• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süleyman taş hastaları

Canım 19 ocakta ameliyatım var muayene tarihi alıp görüşebilirsin zaten hemen ameliyat olunmuyor ben de o zamana kadar fikirlerimi iletirim. Ben olacağım güne kadar hastalarıyla irtibat içine gireceğim herallde Memnun olmayan hastasına henuz denk gelmedim

Canım 19 ocakta ameliyatım var muayene tarihi alıp görüşebilirsin zaten hemen ameliyat olunmuyor ben de o zamana kadar fikirlerimi iletirim. Ben olacağım güne kadar hastalarıyla irtibat içine gireceğim herallde Memnun olmayan hastasına henuz denk gelmedim
Ben bu forumda 1 kişi gördüm memnun olmayan özel mesaj yazdım henüz cevap alamadım. 27 ocakta ben görüşmeye gideceğim.

Ben geldim kendisiyle konuştum ama burun değil meme büyütme yaptırmış gerçekten iyi olmamıştı ama doktoru kötülemedi asla siz memnun kalırsınız belki dedi ama o resimleri gördükten sonra vazgeçmeyi düşünüyorum

Göğüs büyütme mi burun estetiği mi burunla ilgili olumlu yorum aldım ama göğüsle ilgili ne yazık ki
Ben burunla ilgili olumsuz bir yorum okudum.ben burun estetiği revizyon düşünüyorum.siz burun mu göğüs mü amaliyatı olacaksınız.kapora vermeyi açıkçası doğru bulmuyorum.geri iade ederler mi bilemiyorum.ameliyat günü aldınız mı.

Ben burunla ilgili olumsuz bir yorum okudum.ben burun estetiği revizyon düşünüyorum.siz burun mu göğüs mü amaliyatı olacaksınız.kapora vermeyi açıkçası doğru bulmuyorum.geri iade ederler mi bilemiyorum.ameliyat günü aldınız mı.
Meme revizyon olucaktı benim 8 haziran ama şimdi iptal ettiricem 2.000 kapora alındı umarım geri alabilirim çok yanlıştı kapora almaları sonuçta sağlık sorunu çıkabilir biraz ticari geldi bana yağ enjeksiyonu da önerdi bana ama forumda araştırdım hemen eriyormuş o yüzden artık güven vermiyor 20.000 için çok bence

Eğer kaporam ödenmezse çok sinirlenecem belki dolgu falan yaptırırım üstüne yatmalarını istemem hiç etik değil

Meme revizyon olucaktı benim 8 haziran ama şimdi iptal ettiricem 2.000 kapora alındı umarım geri alabilirim çok yanlıştı kapora almaları sonuçta sağlık sorunu çıkabilir biraz ticari geldi bana yağ enjeksiyonu da önerdi bana ama forumda araştırdım hemen eriyormuş o yüzden artık güven vermiyor 20.000 için çok bence
20.000 hangi işlemin ücreti.yağ enjeksiyonu hangi bölgeye önerdi.kaporayı her doktor almıyor ki kesinlikle doğru bulmadığım birşey.

Ameliyatı iptal edince bazen ode
Eğer kaporam ödenmezse çok sinirlenecem belki dolgu falan yaptırırım üstüne yatmalarını istemem hiç etik değil
Bir an önce gidin konuşun.birde öderken sorabilirdiniz ameliyat olmaktan vazgeçince kaporayi geri ödüyor musunuz diye.böyle konular baştan konuşulmalı.

Ameliyatı iptal edince bazen ode

Bir an önce gidin konuşun.birde öderken sorabilirdiniz ameliyat olmaktan vazgeçince kaporayi geri ödüyor musunuz diye.böyle konular baştan konuşulmalı.
Evet geri vermezlerse gerçekten çok üzülürüm görüşücem iki haftaya

Vermezler bendede 2000 tl alinmisti ameliyatan son anda vazgecerken allah kahretsin o hastasini!

hayir ben bu doktora olmadim.. abaska doktordan son anda vazgectim 2000tl aldi.. keske diyip zirliyom.. daha pahlasina oldum.. göz kemigim cikti yetmemis gibi kas arasida genis.... kendi doktorumda anlamadi.. diger doktorlarda anlamadi.. birde o laflari yokmu.. yok efendim ben binlerce burun yaptim.. beni kimse gecemez.. inanin icime fenalik basti.. hersey ortada.. bikere okadar iyi olsa.. göz kemgini nasil meydana cikartti allahin seversiniz... baska doktorlar sürekli kendi doktorunuza danissin diyip duruyorlar..düsseldorfda en iyi doktorlar bile sasirdilar yaa... bu ne ya ... akil almaz bisi yapmis iste.. kendiside biliyor.. ama belli etmiyor.. gecenlerde haberlerden duydum.. kadin sesyanla dogum yapmis.. kadinin böbregini almislar.. oda doktor hatasiymis...

Back