- 29 Ekim 2015
- 325
- 98
- 28
- Konu Sahibi gizos123456
Bu doktora ameliyat olup memnun kalan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üç gün sonra rahat bir şekilde işe mi gittin? Yok artık!2 yıldır göğüs estetiği ameliyatı düşünüyordum fakat hekimi bir türlü karar veremiyordum. Bende Alirıza Öreroğlu yu Instagramdan buldum biografisini okuyunca meme konusunda amerikada çok ünlü plastik cerrahlarla çalıştığını gördüm. Kliniğe gittiğimde 1 hafta önce meme estetiği operasyonu geçirmiş şimdi kontrole için gelen bir bayanla konuştum. Yapılan teknikle iyileşme sürecinin çok rahat geçtiğini söyledi. Kararımı verdim, ameliyatım 1 saat sürdü uyandığımda memem de çok hafif bir ağırlık hissettim tam istediğim gibi 350 cc oldukça doğal memelere kavuştum. ameliyattan 3 gün sonra işe gittim çok rahat bir şekilde. Tüm süreç Ali Rıza Bey’in muayene de anlattığı gibi ilerledi ne eksik ne fazla...
Üç gün sonra rahat bir şekilde işe mi gittin? Yok artık!
Ahahahsx bari destekli atsalar yeawOperasyon geçirmediği için gider : )))
Ahahahsx bari destekli atsalar yeaw
Bence de caydırıcı yaptırımlar olmalı bu konuda..Şimdi IP adresinde takla atmışlar her türlü denemeyi yapmışlar ama yine geçte olsa yakalandılar. Gerekirse konuyu TTB ve bakanlığa taşıyıp gerekli şikayetleri yaparız.
Ben meme buyutme amelıyatı oldum. Memnun kaldım. Süleyman hoca hem iyi bir insan hemde iyi bir hekim. Sordugunuz ıcın soyluyorum amelıyat oncesı ve sonrası memnun kaldım , tavsıye ederım.Bu doktora ameliyat olup memnun kalan var mı
Üç gün sonra rahat bir şekilde işe mi gittin? Yok artık!
Ben de dördüncü gün avm ye gittim ama yerlere oturup taksi beklemiştim :))Ben göğüs küçültme ameliyatı oldum 2 sene önce, 2 gece kaldım hastanede 4. Gün avmde geziyordum, gezmek ayrı çalışmak ayrı tabi hemen yoruluyorsun eve zor atmıştım kendimi :)