• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şükür’den Erdoğan’a çok sert tepki

medeo

Just u & u & me
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2014
471
91
38
Eski AKP'li Hakan Şükür, AKP'nin cumhurbaşkanı adayının açıklanmasının ardından Erdoğan için çok sert ifadeler kullandı.
AKP’den istifa eden Bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adayı olmasına en sert tepki veren isimlerden oldu.
Şükür Twitter’daki sayfasında yazdığı mesajlarda, “Dini değerleri sömüren, sonra da camilerde hırsızlık ve rüşvetten bahsedilmesine müsaade etmeyen dindar(!) Cumhurbaşkanı adayı olmak.!!??” diyerek Erdoğan’ı işaret etti.

DİNİ DEĞERLERİ SÖMÜREN…

Şükür’ün tweetleri şöyle:

“Dini değerleri sömüren, sonra da camilerde hırsızlık ve rüşvetten bahsedilmesine müsaade etmeyen dindar(!) C.B adayı olmak.!!??

NEFRET VAİZLİĞİ YAPAN…
Konumu gereği herkesi sevgiyle kucaklaması gerekirken, Ramazan, oruç demeden hala nefret vaizliği yapan bir C.B adayı olmak..!!?

HIRSIZLIĞI MEŞRU GÖREN…
Hayır işleri (!) için hırsızlığı, rüşveti, komisyonu meşru gören dindar (!) bir C.B adayı olmak..!??”

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/sukurden-erdogana-cok-sert-tepki-546016/

Bunlari soylerken hocadan izin almismismidir acaba.

Ooo şaşırdım, diyemezdi sanki böyle şeyler.... Şok Şok Şok

Niye ki hocanla ters düşmeden nerdeydi o zaman aklın?vasıfszın tekiydin zaten başbakan sana kıymet verdi de çıkarına ters düşünce ihanet ettin

Bunlari soyleyen hakan sukurle, cemaat icin nemli gozlerle okyanusotesine selam cakip simdi inlerine inecegiz diyen bb'nin zerre farki yok gozumde...Ikinizde aynisiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vasıfsız ? :27: Adam efsane futbolcu...Çamur atacak o kadar adam varken...:6:

Ben yazmak istemedim sen yazmissin.Her ne kadar futbolculugunda kendisinden zerre hazetmesem de ulke ve dunya capinda hala kirilamayan rekorlari vardir.Futbolculuguna laf edilmez Sukurun.

Ben yazmak istemedim sen yazmissin.Her ne kadar futbolculugunda kendisinden zerre hazetmesem de ulke ve dunya capinda hala kirilamayan rekorlari vardir.Futbolculuguna laf edilmez Sukurun.

Ya başbakanla ters düşmüştür tamam da...Siyasete girmesini zaten hiç hoş bulmamıştım,o da ayrı konu.Ama vasıfsız çok komik bir tabir olmuş.

Ya başbakanla ters düşmüştür tamam da...Siyasete girmesini zaten hiç hoş bulmamıştım,o da ayrı konu.Ama vasıfsız çok komik bir tabir olmuş.

Spor yorumculugunda vasifsiz olabilirdi bak onu unutmayalim :) Astronomik bir rakam almisti cunku stadyumda yorumculuktan ama cok basarisizdi.Marcus bile daha iyi,akici konusuyordu ondan maratonda :))))

Hakan Şükür bir futbol adamı, benim tuhafıma gidiyor siyasetin içinde olması, ayrıca açıklamaları da çok sert, zamanında partide vekillik yaptı, bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı olmuyormuş demek, yalnız insanlar birşeyler açıklarken 5 düşünüp 1 söylemeli, neyse açıklama yapan kişiyi ilgilendirir deyip çekileyim.

Vasıfsız ? :27: Adam efsane futbolcu...Çamur atacak o kadar adam varken...:6:

Vasifsz derken futbolculugna demedm.zira mecliste futbolcu olarak durmuyodu zaten :) bir milletvekili olarak cok pasif islevsz demek istedm.zaten milletvekili olmasi hataydi bana gore.futbolcu olarak kalaydi aklimzda iyiydi.

Vasifsz derken futbolculugna demedm.zira mecliste futbolcu olarak durmuyodu zaten :) bir milletvekili olarak cok pasif islevsz demek istedm.zaten milletvekili olmasi hataydi bana gore.futbolcu olarak kalaydi aklimzda iyiydi.

He o zaman iş değişir tabi.Önüne gelen siyasete giriyordu çünkü bir ara.:6::6:

Helal olsun yahu ne demek.Alıştım artık,sallamıyorum.:27:

Ben de ferraceliyim.ama bulundgum yer kapalilara genel anlmda pek saygili.otobuse binerken hemen yer verirler sagolsunlar gerci bazen kendmi yasli gibi hissediyorm oyle olunca:) sallamamak en iyisi ama yine de senin kadar sakin duramazdm herhal

Ben de ferraceliyim.ama bulundgum yer kapalilara genel anlmda pek saygili.otobuse binerken hemen yer verirler sagolsunlar gerci bazen kendmi yasli gibi hissediyorm oyle olunca:) sallamamak en iyisi ama yine de senin kadar sakin duramazdm herhal

Cevap versem daha kötü olacak.Sinirlenince kendimi kaybediyorum çünkü.Bu sefer daha kötü olacak.Şükür,öyle anlarda öfkemi kontrol etmeme yardım ediyor Allah.:6: Neyse,geyiğe çevirmeyelim konuyu.Geyik topikim var,beklerim.:42:

Cevap versem daha kötü olacak.Sinirlenince kendimi kaybediyorum çünkü.Bu sefer daha kötü olacak.Şükür,öyle anlarda öfkemi kontrol etmeme yardım ediyor Allah.:6: Neyse,geyiğe çevirmeyelim konuyu.Geyik topikim var,beklerim.:42:

Evet konu disi oluyor.neyse hayirli ramazanlar ben de kacar zaten :)

vasıflı vasıfısz tartışmasına ben de dahil olayım, bence milleti temsil edecek kadar birikimi yok, 4 4 4 ü çıkaran eğitim komisyonunda yer alıyordu kendisi, ne alaka ya alakaaaa. :27::27:
Hatta o toplandıda danışmanı bi millet vekiline yumruk atmıştı, eğitimle alakalı konuları yakın takip ettiğimden aklımda kalmış

insanların dün başkayken bugun 180 derece başka olması bana hiç samimi gelmiyor

Back