• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şükürler olsun, ben de hamişim!

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
96
Yer
Bursa
kızlarrrr, çok şükür artık bende hamileyim:))
bugün evlilik yıldönümümüz ve hamiş olduğumu öğrendim :))) :49::emir_bebek:

$P6171384.jpg

Allah hayırlı evlat versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

ayyy ne kadar güzel bir günde öğrenmiişsnz eşinize harıka bi hedıye olucakk :) sağlıklı hayırlı olsn inş allah analı babalı buyutsn :):emir_bebek::nazar::nazar:

eşinize söylendzm i?

söyledim tatlım, dayanamadım :)

darısı isteyenlerin başına olsun inş. :))

çok sevnmiştr o da çok güzel bi hediye oldu size,mutluluğunuz daimi olsn artık 3 kişi inş :):nazar:

Allah yolunu ve bahtını açık etsin sağlıklı güzel güzel büyütürsünüz inşallah...eşinizede çok hoş bir haber olucak bu özel günde hadi gözünüz aydın darısı isteyenlerin başına :nazar::71:

Çok güzel bir günde bebğiniz size süpriz yapmış:66:
Rabbim size sağlıklı bir şekilde bağışlasın. :70:

Allah annesine babasina bagislasin saglikli huzurlu bir sekilde büyütmeniz dilegiyle.....ayrica ne kadar güzel bir hediye bu Allahtan:71:

çok sevnmiştr o da çok güzel bi hediye oldu size,mutluluğunuz daimi olsn artık 3 kişi inş :):nazar:
şaşkınlaştı iyice, anlamadı ilk dediğimde :))

Allah yolunu ve bahtını açık etsin sağlıklı güzel güzel büyütürsünüz inşallah...eşinizede çok hoş bir haber olucak bu özel günde hadi gözünüz aydın darısı isteyenlerin başına :nazar::71:
Allah razı olsun canım. Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

Çok güzel bir günde bebğiniz size süpriz yapmış:66:
Rabbim size sağlıklı bir şekilde bağışlasın. :70:
Rabbim güzel bi hediye verdi çok şükür. Bundan sonrasında da bizi sevindirsin inş.

Allah annesine babasina bagislasin saglikli huzurlu bir sekilde büyütmeniz dilegiyle.....ayrica ne kadar güzel bir hediye bu Allahtan:71:
Rabbime şükürler olsun canım. Teşekkür ederim :nazar::69:

ne kadar güzel bir evlilik hediyesi olmuş size Allah sağlık versin her isteyene bu duyguyu nasip etsin yarabbim aminnn

Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin.Çok güzel bi hediye olmuş gerçekten :46::46:

ne kadar güzel bir evlilik hediyesi olmuş size Allah sağlık versin her isteyene bu duyguyu nasip etsin yarabbim aminnn
Aminnnnnn canım benim amin ;)

Allah sağlıkla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin.Çok güzel bi hediye olmuş gerçekten :46::46:
amin canım, sağlıkla hayırlısıyla büyütürüm inş.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin :69:

Ayy çok güzel yaa
böyle bir günde öğrenmeniz daha güzel tebrikler :71:
Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Güzel bir hamilelik diliyorumm..

Allah analı babalı büyütsün cnm gözünüz aydınnn:nazar:

ne güzel bir hediye olmuş tebriklerr:)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:nazar:

Back