Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar .. 26 haftalık hamileyim.. sarıgazi via hospital tuğba hanıma gidiyordum kendisinden memnun olmadığım için dr. değiştircem .. yarın saygı hastanesine gidicem.. varmı doktor tavsiyeniz ?
Şükran Türk canım muhteşem doktorSlm kızlar .. 26 haftalık hamileyim.. sarıgazi via hospital tuğba hanıma gidiyordum kendisinden memnun olmadığım için dr. değiştircem .. yarın saygı hastanesine gidicem.. varmı doktor tavsiyeniz ?
hülya hanıma gitmedim hiç onu bilemiyorum... ama kesinlikle tuğba hanım ve reza beye gitme derim... ikiside aşırı ilgisiz ve soğk sen sormadan hiç bir şekilde bilgilendirmiyorlar...Merhaba neden memnun olmadiginiz sirabilirmiyim . Bende dr arayisindayim ve via ya gitmeyi düşünüyorum hastane ve doktorlari hakkinda kararsizim. Birde Hülya hanm arms orda ii diyirlar ama Tugba hanm biraz soguk davraniyirmus galiba. Sizin gozleminiz nedir.
Canım benim önerdiğim hastane ve doktor bende suan 5cm lik kistimle hamileyim memnunum doktorumdan fazlasıylaPolikistik over hastasiyim hamile kalabilmek için tedavi olacağım. Benim gibi durumu olan var mı biliyor musunuz bir doktor ?
Tüh ya aklıma takıldı ayni hastahanedeymis senin doktor da. pelin koca diye birini duydun mu peki hiç? İnşallah bana da bu doktor iyi gelir bakalım pazartesi gitcemCanım benim önerdiğim hastane ve doktor bende suan 5cm lik kistimle hamileyim memnunum doktorumdan fazlasıyla
slm canım ben bir aydır dr pelin kocaya gidiyorum muhteşem bir dr çok ilgili ve guleryuzlu.bebek tedavisi için gitmiştim vajinit oldugumu ogrendim.bu ay antibiyotiklerle geçti.onun dısında progestan simir testi aldı.haftaya hsg çekileceğim ilk once muayene edecek eğer enfeksiyon geçtiyse film cekilebilir yoksa tüplere yayılma riski var diyerek açıklama yaptı bu çok hoşuma gitti.Tüh ya aklıma takıldı ayni hastahanedeymis senin doktor da. pelin koca diye birini duydun mu peki hiç? İnşallah bana da bu doktor iyi gelir bakalım pazartesi gitcem
Geçmiş olsun canım. Bakalım inşallah bana da faydası olur. Nasıl peki tahliller smear testi filan fiyat olarak ?slm canım ben bir aydır dr pelin kocaya gidiyorum muhteşem bir dr çok ilgili ve guleryuzlu.bebek tedavisi için gitmiştim vajinit oldugumu ogrendim.bu ay antibiyotiklerle geçti.onun dısında progestan simir testi aldı.haftaya hsg çekileceğim ilk once muayene edecek eğer enfeksiyon geçtiyse film cekilebilir yoksa tüplere yayılma riski var diyerek açıklama yaptı bu çok hoşuma gitti.
2 senede saygıdaki butun drlara gittim sükran hanım dahil hiçbirinden memnun kalmadım.iyi olabilirler ama güleryüzlü değiller.pelin hanım yeni gelmis hastaneye zaten onunla karsılastıgım için çok şanslıyım.
saygıda özellikle şükran hanım hariç dr yokmuş gibi bütün hastalar ona yıgılıyor.bir kere erken gittiğim halde 2 saat beklemiştim..
tesekkur ederim sanada gecmis olsun.progestan 18 tl.simir 40 tl verdim.hsg anestezili 550 tlymiş.hormon tahlillerini gecen sene yaptırmıstım hatırlamıyorum ama cok pahalı değildi.Geçmiş olsun canım. Bakalım inşallah bana da faydası olur. Nasıl peki tahliller smear testi filan fiyat olarak ?
İnşaallah güzel sonuçlar alırız. Hepimizin umudu o yönde. Bunları duymak iyi geldi bana da. Ben de bugün adet oldum P.tesi 3.gün hormon testi filan isterse diye onu bekledim randevu da aldım .tesekkur ederim sanada gecmis olsun.progestan 18 tl.simir 40 tl verdim.hsg anestezili 550 tlymiş.hormon tahlillerini gecen sene yaptırmıstım hatırlamıyorum ama cok pahalı değildi.
ben adetimin 11.günü gitmiştim.16 mm yumurtam vardı.gercekten insana moral veren bir dr sonuclar falan iyi cıkınca tepkisi yorumları cok guzel ben bu drun hamile kalmama Allahın izniyle vesile olacagına inanıyorum ins sanada olur.
yanlız pzt gunleri cok kalabalık oluyor hastane 8.5da orda olmaya bak.
Pelin de çok gittim ama şükran hanımı daha yakın buldum hastası çok olduğu için baya bekliyorsun ama değiyorTüh ya aklıma takıldı ayni hastahanedeymis senin doktor da. pelin koca diye birini duydun mu peki hiç? İnşallah bana da bu doktor iyi gelir bakalım pazartesi gitcem
Bende şükran türk e gidiyorum ve cok memnunum canım :)Şükran Türk canım muhteşem doktor
canım ne yaptın gittin mi hastaneye?ya benim dr pelin hanım değilmiş hilal karahanmış.bir kere pelin hanımada gitmiştim karıştırmısım isimleri kusura bakma canım.eğer dr değiştirmek istersen hilal hanıma mutlaka git derimGeçmiş olsun canım. Bakalım inşallah bana da faydası olur. Nasıl peki tahliller smear testi filan fiyat olarak ?
pelin hanımdan memnun kalmana sevindim canım bende sevmiştim ama hilal hanımla devam edeceğim ben inşaallah.Kizlar birşey soracağım sultanbeyli devlet hastanesinde üroloji de spermiogram yapılıyor mu ? Sizin eşlerinizden de istendi mi ? Nerede yaptırdınız ?