• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Suçluluktan nasıl kurtulurum? Ayrıldığım kişi kendimi kötü biri gibi hissettiriyor

elfsu28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
64
15
3
24
Çok güzel bir giden ilişki falan değildi. Sadece o söyleniyor ben susuyordum. Aileler falan biliyor ve tanışmıştık. Beni o kadar çok ağlattı ki, o kadar zorluklar çektirdi ki. Nerede ne zaafım varsa anlattığım ne sıkıntım varsa yüzüme sanki hatammış gibi suçluymuşum gibi yüzüme vuruyordu. En son bana sinirle eski sevgilisine yazmış ve ayrılmıştım. Şimdi ise ilişkimiz güzel olabilirdi ama olmadı gibi beni kötü hissettiriyor. Kendimi kötü biri gibi hissediyorum ama yazamam tekrar o baskının içine giremem. Bu duygudan nasıl kurtulurum.

Çok güzel bir giden ilişki falan değildi. Sadece o söyleniyor ben susuyordum. Aileler falan biliyor ve tanışmıştık. Beni o kadar çok ağlattı ki, o kadar zorluklar çektirdi ki. Nerede ne zaafım varsa anlattığım ne sıkıntım varsa yüzüme sanki hatammış gibi suçluymuşum gibi yüzüme vuruyordu. En son bana sinirle eski sevgilisine yazmış ve ayrılmıştım. Şimdi ise ilişkimiz güzel olabilirdi ama olmadı gibi beni kötü hissettiriyor. Kendimi kötü biri gibi hissediyorum ama yazamam tekrar o baskının içine giremem. Bu duygudan nasıl kurtulurum.
İyi yapmışım de ve engelle her yerden.

Kendimi kötü biri gibi hissediyorum sanki gaddarım. Ama aynı zamanda kendim için bunh seçmem gerekiyordu... o kadar üzgünüm ki. Ama yapmak zorundayım
Aynanın karşısına geçip " salak mısın Cemile " de ve kendine gel ! Hala bu adamın manipülasyonuna geliyorsun ? Seni aldatan adamın üstelik ! Allah in sevgili kuluymussun da ayrilmissin.

Aynanın karşısına geçip " salak mısın Cemile " de ve kendine gel ! Hala bu adamın manipülasyonuna geliyorsun ? Seni aldatan adamın üstelik ! Allah in sevgili kuluymussun da ayrilmissin.
Bu ilişkinin kurtarılacak bir yanı yok değil mi haklıyım

Bu ilişkinin kurtarılacak bir yanı yok değil mi haklıyım
Yokk yokk aldatilmissin ayol ! Evli olup aldatilip şak diye bosananlar var 10 çocukla ortada kalmışsın gibi davranma. Sana ulaşacağı her yerden de engelle.

Neymiş zaten mesaj gitmemiş. Düşünmen hataa diyorum. Ama suçlanıyorum...

Eğer kara sevdali ,aşkından gözlerin kör olmadiysa yeni bir şans verme. He ben ölürüm onsuz bari o öldürsün beni diyorsan şans ver. Bı dahakine o mesaj yerine ulaşır çünkü.

Sen nerden biliyorsun ki eski sevgilisine mesaj attığıni?

Ex sevgilisine yazmış sende kendini mi suçluyorsun? Sadakatsiz volkanın aliye attığı tokat gibi bir şey istiyorsun kendine gelmek için her halde engelleyeceğin yerde hala kurtarılacak yan arıyorsun 😤

Eğer kara sevdali ,aşkından gözlerin kör olmadiysa yeni bir şans verme. He ben ölürüm onsuz bari o öldürsün beni diyorsan şans ver. Bı dahakine o mesaj yerine ulaşır çünkü.

Sen nerden biliyorsun ki eski sevgilisine mesaj attığıni?
Bana ekran kaydı atarak al mutlu musun dedi... Ve biz ayrıldık

Ex sevgilisine yazmış sende kendini mi suçluyorsun? Sadakatsiz volkanın aliye attığı tokat gibi bir şey istiyorsun kendine gelmek için her halde engelleyeceğin yerde hala kurtarılacak yan arıyorsun 😤
Kurtarılacak bir yan aramıyorum kendimi kötü biri gibi hissetmek istemiyorum.

elalemin b klu oglu icin kendine bu eziyeti yaptigin drgmez .en degerli sensin unutma.

Back
X