bu siteyi çok uzun zamandr takip ediyorum ama yeni üye oldum.bir gün buraya yazacağımı düşünmemiştim.sözlüyüm 25 yaşındayım son sınıf öğrencisiyim üniversitede.sözlüm benden yaşça büyük biraz ve beklentilerimiz farklı olabiliyor.ben çok ilgi bekliyorum sanırım.tam terkedildiğim ve eski sevgilimin evlendiği sırada çıktı karşıma ve herşey aniden gelişti birden o kadar ilgi gösterdiki o yıkımdan sonra çok mutluydum artık.sonra herşey sıradanlaştı.eskisi kadar çok ilgili değildi yazmaktan aramaktan sıkılıyordu.benim gibi abartmıyordu.tartıştığımız bir dönemdi.aileler araya girdikçe biz uzaklaşıyor gibiydik.bir gün bir siteye kaydoldum.birkaç kişiyle konuştum.yani öyle cinsel içerikli değil.nerden kaç yaşındasın tarzı şeyler.asla cinsel içerikli konuşmadım.veya asla duygusal yaklaşma kimseyle yaşamadım.şimdi o kadar vicdan azabı çekiyorum ki.kötü bir şey yapmadım.onun geçmişi dahada beter ama ozamanlar sonuçta ben hayatında yoktum.ama ben o hayatımdayken ondan gizli arkadaşça da olsa birileriyle konuştum.çok vicdan azabı çekiyorum çünkü asla bir erkek arkadaşımla konuşmama bile sıcak bakmaz.gizli bir şey yapmamalıydım diye canım acıyor
onu aldatmış hissediyorum Allah ıma karşı mahçup hissediyorum.ben böyle değildim,her gün allahıma dua ediyorum beni affetsin diye.duygusal yaklaşma cinsellik olmadı ama o kadar erkekle konuşmamaya alışmışım ki kendimi iğrenç biri hissediyorum.yardım edin bana