suçluyum biliyorum !

anne babamın ayrldığı dönemdi huzurlu bir aileydi.zor geldi bana.o ara ondan ilgi bekledim.ama o 6 da işten gelir beni ne aramak ne mesaj atmak.ilgiye ihtiyacım olduğu dönemde yalnız bırakıyorsun dedim.tartıştık.ona göre her şey normaldi.yazmadım bende konuşmadık birileriyle arkadaşça sohbet ettim çizgim dışına çıkmadan.ben arayıp sormayınca sorunu atlatmışken seni seviyorum diye peşimden koşmaya başladı.ilgi beklediğim dönemde hiç önemsenmedim
E canım bu hiç kötü birşey değil ki ama.. Çünkü ilgi istemekte sonuna kadar haklısın hem baksanna sadece naber nasılsın diye mesajlaşmışsın başkalarıyla, haa eğer ki cinsel içerikli olsa suçlu olabilirdin, ama böyle birşey yapmadığın için değilsin, herkes bunu yapıyor maalesef yaa ilgi göremeyince başka insanların hoş muhabbetlerine yöneliyorlar.. hem o da değerini bilseymiş yaa, Allah Allah ! ... Birde sen ilgilenmeyince peşinden mi koştu canım ? yanlış mı anladım ? bak işte nasıl da değerini anlamış !!! Ama cidden sen ne tarz ilgilenmedin ki peşinden koştu ? Onu da öğrenebilir miyim canım ?

aşık mısınız ?
ailenizden göremediğiniz şefkati gördüğünüz için mi o adamla berabersiniz ?

anlayamadım, sözlünüz sizden yaşca büyük, aranızda ilgi problemi var.. ama huzur duyuyorsunuz..?
bir şeyler tam oturmuyor, eksiklikler var...
sevgi sandığınız şey minnet olmasın ?

arkadaşım bence hiçbir kadın durduk yere, hayatında biri varken bu yaptığını yapmaz
ya kendi hissettiklerinde, ya da sana hissettirilenlerde boşluk var
ya değer vermiyorsun, ya da yeterince ilgi görmüyorsun
bence bunu yapmış olmaktan öte, neden yaptığını sorgulamalısın
sözlünle ilişkinizde, ya senden ya ondan kaynaklı bir boşluk var

Ben buna katiliyorum, kimse asik oldugu biri varken arayislara girmez.
Konu sahibesi, boslukteyken adam ilgi gostermis, emin misin sen sevdigine? Yoksa bosluktan mi gittin?

E canım bu hiç kötü birşey değil ki ama.. Çünkü ilgi istemekte sonuna kadar haklısın hem baksanna sadece naber nasılsın diye mesajlaşmışsın başkalarıyla, haa eğer ki cinsel içerikli olsa suçlu olabilirdin, ama böyle birşey yapmadığın için değilsin, herkes bunu yapıyor maalesef yaa ilgi göremeyince başka insanların hoş muhabbetlerine yöneliyorlar.. hem o da değerini bilseymiş yaa, Allah Allah ! ... Birde sen ilgilenmeyince peşinden mi koştu canım ? yanlış mı anladım ? bak işte nasıl da değerini anlamış !!! Ama cidden sen ne tarz ilgilenmedin ki peşinden koştu ? Onu da öğrenebilir miyim canım ?

o dönemde yanımda olmadı tekrar tekrar ben uyardım.baktım hep aynı.bende yanıtsız kaldım ona karşı.yazdı karşılık vermedim.ama hiç aramadı.şu sıra ama eskisi gibi çok ilgili.o dönemde yalnız bırakmasını hazmedemiyorum ama şimdiki ilgili halini görünce kendimi suçluyorum.bundan 9 ay önce kist için ameliyat oldum onda da yanımda yoktu ilgi bekliyorum biraz bana zaman ayır deyince tartıştık ne yaparsan yap dedi.kırgınlıklarım aklıma geldi önemsemedim bende.ama şimdi azap çekiyorum bana yakışmadı diyorum.konu ayrılığa gelse.arayıp sormayı kessem koşar zaten hemn.herşey yolunda seni seviyorum der

aşık mısınız ?
ailenizden göremediğiniz şefkati gördüğünüz için mi o adamla berabersiniz ?

anlayamadım, sözlünüz sizden yaşca büyük, aranızda ilgi problemi var.. ama huzur duyuyorsunuz..?
bir şeyler tam oturmuyor, eksiklikler var...
sevgi sandığınız şey minnet olmasın ?

ailemde sevgi gördüm.anne babam ayrılıyordu o dönem ve bazı ihtiyacım olan dönemlerde kayıtsız kaldı dedim.aileden şefkat gördüm.
aramızda ilgi problemi var dediğim eskisi gibi değildi ihityacım olduğu dönemlerde.ve evet ben onunla yan yana gelince çok huzur duyuyorum mutlu oluyorum

Bence bu ilgisiz kaldiginizdan daha cok sosyal hayatinizi özlüyorsunuz sanirim. Cokmu skiyor acaba nisanliniz sizi? Kiz arkadaslarinizla cika biliyormusunuz?

Bence bu ilgisiz kaldiginda daha cok sosyal hayatinizi özlüyorsunuz sanirim. Cokmu skiyor acaba nisanliniz sizi? Kiz arkadaslarinizla cia biliyormusunuz?

tabi kız arkadaşlara bir sorun çıkarmaz.sosyal hayat o kadar umrumda değil ama ihtiyacım olan dönemlerde yanımda yoktu.kist ameliyatı geçirdim yoktu,anne babam ayrıldı yoktu, o ara çok ilgiye ihtiyacım vardı belkide kafa dağıtmaya bilmiyorum.ama bir erkekle konuşsam yakın arkadaşım bile olsa canım dese kıyamet koparır.belki oyüzden normal konşmayı bile çok kötü görüyorum

ailemde sevgi gördüm.anne babam ayrılıyordu o dönem ve bazı ihtiyacım olan dönemlerde kayıtsız kaldı dedim.aileden şefkat gördüm.
aramızda ilgi problemi var dediğim eskisi gibi değildi ihityacım olduğu dönemlerde.ve evet ben onunla yan yana gelince çok huzur duyuyorum mutlu oluyorum

peki, ilgiye ihtiyacınız olan bir dönem geçirmişsiniz, sevgililik bence bu yüzden vardır.. ilgi için, insandaki istekleri karşılamak için, egoların tatmini için, güzel sözler için, huzur mutluluk aşk yaşamak için...

bu adam size o zor zamanlarınızda bunların hiçbirini vermediyse , o da büyük bir hata etmiş demektir.

kendinizde hata gördüğünüz kadar onda da gördünüz mü ?

Ben normal erkek arkadaslarımla bile konusmama izin vermeze takıldım bunca seyın arasında. İlerideki planınız manastırda yaşamak fln olabilir mi?

peki, ilgiye ihtiyacınız olan bir dönem geçirmişsiniz, sevgililik bence bu yüzden vardır.. ilgi için, insandaki istekleri karşılamak için, egoların tatmini için, güzel sözler için, huzur mutluluk aşk yaşamak için...

bu adam size o zor zamanlarınızda bunların hiçbirini vermediyse , o da büyük bir hata etmiş demektir.

kendinizde hata gördüğünüz kadar onda da gördünüz mü ?

evet.o zaman çok sinirliydim.yanımda kimse yoktu.baktım yanımda ol dememe rağmen herşey yolunda deyip geçiştiren bir adam.halaiçimde suçladığım zamanlar oluyor onuda.şimdi eskisi kadar şefkatli adama dönüşünce hata mıydı yaptığım ben ne yaptım diyorum.ama evet onu da hatalı buluyorum.benden çok şey gizledi.istediğimde yanımda olamadı

Ben normal erkek arkadaslarımla bile konusmama izin vermeze takıldım bunca seyın arasında. İlerideki planınız manastırda yaşamak fln olabilir mi?

o da çok ayrı bir konu tabi okul ders hakkındaysa tamam der ama buluşmaya sıcak bakmaz bunu bende düşünüyorum :KK61:

tabi kız arkadaşlara bir sorun çıkarmaz.sosyal hayat o kadar umrumda değil ama ihtiyacım olan dönemlerde yanımda yoktu.kist ameliyatı geçirdim yoktu,anne babam ayrıldı yoktu, o ara çok ilgiye ihtiyacım vardı belkide kafa dağıtmaya bilmiyorum.ama bir erkekle konuşsam yakın arkadaşım bile olsa canım dese kıyamet koparır.belki oyüzden normal konşmayı bile çok kötü görüyorum

Kötü gününüzde yaninizda olmayan iyi gününpzde gölge yapmasin güzel arkadasim!

o dönemde yanımda olmadı tekrar tekrar ben uyardım.baktım hep aynı.bende yanıtsız kaldım ona karşı.yazdı karşılık vermedim.ama hiç aramadı.şu sıra ama eskisi gibi çok ilgili.o dönemde yalnız bırakmasını hazmedemiyorum ama şimdiki ilgili halini görünce kendimi suçluyorum.bundan 9 ay önce kist için ameliyat oldum onda da yanımda yoktu ilgi bekliyorum biraz bana zaman ayır deyince tartıştık ne yaparsan yap dedi.kırgınlıklarım aklıma geldi önemsemedim bende.ama şimdi azap çekiyorum bana yakışmadı diyorum.konu ayrılığa gelse.arayıp sormayı kessem koşar zaten hemn.herşey yolunda seni seviyorum der
Canım inanamıyorum cidden çok üzüldüm :KK43: Ama bir insanın ameliyatlı günü en zor günü yaa. Neden gelmedi ki ? Taş mı taşıdı sırtında ? hayvan mı güddü ? tarla mı biçti ? ekin mi ekti ? kim bilir o an ne yapıyordur ? canım aman dikkat et yaa !!! kes kız ilgini kes anasını satim ! ulan başımıza bişey gelse, ölsek gitsek düşüp bayılsak haberleri olmayacak !!!!

Canım inanamıyorum cidden çok üzüldüm :KK43: Ama bir insanın ameliyatlı günü en zor günü yaa. Neden gelmedi ki ? Taş mı taşıdı sırtında ? hayvan mı güddü ? tarla mı biçti ? ekin mi ekti ? kim bilir o an ne yapıyordur ? canım aman dikkat et yaa !!! kes kız ilgini kes anasını satim ! ulan başımıza bişey gelse, ölsek gitsek düşüp bayılsak haberleri olmayacak !!!!

o gün işteydi.tsk da çalışıyor.o değil biz aynı mahalledeyiz.sözlüyüz sonuçta.benim annemden çekinmiş o kadar çekindiysen beni al dışarı çıkar.hiç yapmasak ara sor ilgi göster.iyileşir gibi oldum çok kötü hissediyorum bu akşam dışarı çıkalım birşeyler yeriz doaşırız dedim.annesi gelmişti memleketten.yemek yapıyoruz bze gel dedi.ben başbaşa ilgi bekledim alttarafı.tamam yemekten sonra çıkarız bırakamam şimdi dedi.bende kız arkadaşlaımla çıktım senle çıkmak yalnız vakit geçirmek hakkım değil yanımda olamıyorsun yanımda olman gerekn zamanda dedim.abartma ya sana gel dedim beraber çıkardık dedi umursamadı çıkıştı.ama başlarda beni görebilmek için 2 dakikada olsa,otobüsten koşar gelir.sabahları evin önünde bekler.her gün bir çiçek bırakırdı kapıma.en ihtiyacım olan zamnlarda yoktu yanımda.şimdi eskisi gibi ilgili ve dedği şey ben senin yanındayım herzaman başlabilirsin derdini

evet.o zaman çok sinirliydim.yanımda kimse yoktu.baktım yanımda ol dememe rağmen herşey yolunda deyip geçiştiren bir adam.halaiçimde suçladığım zamanlar oluyor onuda.şimdi eskisi kadar şefkatli adama dönüşünce hata mıydı yaptığım ben ne yaptım diyorum.ama evet onu da hatalı buluyorum.benden çok şey gizledi.istediğimde yanımda olamadı

güzel... hiç değilse karşınızdaki adam tarafından sindirilmemişsiniz, onunda hatalarının farkındasınız..
eee haliyle yaşadığınız şeyin adı da gerçekten vicdan azabı oluyor, sindirilmişlikten uzaklaşıyorsunuz...

erkek yaparsa uçkur için kadın yaparsa ilgi için derler ...
kadınların da ilgi konusunda zaafları var... eee tabi bu da zaafım var diye yanlış şeyler yapmayı gerektirmez...
savunamam..

sadece hatalarınızın madem farkındasınız ve madem cinsel ya da duygusal bir konuşma geçmedi..ötesi için çok da kendinizi yıpratmayın....
bu kadarı bile huzursuz ediyor ötesinden sana sığınırım Allahım diye kendi duanızı oluşturun...

X