Suçlu değilim ama vicdanımda rahat değil.

busraela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
9
0
36
Ankara
Budan bir kaç yıl önce ben lise sondayken başladı herşey...Hayatıma giren ilk insandı seviyordum sevildiğimi sanıyordum...bir yıl bi arkadaşlığımız oldu daha sonra askere gitti...Ben askerden dönmesini 4 gözle bekledim aylarca döndüğünde herşey normal gibi görünüyordu okulumun bitmesine 1 ay gibi bir süre vardı..benim bilmediğim bir çok şeyin farkına varmam geç olmadı...Benim elimi tutarken benimle vakit geçirirken ailesinin başka bir kızı istemeye gittiğini öğrendim...Başımdan kaynar sular döküldü inanamadım konduramadım ama kendisine sorduğumdada inkar etmedi...Tek cümlesi böyle olmasını ben istemedim oldu....Kızın kim olduğuysa daha büyük bi şok oldu benim için....Aynı okulda okuduğum bir çok ortak arkadaşımızın olduğu bir kızdı...Hayatım bi anda tersine döndü...Okulun bitimine 1 ay kalası benim için kabusa döndü...Kızın imalı bakışları yanımdan her geçtiğinde soktuğu beni hergün bitiren lafları kısacası okul hayatım zindan olmuştu çok geçmedi sözlendikleri haberini aldım...Bi süre sonrada kız elime nişan davetiyesini tutuşturdu...'Senide bekliyorum ben seni düşman olarak görmüyorum ' derken aslında yüzündeki nefreti hırsı okuyabiliyordum..Bunu bi galibiyet olarak gördüğünü hissediyordum...Velhasıl okul çıkışlarında beni almaya gelen beni bekleyen adam artık başkasını bekliyordu...Göz görmese gönül katlanacaktı ama....Herşeyi o kadar ani oluyorduki bir kaç hafta sonra nişanları oldu....Bi oyun gibiydi... konvoy benim evimin önünden geçiyordu oysa çok alakasız semtlerde yaşıyor olmamıza rağmen bana acı vermek o kız için bi haz haline gelmişti...Arkadaş zannettiğim insanların ise nişanın nasıl güzel geçtiğini nasıl yakıştıklarını ballandıra ballandıra anlatmaları gözümün içine baka baka bunları yapmalarıda hiç dostumun olmadığını gösterdi bana...Okulun son günü yaşadıklarım hala gözümün önünden gitmez...Mezuniyet törenimizden sonra kulagıma son ses bi müzik geliyordu tek bir cümlesini hatırlıyorum oda 'kıskananlar çatlasın '...Etrafıma baktığımda arabaya kurulmus o pişkin bi şekilde sırıtarak bakan gözler ve yine aynı kız...Velhasıl okul bitti bunlar evlendi herkes kendine bi yol çizdi...Küçük bir şehirde yaşadığımız için o adamla ara sıra karsılaşırdık...evet o adam olmustu artık benim için...Yüzüme baktı bir gün selam verdi...ama içindeki o ezikliği hissedebiliyordum elleri titriyordu sesi titriyordu...gözleri dolmuştu birşey olmamıs gibi davrandım arkadaşlarını sordu vs...Sonra yine herkes yoluna gitti..bi süre sonra eşinin hamile olduğunu fakat b şahsın sürekli eşini dövdüğünü ve eşinin bu dayaklar sonrası erken doğuma alındığını öğrendim...Üzüldüm çünkü aradan yıllar geçmişti ve 21 yaşımda daha mantıklı düşünebiliyordum...Her ne kadar bana acı çektirmiş olsada o kızında evlenirken umutları vardı dedim kendi kendime hem o bebeğin neyden haberi vardıki ne günahı vardı...Vicdan azabı yaşadım çünki beddua etmiştim zamanında acaba bu yüzdenmi diye içim içimi kemiriyor...benim yüzümden böyle davrandığını biliyordum hala beni sevdiğini söylüyordu sağda solda...Sonrasında yine peşime düştü tabiki tehditler pişmanlıklar...Benim için birşey ifade etmiyordu çünkü onlar artık bir aile olmuşlardı zamanında bana yapılan şeyleri hatırlasamda içimi acıtmıyordu çünki ben bir aile değildim ama o kızın durumu farklıydı artık...Yaşadığım şehiri üniversite sayesinde değiştirdim fakat ne yapıp edip yine benimle iletişime geçiyor...Kurtulamıyorum bu ahlaksız insandan...O cocuğun yaşadıkları sanki benim yüzümdenmiş gibi vicdan azabı duyuyorum...Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum...Defalarca ailesi ile ilgilenmesini bebeğine yazık ettiğini anlatmaya çalıştım fakat gözü dönmüş gibi adeta...Tek üzüntüm o bebek...Ona babası değilmiş gibi davranmasını hazmedemiyorum...Onunla birlikte olmadığım sürece aynı şekilde davranmaya devam edeceğini söylüyor..Ne yapmalıyım onlara döndürmek için lütfen bi akıl verin...Kurtulmak istiyorum artık bu insandan...Evet bir zamanlar o yuvanın kurulmasını ne kadar istemiyorduysam şimdide yıkılmasını bir o kadar istemiyorum...Bazı şeylerin sebebi olmak istemiyorum bunun yükünü kaldıramam ben...Bu duygu beni kahrediyor artık...

eğer sizin bu adama karşı hissettiğiniz bişiy yoksa ve ona umut verici şekilde konuşmuyorsanız bu olayın artık imkansız olduğunun da farkındaysanız önce onu uyarın seni şikayet ederim diye eğer umrunda olmadan devam ederse hiç çekinmeyin savcılığa şikayet edin daha sonra sizin aleyhinize döner işler o sizin başınızı yakmadan şimdiden önleminizi alın bu tipler daha sonra o bana ümit verdi o görüşmek istedi diye bütün okları size çevirir asla muhattap olmayın dediğim gibi uyarınıza rağmen devam ederse taciz diyeceğim bu yaptığı tacizdir hemen savcılığa şikayet edin anca bu şekilde kesin olarak kurtulabilirsiniz kendinize güvenin sakın korkmayın şikayet etmekten de bu gayet onurlu bir davranıştır daha sonra kötü kadın yerine konmaktan çok daha iyidir sevgiler...

".benim yüzümden böyle davrandığını biliyordum hala beni sevdiğini söylüyordu sağda solda.."

hıııı...sende inandın buna değil mi?

seni sevdiği için başkasıyla evlendi bu adam

sadece gülerim ben buna

savcılığa, polise başvur

ne gerek var sözle iknaya . onun anlayacağı dilden konuş

evet arkadaşım haklı bu tip insanlarla konuşmayla falan asla bişey halledemezsin sakın kendi başına bu işi hallederim konuşurum aramaz falan diyerek bu adamla boşyere uğraşma en acil şekilde şikayette bulunmanı şiddetle tavsiye ediyorum bu söylediklerimi umarım kulak ardı etmezsin işler daha da kötüleşecek bundan emin olabilirsin o zaman kafanı bulduğun yer yere vurursun acil müdahale etmen lazım buna son vermek içinklava:

Hiçbirşekilde ümit verici ne bir hareketim ne bir lafım olmadı ona karsı zaten artık birşey hissetmiyorumki...

Kiymiziaba seni sevdiği için evlendi değilmi derken bu evlilik ailelerin aldığı bi kararla oldu kısacası menfaat evliliği diyebilirim ama ne olduğu zaten beni ilgilendirmiyor evlilik evliliktir...Benim için o dakika bitti ikiside..

Savcılığa şikayetçi olmazsan daha çok başın ağrır.
Hem değiştirdiğin telefon numaranı nasıl buluyor ki?

o zaman sorun yok sana son diyeceğim şey hemen şikayet et başka türlü kurtulamayacaksın okulunu bile yarım bırakmak zorunda kalabilirsin hayatını mahfetmesine izin verme kimsenin...lmaz:

kesinlikle onun anladığı dilden konuş savcılığa bi dilekçe yeterli bence ve onun gözünün korkması içinde bebek ve annesi için senin suçun değil canım bence vicdan azabı falanda çekme guclubacismile

Neden açıyorsun ki telefonlarını?
Açma, cevap verme, engelle, zaten ayrı bir şehirdeymişsin.
Arkadaşların da dediği gibi gerekirse ver bi dilekçe savcılığa.
Ama hiçbir şekilde muhatap olma, sesini bile duymasın.
Gerekiyorsa 10 defa değiştir numaranı... olmadı ailesine söyle... iyi niyetli olma, bırak kendi pisliğinde boğulsun.

sanırım okul için başka şehre gitmişsiniz. açmayın telefonu. hatta numarayı değiştirin ki size ulaşamasın. bir insanın evliliğini dışarıdan kimse kurtaramaz. ne yaparsa onlar yapacak. o yüzden boşa çaba harcayıp kendinizi üzmeyin.

ah etmiştim o mu tuttu diyorsunuz. olabilir. insan hiçbir zaman kimsenin evladından çıksın istemiyor ama olan oluyor. sizin ahınızdan değil belki de kızın kötü kalpliliğinin cezası.. belki de hiçbir nedeni yok. bence kendinizi kötü de hissetmeyin... kesinlikle hiçbiriyle de muhattap olmayın.

ne demek sizle birliklte olmadığı sürece böyle davranmaya devam edecekmiş? sizle birlikte olunca karısına daha mı iyi davranacak. iki kadın birden ooooh gel keyfim gel, bu salak cümlelerle mi aklınızı çelmeye çalışıyor. defedin gitsin...

Numaramı bulamıyor fakat okuduğum şehiri öğrenmiş bir şekilde kaldığım yeri vs biliyor...Aynı mahallede oturuyor ailemle ve arkadaş çevrem var ortak onlarlada görüşmemeye gayret ediyorum memleketime dahi gitmiyorum çoğu zaman ama bi kez buraya gelip buldu beni...Bana birşey yapacağıda yok zaten ama ben tamamiyle benden vazgeçmesini hatta nefret etmesini istiyorum bana karsı duyduğu sevgiyi bitiremedikçe ailesine aynı huzursuzlukları mutsuzlukları yaşatmaya devam edecek...Tek üzüntüm bu...

kaydirigubbakcemile2 bu adam hala çocuktu ya,ailesinin kararını uyguluyordu

evlilik evlilikse, evli bir adamın telefonlarını niye açıyorsun kuşum:jeyyar:

aç telefon ihbar et, sapık var rahatsız ediyor diye

nefret etmesede kurtulmuş olursun

yolu söyledik

uygulayıp uygulamamak kendinize kalmış

hala ne yapmayı düşünüyorsun çok merak ediyorum doğrusuşutarafagitti

Evli adamın telefonlarını açmıyorum ki zaten telefonumu bilmiyor bilsede 10 defada 20 defada değişirim gerekirse telefon dahi kullanmam Ne yapmayı düşündüğüme gelincebi türlü cesaret edememiştim ama bi cesaret Savcılığa şikayet edeceğim sizin söylediğiniz gibi kızlar sağolun...Umarım başımı ağrıtmaktan vazgeçer...Hoşçakalın.

en doğru şeyi yapacaksın sakın aksini düşünme yapmayacam etmeyecem dese bile şikayet etmekten vazgeçme çünkü o seni rahatsız etmekten vazgeçmeyecek bunu unutma :enbuyukkk:

Onların eşiyle yaşadıkları sorunlardan dolayı kendini suçlama canım. Ah alan kişi mutlaka görür bir gün. O kız gözüne soka soka yapmış evliliğini, hoş olmayan tavırla. Eşi olacak kişi ise kişilsiz bir kukladan başka bişey değil.Ne güzel üniversitede okuyormuşsun bak hayatına senin gibi kalitende insanlar sok.Onlar gibi basitleri değil. Bu ondan rahatsız olma mevzusuna gelince seni ne şekilde tehdit ediyor? elinde ne varki tehdit edecek?sebep ne? olmadı dediğin gibi yetkili mercilere şikayet et.

umarım kurtulursun

sakın vazgeçme. inanma onabilmiyorumkismile

bence şükretmelisin bu adamla hayatını birleştirmediğin için..ailesi istediği için sesini
çıkarmadan başkasıyla evleniyor ..sonra eşini dövüyor çocuğuna babalık yapmıyor
nasıl bir şey bu ve bunlar senin için öylemi sevdiği için...
gerçekden çok saçma bir bahane kesinlikle ona inanma ve kendini suçlu hissetme gerekeni
yap cezasını çeksin..eşini dövmeye ve seni rahatsız etmeye hakkı yok.
herşeyi yapmaya cürret eden ve bahanelere sığınan insanlardan kimseye hayır gelmez.

erkeklere ters davranmaya gelmez. ne umut ver nede tersle. mazalllah sonucu kötü olur. aman diyim bir kere daha konuş ama konuşmdan önce avukat yada polise git. korkularını anlat. şikayetçi olursan ters de tepebilir. tatlı dille anlat olmayacağını söyle...ama yinede dua etmeye devam et. Allah kurtarsın... evine dönsün çocuğuna dönsün oda.

birde o seni tanıdı şeklinde kaldın zannediyor sende ona değiştiğini aynı insan olmadığını tahsilini yükselttiğini ve kendini yenilediğini hissettir. yenisiyle mutlu olamayan eskisiyle nasıl olacağını düşünmeye başlamış sen kendine yeni bir hayat kurmuş olduğunu göster hayatında biri olsun. sen yanlızsan ve aklın ve kalbinin onda olduğunu düşünüyor olabilir. sevginin bittiğini hissettir sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…