şükürler olsun busefer boş gebelik değilmiş.....

mavrumata

pıtırcığım
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
206
1
316
İstanbul
KIzlar ben nisan ayında boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum. Çok kötü günler geçirdim çok ağladım. 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik. 2nci ayda tutturduk şimdi 6 haftalık hamileyim. 5+5 ken doktora gittim kese vardı ama bebekten eser yoktu yinemi boş gebelik diye düşündüm 2 gündür kendimi yedim bitirdim Ablamın ısrarıyla başka bir doktora gittik veee bebişim göründü kalp atışlarıda var şimdi çook mutluyum..Allah olmayanlarada versin..Bu arada 7 yaşında bir oğlum var bu 2 nci bebeğim olacak inşaallah.

ayy canım allah sağ sağlim dünyaya gelmesini nasip etsin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasib etsin canım... Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına bebeğini

tebrik ederim canım. Allah kolay hamilelik hayırlı doğum versin. İnşallah yumurcağına sağlıklı bir şekilde kavuşursun. Allah isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…