Subliminal telkin ile sigarayı bırakmak

PeriLous

Iyi ki varsınız kızlarım..
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
3.764
727
Ne kadar uğraştıysam şu sigara illetinden kurtulamadım. İrademle kurtulmayı denedim,ilaç kullandım ama hiçbir şey bıraktıramadı sigarayı bana. Şimdi sigara bıraktırmaya yardımcı bir subliminal telkin dilemeye başladım. Bu telkinin işe yaracağı konusunda çok umutluyum. Bu subliminal telkinlerin ne kadar etkili olduğuna bu sitede şahit oldum. Kızlar subliminal telkinle göğüs büyütüyorlar. Ben de sigarayı bırakmak için telkinden yaralanmaya karar verdim. Eğer siz de sigarayı bırakmaya kararlıysanız hadi bana katılın. Birbirimize destek olalım.. İsteyenler için telkini buraya eklemek istiyorum.

İNDİR

kızlar ne yaptıysam almıyor direk olarak linki indire bastıktan sonra açılan sayfada ........... yerine hotfile . c om yazın boşlukları silerek

Telkin günde 6-8 saat ve 21 gün boyunca dinlenmeli. Ney müziği içerisine gömülmüş telkinden ibaret bu müzik ve beyninizin bu emirleri tam olarak algılaması ve psikolojik bağımlılığınızı kırması için 21 gün dinlenmek zorunda. Hepimize kolay gelsin.:KK16:

Sigarasız, sağlıklı, mutlu günler dileğimle...

Kaynak: hayatimdegisti

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün saat 11.20 itibarı ile ben başladım dinlemeye etkilerini paylaşırım sizinle...

bugün 2. günümdü dinlemede ama 2 gündürde 2-3 saatten fazla dinleyemedim ama sanırım buna rağmen etkisi göstermeye başladı

kolay gelsin canım, eminim işe yarayacaktır çünkü sigara bağımlılığı tamamen psikolojik ,sonucunu bekliyorum :KK31: şu an ne durumdasın peki? düzenli dinleyebiliyo musun? sigarayla aran nasıl ? :KK53:

kolay gelsin canım, eminim işe yarayacaktır çünkü sigara bağımlılığı tamamen psikolojik ,sonucunu bekliyorum :KK31: şu an ne durumdasın peki? düzenli dinleyebiliyo musun? sigarayla aran nasıl ? :KK53:

yok canım yaa dinleyemedim düzenli bıraktım ama en kısa pazartesi başlayacağım inşallah

kızlar bu defa kararım kesin yarın kesinlikle başlıyorum dinlemeye

evet başladım bugün dinlemeye 6 saat oldu 2 saatim kaldı bugün için

kızlar bugün karar verdim etki etsin etmesin telkinin 11. gününde sigarayı bırakıyorum hadi gelin sizlerde katılın bana kurtulalım şu illetten :21:

sizinde müzik kesik kesikmi çalıyo yoksa benimkinde mi hata var. müziğin kendisi öyle değildir sanırım
.buarada daha etkisini gören olmadı mı?

ben daha kısa olan bir telkini dinliyorum canım istersen onu yollayabilirim

sizinde müzik kesik kesikmi çalıyo yoksa benimkinde mi hata var. müziğin kendisi öyle değildir sanırım
.buarada daha etkisini gören olmadı mı?

hemen bir etki beklemek yanlış olur canım çünkü bu telkinler 21 günde beynine yerleştiği için asıl etkiler ozaman başlıyor ama ben kararımı verdim açık paketim bittiğinde bırakıyorum ama şunu söylemeliyim telkin dinlemeye başladığımdan beri daha bir istekliyim sigara bırakmak konusunda hissediyorum artık bunu şu anda kulağımda :)

Son düzenleme:
.......... olan yere r a p i d s h a r e yazarsınız aradaki boşlukları silerek

Son düzenleme:
sanırım benden başka bu telkini dinleyen yok bugün 6. günüm ve etkilerini hissetmeye başladım hemen anlatmak istiyorum

bugün sigara konusunda daha fazla bilinçlendiğimi farkettim nasıl bir bilinçlenme derseniz artık sigara içtiğimin farkındayım hani normalde gün boyunca eliniz sigaraya gider içersiniz sürekli içersiniz paket azaldığında yada bittiğinde farkına varırsınız ne kadarda fazla içmişim diye ben bugün kendimi sigaraya kaptırmadım ve 1-2 gündür birşey farkettim daha doğrusu öncedende farketmiştim ama 1-2 gündür daha yoğun yaşıyorum sigarayı bir müddet içmediğimde zamanla daha iyi nefes aldığımı ve bir müddet sonra sigara yaktığımda ise nefes darlığı çektiğimi farkettim bir anda bırakmayı denedim olmadı bende ozaman kendime dedimki kaliteli nefesin süresini uzat nekadar kaliteli nefes almak istersen okadar sigaradan uzak durman gerekli ben günde 1-1.5 paket içerken ve bu saatlerde paketin çoktan yarıya inmesi gerekirken sadece 2 tane içtim içtiğim anlardada nefesim iyice daralıyor güçlük çekiyorum nefes almakta ardarda içtiğim zamanlarda farketmiyormuşum demekki nefes alamadığımı ee sürekli nefesi daralan insan bir yerde normal nefesin nasıl birşey olduğunu unutur değilmi yada hatırlayamaz ben kendime kaliteli nefesin nasıl birşey olduğunu hatırlattım ve kaliteli nefesin süresini gittikçe uzatmayı planlıyorum ve sanırım bu yöntemle kısa bir süre sonra o tertemiz rahat nefese kavuşurum bu arada aç karınla içilen o 3-4 tane sigarayıda sıfıra indirdim yani artık aç karınlada içmiyorum bu olanlarda telkinin gücüne çok inanıyorum ki telkinin metninde de vardı okumuştum sigara içtiğinde elindeki o sigaranın farkına varmanı sağlayacak sözler kızlar ben kurtulmaya başladım ve mutluyum umarım söylediklerimin sizin içinde bir faydası olur

Son düzenleme:
Bende dinliyorum telkini ama düzenli dinleyemiyorum.Gündüz olmuyor gece yatarken kulaklıkla dinliyorum ama kulağımdan düşüyor kulaklıklar.Eskisi kadar sigaraya düşkün değilim telkinin etkisimi bilmiyorum ama düzenli dinlenilse işe yarar diye düşünüyorum çünkü fiziksel bağımlılık sadece 3 gün sürüyormuş,geri kalanını tamamen psikolojikmiş.

X