- 4 Şubat 2010
- 3.764
- 727
Ne kadar uğraştıysam şu sigara illetinden kurtulamadım. İrademle kurtulmayı denedim,ilaç kullandım ama hiçbir şey bıraktıramadı sigarayı bana. Şimdi sigara bıraktırmaya yardımcı bir subliminal telkin dilemeye başladım. Bu telkinin işe yaracağı konusunda çok umutluyum. Bu subliminal telkinlerin ne kadar etkili olduğuna bu sitede şahit oldum. Kızlar subliminal telkinle göğüs büyütüyorlar. Ben de sigarayı bırakmak için telkinden yaralanmaya karar verdim. Eğer siz de sigarayı bırakmaya kararlıysanız hadi bana katılın. Birbirimize destek olalım.. İsteyenler için telkini buraya eklemek istiyorum.
İNDİR
kızlar ne yaptıysam almıyor direk olarak linki indire bastıktan sonra açılan sayfada ........... yerine hotfile . c om yazın boşlukları silerek
Telkin günde 6-8 saat ve 21 gün boyunca dinlenmeli. Ney müziği içerisine gömülmüş telkinden ibaret bu müzik ve beyninizin bu emirleri tam olarak algılaması ve psikolojik bağımlılığınızı kırması için 21 gün dinlenmek zorunda. Hepimize kolay gelsin.
Sigarasız, sağlıklı, mutlu günler dileğimle...
Kaynak: hayatimdegisti
İNDİR
kızlar ne yaptıysam almıyor direk olarak linki indire bastıktan sonra açılan sayfada ........... yerine hotfile . c om yazın boşlukları silerek
Telkin günde 6-8 saat ve 21 gün boyunca dinlenmeli. Ney müziği içerisine gömülmüş telkinden ibaret bu müzik ve beyninizin bu emirleri tam olarak algılaması ve psikolojik bağımlılığınızı kırması için 21 gün dinlenmek zorunda. Hepimize kolay gelsin.
Sigarasız, sağlıklı, mutlu günler dileğimle...
Kaynak: hayatimdegisti
Son düzenleyen: Moderatör: