suçluyum biliyorum !

sevdabrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
21
4
34
bu siteyi çok uzun zamandr takip ediyorum ama yeni üye oldum.bir gün buraya yazacağımı düşünmemiştim.sözlüyüm 25 yaşındayım son sınıf öğrencisiyim üniversitede.sözlüm benden yaşça büyük biraz ve beklentilerimiz farklı olabiliyor.ben çok ilgi bekliyorum sanırım.tam terkedildiğim ve eski sevgilimin evlendiği sırada çıktı karşıma ve herşey aniden gelişti birden o kadar ilgi gösterdiki o yıkımdan sonra çok mutluydum artık.sonra herşey sıradanlaştı.eskisi kadar çok ilgili değildi yazmaktan aramaktan sıkılıyordu.benim gibi abartmıyordu.tartıştığımız bir dönemdi.aileler araya girdikçe biz uzaklaşıyor gibiydik.bir gün bir siteye kaydoldum.birkaç kişiyle konuştum.yani öyle cinsel içerikli değil.nerden kaç yaşındasın tarzı şeyler.asla cinsel içerikli konuşmadım.veya asla duygusal yaklaşma kimseyle yaşamadım.şimdi o kadar vicdan azabı çekiyorum ki.kötü bir şey yapmadım.onun geçmişi dahada beter ama ozamanlar sonuçta ben hayatında yoktum.ama ben o hayatımdayken ondan gizli arkadaşça da olsa birileriyle konuştum.çok vicdan azabı çekiyorum çünkü asla bir erkek arkadaşımla konuşmama bile sıcak bakmaz.gizli bir şey yapmamalıydım diye canım acıyor onu aldatmış hissediyorum Allah ıma karşı mahçup hissediyorum.ben böyle değildim,her gün allahıma dua ediyorum beni affetsin diye.duygusal yaklaşma cinsellik olmadı ama o kadar erkekle konuşmamaya alışmışım ki kendimi iğrenç biri hissediyorum.yardım edin bana

Bişey olmaz erkekler kimlerle konuşuyor kimbilir ama sözlünü sevmiyorsan ayrıl böyle yapmaya devam ediceksen

Ne güzel işte hatanın farkindssin
Allahina karşı mahcup hisseidyrosun. Demekki haram olduğunun farkindasin. Peki erkek arkadasinlada nikahsız konustugun için haram işlediğinin farkında misin ?
Bu kadar pismansan bence tovbe et vetekrar aynı hatayı yapmadan yaşa. Ve unut asla hatırlama. Sözlü de asla bahsetme. Erkekler unutmaz böylesşeyleri ve ilerde sorun olur.
Dilerim en kısa zamanda evlenirsiniz ve haram işlemekten kurtulurusnuz.

Canım evet doğru biraz hata yapmışsın ama önemli olan suçunun farkına varman. !

Bişey olmaz erkekler kimlerle konuşuyor kimbilir ama sözlünü sevmiyorsan ayrıl böyle yapmaya devam ediceksen

seviyorum gerçekten zaten onu düşünerek asla yakınlaşmadım çok sıradan konuştum.ama haksızlık ettim geliyor.bu beni çok rahatsız ediyor

inşallah.kasımda evlenmeyi düşünüyoruz ama ben kendimi kötü hisseiyorum onu kandırmışım gibi

Peki napıcak görüşmedenmi evlenicek nikahsız konuşmaya kadar inmişsiniz

cinsel içerikli ve duygusal bir etkileşim geçmemiş teknik olarak otobüs durağında birine günaydın diyip havalarda çok sıcak otobüste gelmedi gibi bir muhabbet yapmaktan farkınız yok. benim aldatma eşiğim düşüktür ama bana bile pek aldatmak gibi gelmedi ama sanki sözlünüzde bulamadığınız bir eksikliğin peşine düşmüşsünüz bir arayışa girmişsiniz gibi geldi. sıkıntı başka bence aldatmak değil.

Ciddmisiniz?

sözlüm yaşça büyük.birden ilgisine herşeyine kapıldım.anne babımın ayrıldığı dönemdi kötü hissediyordum daha fazla ilgi bekledim o buna karşılık ben aramadan aramadı mesaj atmadı bile.umursamadı.o ara yaşandı bunlar.ben tam şoku atlattım seni seviyorum diye peşimde koşturmaya başladı

sen normal konuşmusun pek erkek arkadaşın olmadıgı için sana öyle gelmiş sen konuştuğun erkeklerden hoşlandın mı ki canım cicim mi dedin cafelere buluşup sinemaalara mı gittin niye takıorsun kafana normal bir erkek arkadaş gibi düşünün onları sıkmayın canınızı yanlış bir şey yapmadınız ben olsam şaka yollu söylrim alıştıra alıştıraa arada bir konusurum derim sonra da sen niye karışıyorsun bana güvemiyor musun ben o gözle mi bakıyorum sanki der üste çıkardım :)

Canım bir mahsuru yoksa neden böyle birşey yaptığını öğrenebilir miyim ?

anne babamın ayrldığı dönemdi huzurlu bir aileydi.zor geldi bana.o ara ondan ilgi bekledim.ama o 6 da işten gelir beni ne aramak ne mesaj atmak.ilgiye ihtiyacım olduğu dönemde yalnız bırakıyorsun dedim.tartıştık.ona göre her şey normaldi.yazmadım bende konuşmadık birileriyle arkadaşça sohbet ettim çizgim dışına çıkmadan.ben arayıp sormayınca sorunu atlatmışken seni seviyorum diye peşimden koşmaya başladı.ilgi beklediğim dönemde hiç önemsenmedim

seviyor musunuz? ikinci sorum ilkinden bağımsız; evlenmek istiyor musunuz? yoksa başka bir erkekle daha mutlu bir evlilik hayal edebiliyor musunuz?

hayır tamamen sizli bizli konuştum.ama o buna sıcak bakmaz.erkek arkadşa karşı.

seviyorum gerçekten zaten onu düşünerek asla yakınlaşmadım çok sıradan konuştum.ama haksızlık ettim geliyor.bu beni çok rahatsız ediyor

inşallah.kasımda evlenmeyi düşünüyoruz ama ben kendimi kötü hisseiyorum onu kandırmışım gibi

arkadaşım bence hiçbir kadın durduk yere, hayatında biri varken bu yaptığını yapmaz
ya kendi hissettiklerinde, ya da sana hissettirilenlerde boşluk var
ya değer vermiyorsun, ya da yeterince ilgi görmüyorsun
bence bunu yapmış olmaktan öte, neden yaptığını sorgulamalısın
sözlünle ilişkinizde, ya senden ya ondan kaynaklı bir boşluk var

seviyor musunuz? ikinci sorum ilkinden bağımsız; evlenmek istiyor musunuz? yoksa başka bir erkekle daha mutlu bir evlilik hayal edebiliyor musunuz?

hayır başkasıyla hayal etmiyorum,çünkü o sarıldığında o kadar hzuurluyum ki.huzuru bulduğum tek insan.o yüzden bu kadar pişmanım

hayır tamamen sizli bizli konuştum.ama o buna sıcak bakmaz.erkek arkadşa karşı.

tamam o zaman erkek arkadaşınızın her söylediği tamamen doğru kesin kural diye bir şey yok ki çoğu iki sevgili sizli bizli konuşur farklı erkeklerle bu illa ki hoşlanma aldatma olmaz ki Allah kalbinizi biliyor içiniz rahat olsun benm erkek arkadaşım eskiden kızardı bende söylemezdim şimdi normal karşılar söylerim kendisine konuştuklarımızı o da tanısır çift olarak gezeriz bunlar normal yaşlarınız küçük galiba siz de aşarsınız bunları . Ama şunu hissettim bu çocuk senin kaderin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…