• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şükürler olsun busefer boş gebelik değilmiş.....

mavrumata

pıtırcığım
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
206
1
316
İstanbul
KIzlar ben nisan ayında boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum. Çok kötü günler geçirdim çok ağladım. 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik. 2nci ayda tutturduk şimdi 6 haftalık hamileyim:49:. 5+5 ken doktora gittim kese vardı ama bebekten eser yoktu yinemi boş gebelik diye düşündüm 2 gündür kendimi yedim bitirdim Ablamın ısrarıyla başka bir doktora gittik veee bebişim göründü kalp atışlarıda var:emir_bebek: şimdi çook mutluyum..Allah olmayanlarada versin..Bu arada 7 yaşında bir oğlum var bu 2 nci bebeğim olacak inşaallah.:nazar::nazar:

KIzlar ben nisan ayında boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum. Çok kötü günler geçirdim çok ağladım. 6 ay sonra tekrar denemeye karar verdik. 2nci ayda tutturduk şimdi 6 haftalık hamileyim:49:. 5+5 ken doktora gittim kese vardı ama bebekten eser yoktu yinemi boş gebelik diye düşündüm 2 gündür kendimi yedim bitirdim Ablamın ısrarıyla başka bir doktora gittik veee bebişim göründü kalp atışlarıda var:emir_bebek: şimdi çook mutluyum..Allah olmayanlarada versin..Bu arada 7 yaşında bir oğlum var bu 2 nci bebeğim olacak inşaallah.:nazar::nazar:

ayy canım allah sağ sağlim dünyaya gelmesini nasip etsin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasib etsin canım... Sağlıcakla alırsın inşallah kucağına bebeğini :16:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: tebrik ederim canım. :71: :46: Allah kolay hamilelik hayırlı doğum versin. :49: :49: İnşallah yumurcağına sağlıklı bir şekilde kavuşursun. :6: :6: :6: :6: :6: Allah isteyen herkesin kucağını bebişle doldursun. :emir_bebek: :emir_bebek: :54: :54:

Son düzenleme:
Back