Saç Rengi ve Saç Boyama Sublime Mousse 60 mı 70 mi

sweetng

09/09/2012
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
657
3
318
kızlar merhaba

taban renk çok koyu olmayan kahverengi
iki ton açık gibi kumral istiyorum
Sublime Mousse 60 mı 70 mi?

koyu zemin olunca belli olmuyor deniliyor sizce hangisi

zemin koyu renk olduğundan pek fark edilmez diye tedirginim en azından 2 ton açıldığı belii olsun istiyorum acaba 60 ile olur muEki Görüntüle 703967 saç rengim bu sonuç nasıl olur acaba

aynen aynen sacın koyuymus 70 daha iyi olur. ama ben köpük boya iyi değil diye duymustum bilmiyorum sen daha önce denedin mi ben denemedim ama kullanan arkadaslarım iyi değil dedi. cok iyi tutmuyomus ve hemen akıyomus.

aynen aynen sacın koyuymus 70 daha iyi olur. ama ben köpük boya iyi değil diye duymustum bilmiyorum sen daha önce denedin mi ben denemedim ama kullanan arkadaslarım iyi değil dedi. cok iyi tutmuyomus ve hemen akıyomus.

yok canım ya daha önce köpük kullanmadım, bende araştırdım herkes farklı farklı şeyler yazmış, kimisi çok beğendiğini kimisi ise hemen akıp gittiğini söylüyor bilmiyorum ççok karasızım ilk kez boyayacağım...

bence normal boyayla boya tatlım bosver ben hiç iyi diyen birisini duymadım daha. mesela loreal paris preference cok iyi boya onu denedim en iyisi o ama ben istediğim renk kolestonda oldugundan koleston kullanıyorum oda gayet iyi. kuaföre gitmeden siyahtan kızıla dönebildim düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…