Niye ki hocanla ters düşmeden nerdeydi o zaman aklın?vasıfszın tekiydin zaten başbakan sana kıymet verdi de çıkarına ters düşünce ihanet ettin
Vasıfsız ?Adam efsane futbolcu...Çamur atacak o kadar adam varken...
Ben yazmak istemedim sen yazmissin.Her ne kadar futbolculugunda kendisinden zerre hazetmesem de ulke ve dunya capinda hala kirilamayan rekorlari vardir.Futbolculuguna laf edilmez Sukurun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya başbakanla ters düşmüştür tamam da...Siyasete girmesini zaten hiç hoş bulmamıştım,o da ayrı konu.Ama vasıfsız çok komik bir tabir olmuş.
Vasıfsız ?Adam efsane futbolcu...Çamur atacak o kadar adam varken...
Vasifsz derken futbolculugna demedm.zira mecliste futbolcu olarak durmuyodu zaten :) bir milletvekili olarak cok pasif islevsz demek istedm.zaten milletvekili olmasi hataydi bana gore.futbolcu olarak kalaydi aklimzda iyiydi.
He o zaman iş değişir tabi.Önüne e giriyordu çünkü bir ara.
Bu arada obur topikteydm yazdgn o otobusteki olayini okudum da hakkini helal et hem cok guldum hem sinir oldum :)
Helal olsun yahu ne demek.Alıştım artık,sallamıyorum.
Ben de ferraceliyim.ama bulundgum yer kapalilara genel anlmda pek saygili.otobuse binerken hemen yer verirler sagolsunlar gerci bazen kendmi yasli gibi hissediyorm oyle olunca:) sallamamak en iyisi ama yine de senin kadar sakin duramazdm herhal
Cevap versem daha kötü olacak.Sinirlenince kendimi kaybediyorum çünkü.Bu sefer daha kötü olacak.Şükür,öyle anlarda öfkemi kontrol etmeme yardım ediyor Allah.Neyse,geyiğe çevirmeyelim konuyu.Geyik topikim var,beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?