Suda yüzen bebeğin hayrete düşüren görüntüleri !!

zemus

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
3.735
20
ISR Baby Surviving Drowning - Video

Özellikle Rusya'da çok uygulanan bir yöntem olan bebeklerin daha yürümeden yüzme öğrenmelerine örnek bir video...Henüz yürümeye başlayan bir bebeğin havuza girdikten sonra boğulmamak için kendini nasıl kurtardığını ve babasından nasıl yardım istediğini görünce hayretler içinde kalacaksınız... İşte o innılmaz görüntüler..

İzlerken içim acıdıya minicik bebek o daha ..sonra öğrensin yüzmeyi çok mu şart..

video biraz yavaş sonuna kadar mutlaka izleyin ...

Hee biliyim bunu..
başka bir adetleri de yine yeni doğan bebkleri artık kaç aylıkken bilmiyorum çıplak olarak kar da bekletiyorlar..
napsınlar bacı ülke buz gibi , çekirdekten alışmaları lazım soğuğa..

cok guzel ya ........
ben bayıldım walla bebişt süper ya ......
saol paylaşım için .......

yafrumm nasılda çırpınıyodu öle.ama becerdi üstünde kalabilmeyi sonunda.babası alıncada nasıl gülümsedi.sağol cnm çok güsel bi paylaşımdı

uyyy titredim ha sinir oluyorum bu olaylara ya Çok üzgünüm çoook

manyak insanlar yaa resmen acı çektiiolar.. izleyemedim daha fazla ....

ben yapamazdım böyle birşeyı ne olursa olsun..
öğrensin benım gıbı 6 yaşında ne olmuş ne kaybederiz..
kıyamam ben ...

bende çok sinirlendim ...en son babsı kucağına alınca burdan bi tükürük yolladım..
içim acıdı yaa suda öğle çaresiz durunca yazık ..
kimsenin hakkı yok bence böğle bir şeye..
eğitim eğitim diye sıyırmışlar..
ben 25 yaşındayım ve yüzme bilmiyorum biyerimmi eksik..

kızlar bu vıdeo çocuk yuzmeyı ogrensın dıye degıl.anı suya duştugunde kurtarıcı amaclı yapılmış bır mayo var uzerınde bogulmamasını saglıyor.yanı mayonun tanıtımını yapmışlar

çok şeker canım yaa..daha öncede izlemiştim ama yinede saol paylaşım için canım..

Antalyada Çoğunluğu Rusların olduğu bir otelde tatil yapmıştık.Orda gözlerimle gördüm.Bebek 6 aylık yoktu.Kadın kollarından tutup çocuğu suyun altında 1 dk yakın tutup çıkarıyordu.Bebekte hiç ağlamadan annesinin yaptığına gülerek cevap veriyordu.Ve 1-2 yaşındaki rus çocukları bile harika yüzüyor.Onlardaki o katı tutum aslında çocuklarının erken yaşta başarılı olmasını sağlıyor.

Sonuna kadar seyretmeye içim elvermedi. dondu çocuk be dondu.
Ayrıca bu pis bi reklam maalesef.

Ya hic sevmiyorum böyle seyleri.Ne gerek var böyle aptalca iskence cektirmelere.
Rus'larin yaptigi bir videoda da izlemistim,kafayi siyirmis bunlar.

X