Bişey olmaz erkekler kimlerle konuşuyor kimbilirama sözlünü sevmiyorsan ayrıl böyle yapmaya devam ediceksen
Ne güzel işte hatanın farkindssin
Allahina karşı mahcup hisseidyrosun. Demekki haram olduğunun farkindasin. Peki erkek arkadasinlada nikahsız konustugun için haram işlediğinin farkında misin ?
Bu kadar pismansan bence tovbe et vetekrar aynı hatayı yapmadan yaşa. Ve unut asla hatırlama. Sözlü de asla bahsetme. Erkekler unutmaz böylesşeyleri ve ilerde sorun olur.
Dilerim en kısa zamanda evlenirsiniz ve haram işlemekten kurtulurusnuz.
Peki napıcak görüşmedenmi evlenicek nikahsız konuşmaya kadar inmişsinizNe güzel işte hatanın farkindssin
Allahina karşı mahcup hisseidyrosun. Demekki haram olduğunun farkindasin. Peki erkek arkadasinlada nikahsız konustugun için haram işlediğinin farkında misin ?
Bu kadar pismansan bence tovbe et vetekrar aynı hatayı yapmadan yaşa. Ve unut asla hatırlama. Sözlü de asla bahsetme. Erkekler unutmaz böylesşeyleri ve ilerde sorun olur.
Canım evet doğru biraz hata yapmışsın ama önemli olan suçunun farkına varman. !
Ne güzel işte hatanın farkindssin
Canım bir mahsuru yoksa neden böyle birşey yaptığını öğrenebilir miyim ?ona karşı çok mahçup hissediyorum
cinsel içerikli ve duygusal bir etkileşim geçmemiş teknik olarak otobüs durağında birine günaydın diyip havalarda çok sıcak otobüste gelmedi gibi bir muhabbet yapmaktan farkınız yok. benim aldatma eşiğim düşüktür ama bana bile pek aldatmak gibi gelmedi ama sanki sözlünüzde bulamadığınız bir eksikliğin peşine düşmüşsünüz bir arayışa girmişsiniz gibi geldi. sıkıntı başka bence aldatmak değil.
Canım bir mahsuru yoksa neden böyle birşey yaptığını öğrenebilir miyim ?
seviyor musunuz? ikinci sorum ilkinden bağımsız; evlenmek istiyor musunuz? yoksa başka bir erkekle daha mutlu bir evlilik hayal edebiliyor musunuz?sözlüm yaşça büyük.birden ilgisine herşeyine kapıldım.anne babımın ayrıldığı dönemdi kötü hissediyordum daha fazla ilgi bekledim o buna karşılık ben aramadan aramadı mesaj atmadı bile.umursamadı.o ara yaşandı bunlar.ben tam şoku atlattım seni seviyorum diye peşimde koşturmaya başladı
sen konuştuğun erkeklerden hoşlandı mı ki canım cicim mi dedin cafelere buluşup sinemaalara mı gittin niye takıorsun kafana normal bir erkek arkadaş gibi düşünün onları sıkmayın canınızı yanlış bir şey yapmadınız ben olsam şaka yollu söylrim alıştıra alıştıraa arada bir konusurum derim sonra da sen niye karışıyorsun bana güvemiyor musun ben o gözle mi bakıyorum sanki der üste çıkardım :)
seviyorum gerçekten zaten onu düşünerek asla yakınlaşmadım çok sıradan konuştum.ama haksızlık ettim geliyor.bu beni çok rahatsız ediyor
inşallah.kasımda evlenmeyi düşünüyoruz ama ben kendimi kötü hisseiyorum onu kandırmışım gibi
seviyor musunuz? ikinci sorum ilkinden bağımsız; evlenmek istiyor musunuz? yoksa başka bir erkekle daha mutlu bir evlilik hayal edebiliyor musunuz?
hayır tamamen sizli bizli konuştum.ama o buna sıcak bakmaz.erkek arkadşa karşı.