- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
E canım bu hiç kötü birşey değil ki ama.. Çünkü ilgi istemekte sonuna kadar haklısın hem baksanna sadece naber nasılsın diye mesajlaşmışsın başkalarıyla, haa eğer ki cinsel içerikli olsa suçlu olabilirdin, ama böyle birşey yapmadığın için değilsin, herkes bunu yapıyor maalesef yaa ilgi göremeyince başka insanların hoş muhabbetlerine yöneliyorlar.. hem o da değerini bilseymiş yaa, Allah Allah ! ... Birde sen ilgilenmeyince peşinden mi koştu canım ? yanlış mı anladım ? bak işte nasıl da değerini anlamış !!! Ama cidden sen ne tarz ilgilenmedin ki peşinden koştu ? Onu da öğrenebilir miyim canım ?anne babamın ayrldığı dönemdi huzurlu bir aileydi.zor geldi bana.o ara ondan ilgi bekledim.ama o 6 da işten gelir beni ne aramak ne mesaj atmak.ilgiye ihtiyacım olduğu dönemde yalnız bırakıyorsun dedim.tartıştık.ona göre her şey normaldi.yazmadım bende konuşmadık birileriyle arkadaşça sohbet ettim çizgim dışına çıkmadan.ben arayıp sormayınca sorunu atlatmışken seni seviyorum diye peşimden koşmaya başladı.ilgi beklediğim dönemde hiç önemsenmedim