Suc bende mi simdi

Tamam ben ozur dilerim anlamsiz yere kusen boyleride beni bulur demek istedim

"Boyleleri de beni bulur" cumlenden ben her seyi anladim canim. Buraya konu acacak bir sey de degil bu.

Dedigim gibi hatali benim. Numarami vermem sacma samimiyet gostermem hataydi. Hakkinda her seyin hayirlisi olsun.

Ben benim yuzumden kiymetli vaktiniz alindigi icin ozur diliyorum sizden ve site yonetiminden. Konu sacma cunku. Dinleyen yorum yapan herkese de tesekkur ederim. Her olay bir ders insana ben de dersimi aldim.

Hepinize iyi gunler. :)

Ama iyi biri derken siz,insanlar size kötü niyetli olabilir ,numaranızı vermeseydiniz vb cümleler kurunca bu cümleyi kurdunuz. Zaten bu konuyu açmanız hata,sonuçta o insan sizi dinlemiş,yardımcı olmaya çalışmış, hakkını helal et deyip kapatmalıydınız konuyu. Gerek yok yani bizim bunu bilmemize.
Tamam herkezden ozur diliyorum utopikkafayida seviyorum herkese iyi gunler diliyorum

Canim benim ozur dilerim gercekten sen hamilesin bide strese girme tamam buraya konu acmam sacma ama sen oyle engelleyince kendimi kotu hissettim
Ben benim yuzumden kiymetli vaktiniz alindigi icin ozur diliyorum sizden ve site yonetiminden. Konu sacma cunku. Dinleyen yorum yapan herkese de tesekkur ederim. Her olay bir ders insana ben de dersimi aldim.

Hepinize iyi gunler. :)

Bence de herkese guvenip verme numarani. Bir yili gecti uyeligim. Sadece iki kisiyle numaralastik. Biriyle bulustuk. Surekli yazisiriz. Acayip iyi insanlar allaha sukur. Cok mutluyum onlari tanidigim icin. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Karsindaki kucuk galiba yoksa ismimi bilmiyosun diye silip engellemesi cok sacma. Ya da dertlesip senle isi bittigi icin kurtulmak istemistir. Sen yanlis bisey yapmamissin

Bence de herkese guvenip verme numarani. Bir yili gecti uyeligim. Sadece iki kisiyle numaralastik. Biriyle bulustuk. Surekli yazisiriz. Acayip iyi insanlar allaha sukur. Cok mutluyum onlari tanidigim icin. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Karsindaki kucuk galiba yoksa ismimi bilmiyosun diye silip engellemesi cok sacma. Ya da dertlesip senle isi bittigi icin kurtulmak istemistir. Sen yanlis bisey yapmamissin

Gorustugu kisi benim. Yasim 23 evet kucuk :) Dertlesen de ben degildim Samire'ydi. Benimle arkadasligi hic olmamis ki adimi dahi bilmeden numarasini verip sirlarini anlatmis derdini tasasini anlatmis. Ben de hastanedeyken dahi cevap vermisim ilgilenmisim degil mi? Simdi ben isimi bitirip basimdan atmis oluyorum? Haklisiniz. :)

Gorustugu kisi benim. Yasim 23 evet kucuk :) Dertlesen de ben degildim Samire'ydi. Benimle arkadasligi hic olmamis ki adimi dahi bilmeden numarasini verip sirlarini anlatmis derdini tasasini anlatmis. Ben de hastanedeyken dahi cevap vermisim ilgilenmisim degil mi? Simdi ben isimi bitirip basimdan atmis oluyorum? Haklisiniz. :)
Ya ismini soylemek istemezsin diye sormadim ne var bunda

Anaa buralar karismis. Sizin de yazdiginiz iyi oldu. Ben sonradan gordum yazdiginizi sonra dedim bi okuyum neymis. Ama durum farkliymis. Tek taraftan dinleyince insan su da var su da var diyo. Ama karsi tarafi da dinleyince taslar oturuyo. O kadar derdini anlatan birinin dert anlattigi kisinin adini bilmemesi o kisiyi kirar haklisin. Ama keske engellemeden diycegini deseydin olay buralara gelmezdi. Neyse olmus bitmis. Hadi opusun barisin :)

Tamam herkesden ozellikle utopikkafadan cok ozur dilerim artik bende giderim burdan galiba konu kapansin lutfen sizide baya sıktım birdaha konu acmam

Anaa buralar karismis. Sizin de yazdiginiz iyi oldu. Ben sonradan gordum yazdiginizi sonra dedim bi okuyum neymis. Ama durum farkliymis. Tek taraftan dinleyince insan su da var su da var diyo. Ama karsi tarafi da dinleyince taslar oturuyo. O kadar derdini anlatan birinin dert anlattigi kisinin adini bilmemesi o kisiyi kirar haklisin. Ama keske engellemeden diycegini deseydin olay buralara gelmezdi. Neyse olmus bitmis. Hadi opusun barisin :)

Benim aciklamalarimi da okudugunuz icin tesekkur ederim. Ben küs degilim ki. Samire benim arkadasim olmamis bile küselim. :) Kirildigim isim mevzusu degil de buydu ama anlatamadim sanirim.

Samire'nin bahsettigi kisi benim. :) Engelledigimde buraya konu acacagini da adim gibi biliyordum. Konularini gordukce ona uzuluyordum ve isterse benimle dertlesebilecegini soyleyerek bizzat numarami verdim. Ona adimi, yasimi, evli oldugumu ve bebek bekledigimi vs. soyledim. Dusuk tehlikesi altindayim buna ragmen her yazdigina cevap verdim hastanedeyken dahi. Bugun bana yazmis "canim naber senin adin neydi?"

Kac gundur konusuyoruz. Ay oldu hatta sanirim tam hatirlamiyorum. Bana neredeyse her gun esini kiskandigini ve olan olaylari yazardi sabirla cevap verirdim. Bu kadar ozelini anlattigin birinin adini aklinda tutmaya dahi ozen gostermemis olmasi benim canimi sikti. Yani uzuldum haline, konusmak istedim kadin benim adimi dahi ogrenmemis sadece sabah aksam derdini anlatmis.. Numarasini da engelledim cunku gebelikten dolayi da cok gerginim. Daha fazla yazmasini istemedim.

Simdi konuyu karsi taraftan da dinlemis oldunuz. :)

Düzgün olan psikolojini de bozacaksın, :confused:sen bebeğine odaklan canım:KK37:

Benim aciklamalarimi da okudugunuz icin tesekkur ederim. Ben küs degilim ki. Samire benim arkadasim olmamis bile küselim. :) Kirildigim isim mevzusu degil de buydu ama anlatamadim sanirim.
Anliyorum. Hakkinizda hayirlisi. Allah bebeginizi sgalikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

X