Çok güzel bir giden ilişki falan değildi. Sadece o söyleniyor ben susuyordum. Aileler falan biliyor ve tanışmıştık. Beni o kadar çok ağlattı ki, o kadar zorluklar çektirdi ki. Nerede ne zaafım varsa anlattığım ne sıkıntım varsa yüzüme sanki hatammış gibi suçluymuşum gibi yüzüme vuruyordu. En son bana sinirle eski sevgilisine yazmış ve ayrılmıştım. Şimdi ise ilişkimiz güzel olabilirdi ama olmadı gibi beni kötü hissettiriyor. Kendimi kötü biri gibi hissediyorum ama yazamam tekrar o baskının içine giremem. Bu duygudan nasıl kurtulurum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Suçluluktan nasıl kurtulurum? Ayrıldığım kişi kendimi kötü biri gibi hissettiriyor
- Konu Sahibi elfsu28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Şubat 2023
- 9.744
- 1
- 21.377
- 268
İyi yapmışım de ve engelle her yerden.Çok güzel bir giden ilişki falan değildi. Sadece o söyleniyor ben susuyordum. Aileler falan biliyor ve tanışmıştık. Beni o kadar çok ağlattı ki, o kadar zorluklar çektirdi ki. Nerede ne zaafım varsa anlattığım ne sıkıntım varsa yüzüme sanki hatammış gibi suçluymuşum gibi yüzüme vuruyordu. En son bana sinirle eski sevgilisine yazmış ve ayrılmıştım. Şimdi ise ilişkimiz güzel olabilirdi ama olmadı gibi beni kötü hissettiriyor. Kendimi kötü biri gibi hissediyorum ama yazamam tekrar o baskının içine giremem. Bu duygudan nasıl kurtulurum.
- 25 Aralık 2024
- 110
- 133
- 18
- 32
Kendimi kötü biri gibi hissediyorum sanki gaddarım. Ama aynı zamanda kendim için bunh seçmem gerekiyordu... o kadar üzgünüm ki. Ama yapmak zorundayımİyi yapmışım de ve engelle her yerden.
- 11 Şubat 2023
- 9.744
- 1
- 21.377
- 268
Aynanın karşısına geçip " salak mısın Cemile " de ve kendine gel ! Hala bu adamın manipülasyonuna geliyorsun ? Seni aldatan adamın üstelik ! Allah in sevgili kuluymussun da ayrilmissin.Kendimi kötü biri gibi hissediyorum sanki gaddarım. Ama aynı zamanda kendim için bunh seçmem gerekiyordu... o kadar üzgünüm ki. Ama yapmak zorundayım
Neymiş zaten mesaj gitmemiş. Düşünmen hataa diyorum. Ama suçlanıyorum...Öyle her kizdiginda eski sevgilisine mi yazacak? Allah aşkına aklını basina al. Neresi güzel olabilir ya. Kız yüz verse konuşacak yani.
Bu ilişkinin kurtarılacak bir yanı yok değil mi haklıyımAynanın karşısına geçip " salak mısın Cemile " de ve kendine gel ! Hala bu adamın manipülasyonuna geliyorsun ? Seni aldatan adamın üstelik ! Allah in sevgili kuluymussun da ayrilmissin.
İletişim halinde değilim. Mesajlaşma yok tek taraflı bir yazma var. Bende her yerden engelli ama atılan mesajları engellenen mesajlardan görebiliyorumNiye hala iletişim halindesiniz ki bu kişiyle
- 11 Şubat 2023
- 9.744
- 1
- 21.377
- 268
Yokk yokk aldatilmissin ayol ! Evli olup aldatilip şak diye bosananlar var 10 çocukla ortada kalmışsın gibi davranma. Sana ulaşacağı her yerden de engelle.Bu ilişkinin kurtarılacak bir yanı yok değil mi haklıyım
Ayrılmadan önceki savunma buydu bende hemen ayrıldım zaten haklısınız dünya batmıyor onsuzda dönüyorYokk yokk aldatilmissin ayol ! Evli olup aldatilip şak diye bosananlar var 10 çocukla ortada kalmışsın gibi davranma. Sana ulaşacağı her yerden de engelle.
- 25 Aralık 2024
- 110
- 133
- 18
- 32
Neymiş zaten mesaj gitmemiş. Düşünmen hataa diyorum. Ama suçlanıyorum...
Eğer kara sevdali ,aşkından gözlerin kör olmadiysa yeni bir şans verme. He ben ölürüm onsuz bari o öldürsün beni diyorsan şans ver. Bı dahakine o mesaj yerine ulaşır çünkü.
Sen nerden biliyorsun ki eski sevgilisine mesaj attığıni?
- 11 Şubat 2023
- 9.744
- 1
- 21.377
- 268
E yani.Ayrılmadan önceki savunma buydu bende hemen ayrıldım zaten haklısınız dünya batmıyor onsuzda dönüyor
- 6 Mart 2024
- 2.192
- 2.075
- 48
Bana ekran kaydı atarak al mutlu musun dedi... Ve biz ayrıldıkEğer kara sevdali ,aşkından gözlerin kör olmadiysa yeni bir şans verme. He ben ölürüm onsuz bari o öldürsün beni diyorsan şans ver. Bı dahakine o mesaj yerine ulaşır çünkü.
Sen nerden biliyorsun ki eski sevgilisine mesaj attığıni?
Kurtarılacak bir yan aramıyorum kendimi kötü biri gibi hissetmek istemiyorum.Ex sevgilisine yazmış sende kendini mi suçluyorsun? Sadakatsiz volkanın aliye attığı tokat gibi bir şey istiyorsun kendine gelmek için her halde engelleyeceğin yerde hala kurtarılacak yan arıyorsun
- 20 Ekim 2024
- 182
- 173
- 18
elalemin b klu oglu icin kendine bu eziyeti yaptigin drgmez .en degerli sensin unutma.Çok güzel bir giden ilişki falan değildi. Sadece o söyleniyor ben susuyordum. Aileler falan biliyor ve tanışmıştık. Beni o kadar çok ağlattı ki, o kadar zorluklar çektirdi ki. Nerede ne zaafım varsa anlattığım ne sıkıntım varsa yüzüme sanki hatammış gibi suçluymuşum gibi yüzüme vuruyordu. En son bana sinirle eski sevgilisine yazmış ve ayrılmıştım. Şimdi ise ilişkimiz güzel olabilirdi ama olmadı gibi beni kötü hissettiriyor. Kendimi kötü biri gibi hissediyorum ama yazamam tekrar o baskının içine giremem. Bu duygudan nasıl kurtulurum.