Şulenin tencere modelini seçiyoruz :)))

SULE34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
367
0
46
Arkadaşlar hisarın tencerelerinden alacağım. Aslında renk olarak GOLD ve KIRMIZI arasında kalmıştım ama hala karar veremedim. Sizce aşağıdaki modellerden hangisi kullanışlı ve şık. Ayrıca hangi renk olmalı ? görüşlerinizi paylaşırsanız beni mutlu etmiş olursunuz:))

nice
$nice-9prc-golden-tencere-seti-2-yaz-2010.webp

monaco
$Bhisar-monaco-gold-tencere-seti.webp

bahama
$HISAR-BAHAMA-CELIK-TENC-SETI-9-PRC-GOLD-YENI__48816953_0.webp

domino
$HISAR-DOMINO-GOLD-CELIK-TENCERE-SETI-9-PRC__47518837_0.webp

Son düzenleme:
geçtiğimiz ay domino gold aldım caNIM cok beğenerek yine gold hisar teflon tencere seti alıp takım yaptım güle güle kullan şimdiden :nazar::)

kırmızı rengi nasıl resmini görebilirsek fikir vermesi daha kolay olurdu?

Kızlar domino goldu indirimli fiyata bulamadım maalesef monaco 240 bahamada 300 e buldum set olarak. Sizce hangisiniz almalıyım. 60 tl fazla verip bahamayı alayımmı ?

Kızlar domino goldu indirimli fiyata bulamadım maalesef monaco 240 bahamada 300 e buldum set olarak. Sizce hangisiniz almalıyım. 60 tl fazla verip bahamayı alayımmı ?

canım bende senin gibi iki model arasında kalmıştım hatta bahamayı istiyordum ama dikkat edersen bahama sadece plastik kulptan oluşuyor satıcı bizzat gösterdi kulpları oynuyor oysa monacoda arasında çelik bi bağlantı noktası var kulpları daha sağlam. bence bizzat git incele, şimdiden hayırlı olsun:)

Kızlar teşşekkürler fikirleriniz için inşallah hafta sonu gidip bakıcam bakalım hangisi içime sinecek :)

Back
X