Bu sabah saat 4 suları felaket bir acıyla uyandım ve bozulmuş kopçanın omurgama tamamen girdiğini gördüm. Tarifi anlatılmaz bir acıydı. Eşim de uyandı benimle beraber ve saplanmış kopçayı çıkarmak için tam yarım saat uğraştık. Çıkardıktan sonra çok kanadı. Saf eşim mikrobu kırılsın diye yarama kolonya bastı. Abartısız ağlayacaktım bebek gibi. Eşim doktora götüreceğini söyledi ama ben korkudan istemedim. Şu an yaram çok kötüleşti. Sırtüstü yatmam imkansızlaştı. Doğru düzgün üst bile giyemiyorum. Zaten tüm gün südyen takamadım. Yarama hiçbir şey değdiremiyorum çok acıyor. Yaramın etrafı sertleşmiş ve ortası delik gibi gözüküyor. Sert yerlerden yeşil şeyler akıyor ve sık sık da kanıyor. Saat başı ise yaklaşık yarım saat süren yanma nöbetleri yaşıyorum. Hayatımda ben bu kadar acı çekmedim. En kötüsüyse eşim bu gelişmelerden habersiz. Ona söylemeye korkuyorum. Doktor sırtıma ne yapacak bilmiyorum. Bir kez daha kolonya tarzı şeyler basılırsa bu sefer dayanamam. (( Pansuman dışında başka şeyler yapacaksa ne yapabilir sizce ne yapmalıyım??
Geçmiş olsun da o nasıl kopça yav geceleri testereyemi dönüşüyor sastim kaldım valla o kadar uzun mu kopça ve nasıl bir baskı uyguladın da omurgana girdineden hastaneye gitmedin kanıyor ,yarım saat suren saat basi ağrıların ve siddetleniyor Dr gitmelisin.
Yahu gitsene doktora napcak ameliyat mi yapcak yahu korkmayın bu kadar en fazla temizler pansuman yapar bi krem bisey verir yada pansuman yapın der kesik değil bisey değil
Uzun değil ama ince ve sivri. Kuvvet uygulanınca elle bükmek bile çok zor. Uyurken bir şekilde olmuş ben de anlamadım nasıl becerdim. Enfeksiyon kaptı sanırım da doktor sadece pansuman mı yapar? Tetanoz aşım vardı çok şükür.
Yarayı temizleyip antibiyotik krem falan verir en fazla umarım daha kötü birşey değildir bir de sütyenle uyumak çok zararlı yatmadan çıkarmak gerek geçmiş olsun
Kopca nasil girdi ya birde bu sıcakta nasil sutyen giyiyonuz? Ozellikle gece. Sicaktan bayiliyorum bir tek disari cikarken ve birisi geldiginde takiyorum. Evde takmiyorum hic. Kışın takiyorum sadece
Cok gecmis olsun ama biran evvel dr git yoksa korktugun basina gelecek daha cok mudahele etmek zorunda kalacaklar. En basta gitseydin kurtulmustun bile.
Anladım artık yapacak bir şey yok sanırım. :/ Yarın sabah doktorun yolu görüldü. Şimdi yüzüstü bir şekilde uyumaya çalışırım. İnşallah iyileşir. Herkese çok teşekkür ederim iyi geceler. :)