Kızlarr selamlar.. hatırlarsınız belki 3.aşılamanın 15.günü kan değeri 9 çıkmıştı. dr sağlıksız gebelik olabilecği için progestanı kesmemi istedi adetle atayım diye. eğer 2günde adet olmassan gel dedi çünkü geriden gelen yumurtalardan biride döllenmiş olabilir dedi. zaten kan testinden sonra tuhaflıklar başladı bende. kahverengi akıntılar geliyodu ağzımın tadı değişmişti böle çikin bi tad açım ama tad alamıyorum aşırı su içiyorum ağzım kuruyo sürekli hatta koku oluyodu falan. tabi en dikkat çekici yanı bi türlü adet olamamaktı. dün gittim tekrar kan testi yapıldı ve 45 çıktı yani hamileymişim. dr. crino jele başlattı tekrar. bide proluton iğne vuruldum. fakat dün akşam sulu pembe akıntı oldu daha sonrada sulu sümük gibi kanlı. geçti şimdilik ama çok korkuyorum. inşallah bişi olmaz inşallahh.. 2 seneyi geçti. 3tane aşılama yapıldı.onun öncesinde takipler ilaçlar v.s v.s yorulmuştum artık. ama çok şükür allah dualarımı kabul etti inşallah tamamına da erdirir..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şükürler olsun Rabbime, sıra bendeymiş.. ama :((
- Konu Sahibi Sedef35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2009
- 1.413
- 8
- 641
Kızlarr selamlar.. hatırlarsınız belki 3.aşılamanın 15.günü kan değeri 9 çıkmıştı. dr sağlıksız gebelik olabilecği için progestanı kesmemi istedi adetle atayım diye. eğer 2günde adet olmassan gel dedi çünkü geriden gelen yumurtalardan biride döllenmiş olabilir dedi. zaten kan testinden sonra tuhaflıklar başladı bende. kahverengi akıntılar geliyodu ağzımın tadı değişmişti böle çikin bi tad açım ama tad alamıyorum aşırı su içiyorum ağzım kuruyo sürekli hatta koku oluyodu falan. tabi en dikkat çekici yanı bi türlü adet olamamaktı. dün gittim tekrar kan testi yapıldı ve 45 çıktı yani hamileymişim. dr. crino jele başlattı tekrar. bide proluton iğne vuruldum. fakat dün akşam sulu pembe akıntı oldu daha sonrada sulu sümük gibi kanlı. geçti şimdilik ama çok korkuyorum. inşallah bişi olmaz inşallahh.. 2 seneyi geçti. 3tane aşılama yapıldı.onun öncesinde takipler ilaçlar v.s v.s yorulmuştum artık. ama çok şükür allah dualarımı kabul etti inşallah tamamına da erdirir..
tebrikler berencim, inşallah meleğinle kalırsın ömür boyu :))sağlıcakla kalın.
aşkımmm kusura bakama hafta sonu yazlık falan haberini aldığımda yazlıkdaydım ilgilenemedim. inan kendim kadar sevindim içini ferah tutuyosun ve önüne bakıyosun bak herşey yoluna giriyo tüm dileklerin oluyo...... ne kadar rahat olursan o kadar sorunsuz geçiyor ben bizzat denedim:) zaten bebişlerde öle tam umudu kesmişken gelmedimi:))))
inşallah bi sorun çıkmadan hamileliğin yerleşir :lepi:
üzme kendini yat dinlena.s.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. dün akşam kanamam şiddetlendi düştü dedim yani o derece.
sabah dr.a gittim kan testi yapıldı ve değer 79 çıktı. yani bebek duruyo dedi dr.um. ama hala düşük tehlikesi var dedi. proluton iğne crino jel yapıldı hemen.ama hala kanama devam ediyo. ne yapcağımı şaşırdım. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
kan değerlerim şöleydi.. yardımcı olurmusunuz bana. geriden gelen yumurtlama ve geç döllenme olduğu için tahminen adetime 10 gün varken hamile kalmışım.
hesaplarımıza göre,
kan değeri 9 muhtemel döllenmenin 10.günü
kan değeri 45 13.günü -
kan değeri 79 15.günü
ve hala ara ara kanama geliyo delircem
sabah dr.a gittim kan testi yapıldı ve değer 79 çıktı. yani bebek duruyo dedi dr.um. ama hala düşük tehlikesi var dedi. proluton iğne crino jel yapıldı hemen.ama hala kanama devam ediyo. ne yapcağımı şaşırdım. üzülsemmi sevinsemmi bilemedim
kan değerlerim şöleydi.. yardımcı olurmusunuz bana. geriden gelen yumurtlama ve geç döllenme olduğu için tahminen adetime 10 gün varken hamile kalmışım.
hesaplarımıza göre,
kan değeri 9 muhtemel döllenmenin 10.günü
kan değeri 45 13.günü -
kan değeri 79 15.günü
ve hala ara ara kanama geliyo delircem
Selam kızlar.. dün akşam yine kanama geçirdim ve bugün kan testi yapıldı 46 çıktı 79dan 46ya düşmüş
yani kaybediyorum..çok üzüldüm 1 hafta sonra tekrar dr.a gidicem muayene ve kan testi yapılcak. değerin düşmesi gerekiyo dedi dr.um.. yoksa kürtaj olacakmışım parça kalmamalıymış rahimde.
yani kaybediyorum..çok üzüldüm 1 hafta sonra tekrar dr.a gidicem muayene ve kan testi yapılcak. değerin düşmesi gerekiyo dedi dr.um.. yoksa kürtaj olacakmışım parça kalmamalıymış rahimde.