Hiçbirşekilde ümit verici ne bir hareketim ne bir lafım olmadı ona karsı zaten artık birşey hissetmiyorumki...
Kiymiziaba seni sevdiği için evlendi değilmi derken bu evlilik ailelerin aldığı bi kararla oldu kısacası menfaat evliliği diyebilirim ama ne olduğu zaten beni ilgilendirmiyor evlilik evliliktir...Benim için o dakika bitti ikiside..
Numaramı bulamıyor fakat okuduğum şehiri öğrenmiş bir şekilde kaldığım yeri vs biliyor...Aynı mahallede oturuyor ailemle ve arkadaş çevrem var ortak onlarlada görüşmemeye gayret ediyorum memleketime dahi gitmiyorum çoğu zaman ama bi kez buraya gelip buldu beni...Bana birşey yapacağıda yok zaten ama ben tamamiyle benden vazgeçmesini hatta nefret etmesini istiyorum bana karsı duyduğu sevgiyi bitiremedikçe ailesine aynı huzursuzlukları mutsuzlukları yaşatmaya devam edecek...Tek üzüntüm bu...
Evli adamın telefonlarını açmıyorum ki zaten telefonumu bilmiyor bilsede 10 defada 20 defada değişirim gerekirse telefon dahi kullanmam Ne yapmayı düşündüğüme gelincebi türlü cesaret edememiştim ama bi cesaret Savcılığa şikayet edeceğim sizin söylediğiniz gibi kızlar sağolun...Umarım başımı ağrıtmaktan vazgeçer...Hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?