Geçmiş olsunmerhaba
Ben 2016 şubat ayında Dr.Süleyman taş a burun estetiği yaptırdım.çok pişmanım istiyorum ki insanlar paralarıyla rezil olmasınlar.çok büyük bir görüntü problemim yoktu.hafif bir eğim vardı.istedim ki o da olmasın.basiretim bağlandı başka bir dr aramadan instagram fotolarına aldanarak.eşimi dinlemeyerek yaptırdım.
Ameliyat öncesi şöyle nefes alacaksın düzgün burun sahibi olacaksın atıp tutmaları.sonrasında ise inanılmaz şiş ve mor bir yüz.şişlikler uzun süre geçmedi.kontrole gittiğimde inecek dedi ama maalesef burun yanı hep şiş kaldı .sende kemikler eski formuna dönmüş bazen olabiliyor dedi oysa ki benim önceden burnum o şekilde değildi.burun ucunu iyice havaya kaldırmış.çok yumuşak sert görünüşlü olmayan hatlar isterken,burnu dik kaf dağı misali dolaşır oldum.
Bunları söylediğimde ise bağırıp çağırdı.ikinci ameliyat olursan zaten kanalların dar bir daha nefes bile alamazsın dedi.hayal kırıklığımı pişmanlığımı anlatamam.bu olup biteni eşime söyleyemedim bile.
Aynaya bile bakamadığım bir yüzüm var sayesinde.dualarım kabul olursa yeri de cehennem!!!
Sakın adımınızı bile atmayın ofisine...
Bağırıp çağırma olayı fiks zaten. Ve ne komplikasyon gelişse bazen böyle olabiliyor diyip başından atıyor. Ama ne hikmetse ameliyattan önce herşey çok iyi olacak....merhaba
Ben 2016 şubat ayında Dr.Süleyman taş a burun estetiği yaptırdım.çok pişmanım istiyorum ki insanlar paralarıyla rezil olmasınlar.çok büyük bir görüntü problemim yoktu.hafif bir eğim vardı.istedim ki o da olmasın.basiretim bağlandı başka bir dr aramadan instagram fotolarına aldanarak.eşimi dinlemeyerek yaptırdım.
Ameliyat öncesi şöyle nefes alacaksın düzgün burun sahibi olacaksın atıp tutmaları.sonrasında ise inanılmaz şiş ve mor bir yüz.şişlikler uzun süre geçmedi.kontrole gittiğimde inecek dedi ama maalesef burun yanı hep şiş kaldı .sende kemikler eski formuna dönmüş bazen olabiliyor dedi oysa ki benim önceden burnum o şekilde değildi.burun ucunu iyice havaya kaldırmış.çok yumuşak sert görünüşlü olmayan hatlar isterken,burnu dik kaf dağı misali dolaşır oldum.
Bunları söylediğimde ise bağırıp çağırdı.ikinci ameliyat olursan zaten kanalların dar bir daha nefes bile alamazsın dedi.hayal kırıklığımı pişmanlığımı anlatamam.bu olup biteni eşime söyleyemedim bile.
Aynaya bile bakamadığım bir yüzüm var sayesinde.dualarım kabul olursa yeri de cehennem!!!
Çok fena, hasta psikolojisini hiçe sayan bir tavır.Evet evet ,bunları bana söylememiştiniz herşey gayet güzel olacak ,istediğin gibi olacak demiştiniz dediğimde de ;ameliyattan önce sayfalarca başına gelebilecek şey olabilir ve ben bunları kabul ediyorum diye imzaladığını unutma ,ameliyat masasında bile kalabilirdin ,dedi .Oysa ki o imzaladığımız olayları eşim sorduğunda bunların hepsi prosedür deyip geçmişti maalesef...
Çok geçmiş olsun. İyi ki yazdınız. Kendisini takip edip yaptığı işleri beğeniyordum, ama önce 30 bin gibi rakamlar istediğini, şimdi de bu yorumunuzu gördüm direk vazgeçtim sağolunmerhaba
Herkese de aynı şekilde cevap veriyor demek ki. Bana da hava yolların dar, kemiklerini elleyemem nefes alamazsın dedi. Ameliyattan sonra kemik ellenmediği için açık çatı defekti oluştu. Şu an muayene olduğum doktorlar sol tarafında kıkırdağın kapalı açmamış ki diyorlar. Bir de sözde nefes alamamı düşünüyordu.Ah ah basiret bağlanması derler ya eşimin istememesine rağmen yaptırdığım için eşime olanları anlatamıyorum bile.allaha havale ettim kendisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?