Gebeliğe Hazırlık Sübyanla ilgili bildiğiniz uyguladığınız bişey varmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

serap9628

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2020
115
28
13
28
Kızlar merhaba, 2 kimyasal 3 düşük yaşadım en sonki gebeliğim kürtajla son buldu kalbi durduğu için ilk defa kalp atışına duyucak kdr ilerlemişti tıbben bı sorunum yok. Sübyan olduğunu söylediler muska falan takıyordm okunuyorduk ama birde kilit takan varmış göbeğine bundan sonrakı gebelikte onu deneyecğim şöyle son gebelikte kalbi durmadan önce geceleri cok kötü rüyalar görüyordum karnımda sancıyla uyanıyodum oramda bi baskı hıssedıyordum 2 3 kere oldu bu basına böyle bısey gelen varmı sübyan bebeği boğuyo diyorlar varmı sizde cevrenizde sübyan olan?

universite hastanesine gidip arastirtin muhakkak fark edilememis bir sorun vardir.. subyan nedir diye anlamaya calistim okudukca.. Rabbim en kisa zamanda saglikli gebelik nasip etsin.

Boyle konular yasak. Kimsenin sizin bebeginizi bogdugu falan yok, sunlara inanacaginiza detayli tahlil tetkik yaptirin

Sübyan ne demek bilmiyorum ama bu genç yaşında sübyancı bir hocaya denk gelirsen seni fena üfürürler dikkat et kardeşim...
Tıbbi çözüm ara olmuyorsa olmuyordur.
Dua et ama hacı, hocalara bel bağlama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…