• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şükran güzellik salonu?? yardım!!

caterpillar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
31
0
16
Ankara
kızlar ankara kızılayda şükran güzellik salonu diye bir yer varmış bilen duyan var mı hiç? ağdayı nasıl yapıyorlar, temiz güvenilir bi yer mi? bi fırsat sitesinden uygun fiyata buldum ama güvenilir mi bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

bende aldım canım ilk kez gidicem bakalım nasıl bir yer.fırsat sitesinden kod almadım rezervasyon yaptırdım.sen naptın?

rezalet bir yer kızlar.bir kere randevu aldığınız saatte asla almıyorlar sizi.yaklaşık bir saat bekledik biz.sonra ağda yapılan yerde 3 kişi perde sistemiyle çalışıyor ve o kapı sürekli açılıp kapanıyor dolayısıyla mahremiyet diye bi şey yok.her an herkes her yerinizi görebilir.inanılmaz pis çalışıyorlar.o ağda bezleri yattığınız yere yapıştırılıyor,çöp kutusu ağzına kadar dolu.işlemin yarısında ağda bitebiliyor.kaç yıldır ağda yaptırıyorum böyle bi şey ilk kez görüyorum.o kadar müşterin varsa o kartuş sistemini ona göre alırsın. ağda bitti biraz bekleyin ne demek yani.40 dk sürdü sadece benim komple ağda işim(normalde en fazla 20 dk sürer).şu ana kadar gittiğim en kötü yerdi.bence onlar bu kuponlarla ayakta duruyorlar zaten.yoksa bi giden bi daha gitmez.

ayda_adya sanırım sen çok kötü bi zamana denk gelmişsin. Belki de yanında çalışan yardımcıları yapmıştır işlemini bilemiyorum. Temizlik konusunda iddialı konuşamam cillop bir yer değil evet. Ama kaş alma konusunda şükran dan daha iyi bi yer ben beş yıldır bulamadım ankarada. önceden ağdaya da oraya gidiyordum evet sedye perde sistemi rahatsızlık verici ama guveniyorum diye önemsemiyordum. Sonra lazere başladım hala kaş için gidiyorum. Kaş için kesinlikle tavsiye ederim. :46:

3 senedir gidiyorum. Çok memnunum. Hem temiz hem özenli yapıyorlar işlerini. Herkese tavsiye ederim. Şimdiye kadar Ankara'da bir çok guzellik salonuna gittim. Bu kadar önem verenle karşılaşmadım. Batıklarla özel ilgileniyorlar. Fiyatlar da gayet makul. Bu işte başarılılar👌

Back