastaneye gtseymişim. şafat ve nısa yı tavsıye ederım
yanınızda neden kımse yoktu içeri girilmesi yasakmı

yanınızda neden kımse yoktu içeri girilmesi yasakmı

yok canım oyle demek ıstenmedım oda ıkı kısılıktı yanımda baska yatan hasta yoktu, esım ve annem yanımdaydı ama sureklı gelıp eşimi disarı çıkatmak istedıler, bir bakıma hak verıyorum nst tek odada var ve herkes vaktı gelınce o odaya gıdıyo ustude musaıt olmayabılıyo korıdorda erkek olmaması ıçın esımı cıkartmak ıstedıler ama esım odadan hiç dişarı çıkadı o yuzden yanında durabıldı, diğer odalarda erkekler korıdora bakıyolar yada korıdorda beklıyorlardı. sezeryan odaları baska katta ve orası dah duzenlı ve ferah

yok canım oyle demek ıstenmedım oda ıkı kısılıktı yanımda baska yatan hasta yoktu, esım ve annem yanımdaydı ama sureklı gelıp eşimi disarı çıkatmak istedıler, bir bakıma hak verıyorum nst tek odada var ve herkes vaktı gelınce o odaya gıdıyo ustude musaıt olmayabılıyo korıdorda erkek olmaması ıçın esımı cıkartmak ıstedıler ama esım odadan hiç dişarı çıkadı o yuzden yanında durabıldı, diğer odalarda erkekler korıdora bakıyolar yada korıdorda beklıyorlardı. sezeryan odaları baska katta ve orası dah duzenlı ve ferah
BENDE doktorumdan cok memnunum ama hastane konusunda içimde hep bir korku var acıkcası. acaba yeni açılan gaziosmanpaşadaki medical parkamı baksam diyorum dogum için. orada da çift kişilik oda 1000 tl . tek kişilik 1200 tl normal doğum için geçerli fiyatlar

BENDE doktorumdan cok memnunum ama hastane konusunda içimde hep bir korku var acıkcası. acaba yeni açılan gaziosmanpaşadaki medical parkamı baksam diyorum dogum için. orada da çift kişilik oda 1000 tl . tek kişilik 1200 tl normal doğum için geçerli fiyatlar

Canım tamamen senin tercıhın ben tekrar dogum yapsam baska hastanede yapardım zaten kendi doktorum girmedi doguma, ben cok seviyorum aysen hanımı ve hala ona kontrole gıdıyorum ama dedıgım gibi doğum için tekrar orda yapmam. Medicalpark fıyatı bıraz pahalı bahata gore ama bence git orayıda bır gör ona göre karar ver. Nisa guzel temız ordada kendi doktorun nobetcı degılse doguma gece gelmıyo hemsıreler cok ılgılı degıl ama en azından odaları guzel ve daha temız

Canım tamamen senin tercıhın ben tekrar dogum yapsam baska hastanede yapardım zaten kendi doktorum girmedi doguma, ben cok seviyorum aysen hanımı ve hala ona kontrole gıdıyorum ama dedıgım gibi doğum için tekrar orda yapmam. Medicalpark fıyatı bıraz pahalı bahata gore ama bence git orayıda bır gör ona göre karar ver. Nisa guzel temız ordada kendi doktorun nobetcı degılse doguma gece gelmıyo hemsıreler cok ılgılı degıl ama en azından odaları guzel ve daha temız
bide nisanın dogum fiyatını araştırım bakalım cnm

Muayene ucretini biliyor musunuz medicalparkin?

35 ise baya iyiymis ya ben bahatta en son 50 TL verdim. Medicalpark icin uygun bi fiyat. Gaziosmanpasadaki de cok cok farkli olmaz sanirim.
Ben bahatta 45 veriyorum. sgk lı fiyatı. medicali arayıp sor istersen. ben geçen gün dogum fıyatını telde ogrendım

Back
X