merhaba canim.. bence git konus.. ölümlü dünya bugün variz yarin yokuz.. tamam belki o senden koptu gitti bidaha arayip sormadi ama icine dert edecegine, bulusup konusmayi dene.. baktin olmuyor bu sefer tamamen kopardim bende senin yerinde olsam..
hani vardir ya bi laf dag, daga küsmüs, dagin haberi olmamis diye.. belki oda kendince biseyler kurdu seni arayip sormuyor diye ne bileyim belki senden baska bisey bekledi.. sen arayip sormussun kendi capinda ama olur ya hani insana karsindakinden birsey beklersin ama istedigin gibi olmayinca bi soguma gelir...
dedigim gibi icine dert olacagina seni kemirecegine bence git konus 5 günlük dünya birbirimizi kirmaya üzülmeye degmez..
bu arada cok tatlisin ya senin gibi düsünceli bi arkadasim olsun isterdim
Leonela yazmış okumalıyım diye düşündüm
Okudum
Yanılmadım
Çok temiz güzel bir insansın :)
Arkadaşın için elinden geleni yapmışsın
Ama madem için rahat değil son bir kez konuşmaktan zarar gelmez
En azından için rahatlar
Nedenini sorarsın sebebini öğrenmeye çalışırsın
Çünkü insanın canını en çok sıkan şey cevapsız sorulardır
Bence hiç bir sorun cevapsız kalmasın
Konuş sor rahatla ...
iyi niyet denen şeyin bir sınırı var arkadaşım ama sende yok sanırım :) .. bugun o çocuk için bunu yapan yarın başkası içinde yapar.. hem kusura bakma ama herşeyi ziyadesiyle yaşamayı kalıbına uydurmayı akıl edebilecek bir kızın nasıl saf olduğunu düşünüyorsun anlayamadım.... burada bir saf var oda senin kalbin... bırak kuantumu filan kendine kötülük etme.. sanada yazık... daha neler geçireceksin hayatın karışık dolambaçlarında...... bazı arkadaşlar mikrop gibidir o gelir seni bulur derler ya bulmasın işte öylesi yedirme aldattırma kendini....
cok sevindim canim gercekten..cok iyi yaptin adim attin konustunuz hallettiniz süper iste
barışmanıza sevindim tebrik ederim
umarım bıdaha çocukluk etmezsınız
iyi niyet denen şeyin bir sınırı var arkadaşım ama sende yok sanırım :) .. bugun o çocuk için bunu yapan yarın başkası içinde yapar.. hem kusura bakma ama herşeyi ziyadesiyle yaşamayı kalıbına uydurmayı akıl edebilecek bir kızın nasıl saf olduğunu düşünüyorsun anlayamadım.... burada bir saf var oda senin kalbin... bırak kuantumu filan kendine kötülük etme.. sanada yazık... daha neler geçireceksin hayatın karışık dolambaçlarında...... bazı arkadaşlar mikrop gibidir o gelir seni bulur derler ya bulmasın işte öylesi yedirme aldattırma kendini....