Sular yok ya sular yok:)bayanlar anlar nasıl bir dert oldugunu.Küçük bir yerde yaşıyoruz.Kasaba gibi ama aslında belediye olması gereken bir yer.Bakımsız.Muhtar falan ilgilenmiyor.3 senedir evliyim ve 3 senedir her yaz 2 aya yakın sular kesiliyor.art artda 1 ay olmadıgı oldu ama toplasan yazın 2 ay olmuyor işte.Erkekler bellerinde silahla gezerler sizlahsız gezen yok.Ama iş buna gelince hiçbiride birşey demiyor.Yürekleri kalpte değil bellerinde ki silahta.Burada tarla işleri çok olduğu için o yüzden kesikmiş güya.Geçen senelerde de ya 60 bin liralık borç var ya da boru patlamış falan birsürü ıvır zıvır deniliyordu.Bağlı olduğumuz ilçenin kaymakamına yazdım geçen sene ama eşimin kaymakama işi düşünce uyarılmış.Yazıyı yazanın ben oldugumu bilmeselerde ''kimse işimize karışmasın demişler''...Yani çok geri kafalı zihniyete sahip bir yer burası.okul sağlık ocağı eczana otel bu tarz yerler var.İlgilenilse çok şirin bir kasaba olur ama nerdeeeeee.Bende acayip bunaldım.burdaki bayanlar da bişey demiyor.Kaymakamı aramıştım diyince vay be diyorlar:):)gayet normal bişey halbuki.Ama susan susturulan insanlar sonuçta.Artık ne yapacağımız bilmiyorum.merkez de olsa bu kadar uzun süre kesik olamaz.amannn valla uzattım yazıyı ben çok sıkıldım işteeeeeeeeeeeeeeeee:):):)BU KASABAMI KÖYMÜ NEYSE ONUN MUHTARINI ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.SUSAN İNSANLARADA ALLAH BEYİN VERSİN...