Şükürler olsun

esra011

BENDE BİR GÜN ANNE OLACAĞIM
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
892
626
103
Merhaba bayanlar ben 23 yaşında 3 yıllık evliyim ne denediysem olmamıştı aşılama ilaçlar haplar kürler hacılara hocalara bile gittim ama olmadı rabbime şükürler olsun geçen ay adetim bittiğinde meryem süresine başladım tabi bu sırada ovulosyon testide yapıyordum hiç umidim yoktu yumurtlama günümde ilişkiye girdim ondan sonra eşimle hiç beraber olmadım dün evlilik yıldönümümdu ve adetim 3 gün gecikmişti öylesine test yaptım umidim yoktu çünkü adetime 3 gün kala erken gebelik testimde en ufak bir çizgi bile yoktu ama o da ne dünkü testim de silik çizgi var hemen gittim sağlık ocağına beta hcg 41.40 cıktı yani gebeydim çok sevindim ama daha 1 gün geçmeden endişelenmeye başladım bile ilişkinin üzerinden 17 gün geçmesine rağmen 41 sizce az bir değer değil mi allahım isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın inşallah cevapsız bırakmayın beni nolur

Canım geç döllenme olduysa normal değer bence yarın tekrar kan ver katlanarak artması lazım o sayının. Ben de dün test yaptım regl olmama 4 gün kala silik çıktı dün kan verdim bugün sonuç alacağım inşaAllah vardır bebeğim :)

Haber ver lütfen merak ederim evet bende öyle düşünüyorum yarın gideceğim yine sağlık ocağına kan vereceğim benim korkum düşükle sonuçlanması

Hevesim yine kursagim da kaldı beta 38.20 cıktı yine kimyasal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…