• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sudocrem mucizesi ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yevmiyefisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
167
39
28
Arkadaşlar merhaba,
Yüzüme daha önce birçok ürün kullandım.
Öncelikle yves rocher ın cok güzel bir serisini düşündüğüm sebo vegetal i kullandım ama sıfır memnuniyet diyebilirim.
Sonra internetten görüp aldıgım hic bir ise yaramayan ottomanbody ürünü.
Doktorumun verdiği benzamycin ve clindoxyl gibi ilaçlarda kullandım ama fayda sağlamadı.
Dün bir yerde okudugum yazılara göre sudocremin mücizevi bir krem oldugunu duydum içindeki çinko sayesinde iyileştiriyor ve sivilce çıkmasına izin vermiyor. Dün gece yatmadan önce sürdüm ve suan cildim cok yumusak bir pişik kremi nasıl bu kadar hemen etki edebilir bilemiyorum ilerleyen günlerde göreceğiz.
Kullananlar yorum bırakabilirse sevinirim:KK16:

Bende baya bi ay kullandım kendisini o zamanlar cildim kuruydu ve cildimi bebek poposu gibi yumuşacık yapıyordu sivilcelerimi bir gecede söndürüyordu. Sonra bir fark ettim ki sürdüğüm yerlerde küçük küçük komedonlar çıkmaya başlamış. Daha sonrasında bıraktım kullanmayı. Benden size tavsiyem sadece lokal olarak sivilcelerinizin üstüne uygulayın faydasını görürsünüz umarım :KK54:

Bende kullandım o kremı ıkı kutu çok uzun zaman oldu hıcbır faydası olmadı ama sıvılcede yapmadı

Bu krem lerde kortizol, cıva, bpa vb. Olduğu için uzun süre kullanmayın. Biz bile bebeklerimiz için sadece pisik durumunda ve cok ince bir tabaka halinde kullanıyoruz. Her gün kullanmak vücudunuzda farklı sorunlara sebep olur, dikkat...

Bu krem lerde kortizol, cıva, bpa vb. Olduğu için uzun süre kullanmayın. Biz bile bebeklerimiz için sadece pisik durumunda ve cok ince bir tabaka halinde kullanıyoruz. Her gün kullanmak vücudunuzda farklı sorunlara sebep olur, dikkat...
Evet bide dişleri karartıp zarar verıyor dıye duydum

Biri sudocrem mi demiş? Efsanedir o efsane. Sivilcenin üzerine bi mercimek bırak, bekle, baş verir iltihabı çıkartır ve sürdükçe o sivilceden iz filan kalmaz.
Yanığa çok iyi gelir, ağdaya giderken, özel bölge koltuk altı için çantama alırım. Müthiş rahatlatır.

Tek bir sorunu var, bebeklerim olana kadar her derde deva dediğim bu pişik kremi sadece pişiğe iyi gelmiyormuş. Bildiğin pişiği arttırıyor.

Back