• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şükürler olsun , canım arkadaşım ozbek83 te hamile .Tebrikler kuşum

beryal

rabbimMELEKLERİMİ yolladı
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
8.121
36
163
İzmir
şükürler olsun canım arkadaşım ozbek83 te hamile .tebrikler kuşum
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
bu mutluluğu ben çok yakın zamanda yaşadım dilerim rabbim tüm bebek isteyenlerde yaşar.

allah razı olsun kuşum senin desteklerinle oldu kuşum ya inşallah senin gibi kucagımıza almak nasip olacak hakkını helal et canım hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmadan 4 tedavimde geldi meleğim

hayirlisi olsun iyisallah...RABBIM saglikli hamilelik ve hayirli evlat nasip etsin:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar:

CtNO-1xp-1.gif

:nazar::nazar::nazar:

canım benimmmmmmmmmm rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

tebrikler canım sağlıkla al kucağına..yanlız satın kaç..temmuz annesimisin onum merak ediyorum..artık yavaş yavaş temmuz anneleri ortaya çıkıyorda ...24 satdan sonrakiler temmuza giriyor canım..

Tebrikler .....Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım.Darısı tüm isteyenlerin kucağına.....işaallah

hayırlısı olsun Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

allahım saglıklı ve hayırlı bi evladın olmasını nasip etsin

çok sevindim valla..bi bebişin olması çok güseel valla. allah bana da nasip etsin..bende yeni evliyim..4 aylığız daha..hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin yüce mevlam..

tebrik ederim özbekçim
allahım sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin inşallah a.s.

Tebrikler canım .Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah a.s.

allah razı olsun kuşum senin desteklerinle oldu kuşum ya inşallah senin gibi kucagımıza almak nasip olacak hakkını helal et canım hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmadan 4 tedavimde geldi meleğim

Allah tamamına erdirsin cnm inşallah sağ salim kucağınada alırsın bebişini

Back