H huhum Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2024 60 13 3 24 23 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi huhum #1 Sudocrem yüzüne kullanipta memnun kalan var mı? Yüzde tüylenme yapıyor mu?
Kedili ve Bebeli Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2021 3.004 4.198 83 23 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi huhum #2 Kullanmıştım seneler önce. Tüylenme falan yaşamadım. Ben sadece yüzden arındırması zor oluyor diye bırakmıştım
Kullanmıştım seneler önce. Tüylenme falan yaşamadım. Ben sadece yüzden arındırması zor oluyor diye bırakmıştım
H huhum Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2024 60 13 3 24 23 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi huhum #3 Kedili ve Bebeli .!.: Kullanmıştım seneler önce. Tüylenme falan yaşamadım. Ben sadece yüzden arındırması zor oluyor diye bırakmıştım Genişletmek için tıkla... İyi geldi mi yüzünüze komedon falan oluştu mh
Kedili ve Bebeli .!.: Kullanmıştım seneler önce. Tüylenme falan yaşamadım. Ben sadece yüzden arındırması zor oluyor diye bırakmıştım Genişletmek için tıkla... İyi geldi mi yüzünüze komedon falan oluştu mh
Kedili ve Bebeli Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Aralık 2021 3.004 4.198 83 23 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi huhum #4 huhum .!.: İyi geldi mi yüzünüze komedon falan oluştu mh Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla hayır. 5 seneden fazla oldu kullanalı. Tam hatırlayamıyorum da maalesef canım. Ama peşine güzel arındırman gerek. Mümkünse temizleme cihazlarıyla. Diğer türlü o tür sıkıntılar yaşanabilir diye düşünüyorum
huhum .!.: İyi geldi mi yüzünüze komedon falan oluştu mh Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla hayır. 5 seneden fazla oldu kullanalı. Tam hatırlayamıyorum da maalesef canım. Ama peşine güzel arındırman gerek. Mümkünse temizleme cihazlarıyla. Diğer türlü o tür sıkıntılar yaşanabilir diye düşünüyorum