Bende oyle düşündüm aslında ama ay ne biliyim bu seferde iyice biz mi suclaniriz,bak nasil ortaligi karistirdilar mi olur diye dusundumsızde kendı esyalarınızı ısteyın ,
olanlarıda acık acık anlatın babasına bılsın kızının nasıl bırı oldugunu
Kızın yolu yol değil uzak duracaksın hiç destek olma boş ver ciddiyim böylelerine bunu yapıcan gelip niye alıyorlar deseydin ya ben sizi yorarmıyım hiç hemen getiriyom diye. En sevmediğim tipler
esyaları gelırseler bıle vermeyın sız goturun esınden cekındıgı nevarsa acık acıkta anlatınBende oyle düşündüm aslında ama ay ne biliyim bu seferde iyice biz mi suclaniriz,bak nasil ortaligi karistirdilar mi olur diye dusundum
Dedim zaten demezmiyim. Size mi sorcam esyalarinizin pesine dustunuz ya hemen getiriyoruz dedim bu seferde kiz babam sinirlenir,babamdan dayak yememi mi istiyosunuz zaten benimle konusmuyo hafta ici alalim biz dedi. Biz konuyu kapatmaya calisiyoruz siz kavga cikarmaya geliyosunuz dedi.
ayy daha baştan çok vıcıklık olmuş..kadın gayet tehlikeli...herkes evdeyken kendini akla bence nişanlinla beraber..sonrada mümkün olduğunca uzak dur..eşları ver ve kendi eşyalarınıda al..
Dogru soze ne denir. Kizin babasi hafta ici evde yok cumartesi pazar eve geliyo sadece is icin. Annesi hic ilgilenmiyor. Kiz annemden babamdan nefret ediyorum keske bosansalar diyodu. Dedigim gibi arkadaslari cok kotu. Kiz birinden hoslansa hemen git yat diyolar. Oyle olunca destek olmak yaninda olmak istedim. Ama demekki gerek yokmus. Bide seneye okullarimiz bitiyo evlenmeyi dusunuyoruz oyle olunca gereksiz samimiyet oldu. Cunku biz onlarin yasadigi sehirde ogrenciyiz. Cagiriyolar mesela gitmedigimiz dayisi bozuluyo bu sefer. Kizi kabul etmiyoruz istemiyosunuz diyolar. Yanimiza gelincede bizi sucluyolar. Yakin olsak bi dert olmasak bi dert anlicaniz. Ama su olaydan sonra bitti tabikide.
Benimde en cok takildigim nankorluk kismi zaten. Onu yediremiyoruz. Nisanlim kac kere bu kadar destek olma o kiza dedi. Sevmiyo cunku sadece dayisi bozuluyo diye kabul ediyodu. Bende hep destek olmak istedim salak gibi. Kotu bisey yapmasin kendine zarar vermesin diye yaninda durdum. Ben babasiz buyudum tek cocugum o bana o kadar yakin davranip herseyini paylasinca kardes yerine koydum galiba. Bana bu gune kadar iyi ki varsin diyen kiz dün birden degisti. En cok bu gitti zoruma.kadın biraz da eşyaları istemeye bahane arıyormuş gibi geldi bana
nasıl olsa size işleri düşecek gibi görünüyor ama bence uzak durmanızda fayda var
onca olaydan sonra hem iftira hem nankörlük bu yapılan çünkü
Biz esyalari goturdugumuzde adam sorcak niye getirdiniz noldu diye. O zaman karin istedi getirdik diyelim ama dimi ? Sonrasina karismayalim.Anlatmayın babasına , zaten çirkef insanlar ve daha fazla çamur sıçratmasınlar ama sizin yerinizde olsam, babası evdeymiş yokmuş demeden götürür bırakırım eşyaları (hatta babası evdeyken) gitmişken onda kalan eşyalarımida isterim, bir dahada görüşmem.
Benimde en cok takildigim nankorluk kismi zaten. Onu yediremiyoruz. Nisanlim kac kere bu kadar destek olma o kiza dedi. Sevmiyo cunku sadece dayisi bozuluyo diye kabul ediyodu. Bende hep destek olmak istedim salak gibi. Kotu bisey yapmasin kendine zarar vermesin diye yaninda durdum. Ben babasiz buyudum tek cocugum o bana o kadar yakin davranip herseyini paylasinca kardes yerine koydum galiba. Bana bu gune kadar iyi ki varsin diyen kiz dün birden degisti. En cok bu gitti zoruma.
Biz esyalari goturdugumuzde adam sorcak niye getirdiniz noldu diye. O zaman karin istedi getirdik diyelim ama dimi ? Sonrasina karismayalim.
Aynen öyle, anlatsın eşine derdini. Siz çekilin kenara verip.Biz esyalari goturdugumuzde adam sorcak niye getirdiniz noldu diye. O zaman karin istedi getirdik diyelim ama dimi ? Sonrasina karismayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?