sudo cremin etkisine katılıyorum doğrudur hemen söndürüyor sivilceyi ama bu cok rahatsız edici bikaç sivilce varsa onlara sürülmeli .. sivilceyi geçirici bi etkisi yok malesef kısa vadede sonuç almanız mümkün hafifletiyor gercekten ama sonra daha kötü olabilir :// bide bu hapların amacı ilk olarak zaten deri altındaki sivilceyi dışarı cıkartmak . buna pişik kremiyle dıştan müdahale ettiginde tedavini zorlaştırırsın.. benden sana tavsiye biliyorum zor oluyor ilk zamanlar ama sık dişini hicbisey sürme nemlendir sadece rahatsız edici bir kuruluk olursa.Selam kızlar sirf bu krem hakkinda yazmak icin hesap actim inanirmisiniz bayada bi ugrastim ama deger simdi konuya geliyim tesadufen youtube da gezerken bi makyaj kanalinda sudocremi anlatan bi kiz gordum cildide baya guzeldi kremi biraz arastirdim benm daha cok akne icin ilgimi cekti neyse gecen yil aknetrend diye bi hap kullanmistim sonra 4 ayda biraktim dudaklarim cok kotuydu ve hic sivilcem kalmadi diye sonra hata ettigimi anladim bu yil yeniden regl donemimde ve stresli donemlerimde ayni zamanda cikolata cips cekirdek vs yiyince cikiyolardi bu ara yine cogaldilar bende aknetrent hapim vardi kalan onlardan attim bi kac tane tabi deri aldindaki yaglarin ve sivilcelerin kusma donemi yani hepsinin ayni anda cikicagi kismi unutmusum bi anda daha cok sivilcem cikti arastirdim iste dogal yontemler felan zaten deniyodum da hic biri bi ise yaramiyodu kremi de 2 gun once gorunce hemen karar verdim bugun cildiyeye gidip tekrar tedaviye basladim aknetrent aldim bi 10 ml bide 20 ml gunluk 30 ml verdi kilo durumuna gore ilacin dozu neyse iste hemen ilaclari almisken sudocremide aldim eve geldim hemen sivilcelerimin ustune surdum sabah erken kalktigimdan da uykum vardi yattim 3 saat sonra uyandim zaten direk aynaya kostum baktigimda cidden sudocrem ise yaramisti 3saat onceki sivilcelerim solmus sanki 3 gundur ordalarmista artik geciyolarmis gibi olmus kizlar size diyecegim kesinlikle kremi kotuleyenlere bakmayin gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz ben cok memnun kaldim zaten fiyatida uygun 13,14 lira arasinda degisiyo 60ml olani zaten cok bereketli bi urun 2 yil bile surekli kullansaniz bitmez eger sivilce sorununuz varsa benim yaptigim gibi cildiyeye gidip kan degerlerinize baktirdiktan sonra aknetrende baslayin ve sivilcelerinizin kusma doneminde ustune hemen sudocrem surun tedaviye basladigim gun 2 kasim eger isterseniz sonuclari tekrar yazarim arkadaslar sorulariniz olursa cevap da veririm hoscakalin.
sudo cremin etkisine katılıyorum doğrudur hemen söndürüyor sivilceyi ama bu cok rahatsız edici bikaç sivilce varsa onlara sürülmeli .. sivilceyi geçirici bi etkisi yok malesef kısa vadede sonuç almanız mümkün hafifletiyor gercekten ama sonra daha kötü olabilir :// bide bu hapların amacı ilk olarak zaten deri altındaki sivilceyi dışarı cıkartmak . buna pişik kremiyle dıştan müdahale ettiginde tedavini zorlaştırırsın.. benden sana tavsiye biliyorum zor oluyor ilk zamanlar ama sık dişini hicbisey sürme nemlendir sadece rahatsız edici bir kuruluk olursa.
Sudocrem ben de kullanıyorum. Bebişlere çok yardımcı bir ürün fakat bundan ziyade büyüklerin de işini kolaylaştıryor. Şöyle ki. Akne ve sivilcelere çok iyi geliyor bunu herkes bilir. Ama ben başka bir amaç için de kullanıyorum. Atıyorum hafta sonum yorgun geçti, göz altlarım mor mor makyaj yapınca bile belli oluyor. Ben makyaj altına highlighter olarak önce sudocrem kullanıyorum üzerine fondotöen-pudra morluktan eser yok. makyaj yapacak vaktiniz yoksa bile sadece sudocrem sürüp çıkın ciddi ciddi göz altlarınıza aydınlık veriyor. herkese tavsiye ederim...
bende kullanıcam :)
benim cildim çok yağlı ve sürekli sivilceli siyah noktalı iişe yarar mıKesinlikle kullanilmasi gereken bir ürün.
Sudocrem sivilce kremi değilki, pişik kremi olduğu için sivilce lekeleri ya da sivilce kremi kullandığında (aşırı kurutup bazen tahriş yapabiliyor) nemlendirmek ve daha hızlı geçirmek için kullanıyorum ben. Doktorum acnemix vermişti deri altı sivilcelenme( ilk kez başıma geldi ve sadece sol yanağımda sönüp, çıkıp, sönen düzenli bir gurup ve siyah noktam vardı) Ramazan bayramı sonrası almıştım o günden beri düzenli kullanıyorum 98% kurtuldum diyebilirim. Kesinlikle cildiye şart sivilce için.benim cildim çok yağlı ve sürekli sivilceli siyah noktalı iişe yarar mı
Ayrıca sudokrem biraz ağır olduğundan eğer çok çok ince bir katman olarak sürmezsen yağ butonu ve sivilce yapabiliyor..benim cildim çok yağlı ve sürekli sivilceli siyah noktalı iişe yarar mı