• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suda doğum hakkında bilgiler

turkanimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
58
36
88
34
Yeniden merhaba, instagramda gezinirken bir doktorun suda doğum yaptırdığını gördüm ancak sponsorlu olduğu için görebilmişim sonra kayboldu.. ☹️
Aşağıdaki sorularım hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok bahtiyar olurum 😌

1- İstanbul Avrupa yakasında Suda Doğum yapılabilen özel bir hastahane var mı? Varsa hangisi ya da hangileri?
2- Aramızda Suda Doğum yapanlar var mı? Varsa bunun avantaj veya dezavantajlarını yazabilir mi bizlere?

Sevgiyle kalın ❣️

Yeniden merhaba, instagramda gezinirken bir doktorun suda doğum yaptırdığını gördüm ancak sponsorlu olduğu için görebilmişim sonra kayboldu.. ☹
Aşağıdaki sorularım hakkında bilgisi olan paylaşırsa çok bahtiyar olurum 😌

1- İstanbul Avrupa yakasında Suda Doğum yapılabilen özel bir hastahane var mı? Varsa hangisi ya da hangileri?
2- Aramızda Suda Doğum yapanlar var mı? Varsa bunun avantaj veya dezavantajlarını yazabilir mi bizlere?

Sevgiyle kalın ❣
Benim halam suda doğum yaptı ve avantajı acınız ağrınız sanciniz normale gore çok az oluyor fakat dezavantajı ise vajinaniz olduğundan baya geniş kalıyor ayıptır söylemesi deliği baya bu genişliyor halam bir seneye yakın düzelmesini bekledi fakat düzelmeyince estetik yaptırdı çünkü eşinin ona olan ilgisi ve cinsel hayatları baya bi etkilenmişti bunuda göz ardı etmeyin tabi yinede siz bilirsinjz

Back