Şükürler olsun, ben de hamişim!

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
Bursa
kızlarrrr, çok şükür artık bende hamileyim:))
bugün evlilik yıldönümümüz ve hamiş olduğumu öğrendim :)))

Allah hayırlı evlat versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

ayyy ne kadar güzel bir günde öğrenmiişsnz eşinize harıka bi hedıye olucakk :) sağlıklı hayırlı olsn inş allah analı babalı buyutsn :)

eşinize söylendzm i?

söyledim tatlım, dayanamadım :)

darısı isteyenlerin başına olsun inş. :))

çok sevnmiştr o da çok güzel bi hediye oldu size,mutluluğunuz daimi olsn artık 3 kişi inş :)

Allah yolunu ve bahtını açık etsin sağlıklı güzel güzel büyütürsünüz inşallah...eşinizede çok hoş bir haber olucak bu özel günde hadi gözünüz aydın darısı isteyenlerin başına

Çok güzel bir günde bebğiniz size süpriz yapmış
Rabbim size sağlıklı bir şekilde bağışlasın.

Allah annesine babasina bagislasin saglikli huzurlu bir sekilde büyütmeniz dilegiyle.....ayrica ne kadar güzel bir hediye bu Allahtan

çok sevnmiştr o da çok güzel bi hediye oldu size,mutluluğunuz daimi olsn artık 3 kişi inş :)
şaşkınlaştı iyice, anlamadı ilk dediğimde :))

Allah razı olsun canım. Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

Çok güzel bir günde bebğiniz size süpriz yapmış
Rabbim size sağlıklı bir şekilde bağışlasın.
Rabbim güzel bi hediye verdi çok şükür. Bundan sonrasında da bizi sevindirsin inş.

Allah annesine babasina bagislasin saglikli huzurlu bir sekilde büyütmeniz dilegiyle.....ayrica ne kadar güzel bir hediye bu Allahtan
Rabbime şükürler olsun canım. Teşekkür ederim

ne kadar güzel bir evlilik hediyesi olmuş size Allah sağlık versin her isteyene bu duyguyu nasip etsin yarabbim aminnn

Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin.Çok güzel bi hediye olmuş gerçekten

ne kadar güzel bir evlilik hediyesi olmuş size Allah sağlık versin her isteyene bu duyguyu nasip etsin yarabbim aminnn
Aminnnnnn canım benim amin

Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin.Çok güzel bi hediye olmuş gerçekten
amin canım, sağlıkla hayırlısıyla büyütürüm inş.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Ayy çok güzel yaa
böyle bir günde öğrenmeniz daha güzel tebrikler
Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Güzel bir hamilelik diliyorumm..

Allah analı babalı büyütsün cnm gözünüz aydınnn

ne güzel bir hediye olmuş tebriklerr:)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…