• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

subklink hipotroidi ve gebelik

exilee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
1
0
36
arkadaşlar bukonu hakkında cok yorum var kafam karıştı tamamen ya. benm t 3 t4 değerlerm normal ancak tsh değerm 5.11 . subklinik hipotroidi dedi doktor. bu durumda hamile kalsam bi sıkıntı olurmuki? gebelk düşünüorm aslında yani bi kez deneyelm diordm buay. doktora gidipde danşmakda istemiorm hemen.ama bebeğe zararlı falan gelişimi için denilmiş yorumlarda. ya hemen hamile kalırsam diede korkuorum açıkçası. muallakta kaldım.

arkadaşlar bukonu hakkında cok yorum var kafam karıştı tamamen ya. benm t 3 t4 değerlerm normal ancak tsh değerm 5.11 . subklinik hipotroidi dedi doktor. bu durumda hamile kalsam bi sıkıntı olurmuki? gebelk düşünüorm aslında yani bi kez deneyelm diordm buay. doktora gidipde danşmakda istemiorm hemen.ama bebeğe zararlı falan gelişimi için denilmiş yorumlarda. ya hemen hamile kalırsam diede korkuorum açıkçası. muallakta kaldım.
Tsh hormonu hamilelikte evet önemli normalde 2 civarlarında olması gerekiyor.benim bildiğim 5 küsür referans aralığı arasında oluyor tabi bu hastaneden hastaneye fark eder..dahiliye ye görün hamile kalmak istediğini söyle ona göre sana gerekirse ilaç verir.böyle durumlar da ilaç takviyesiyle düşürüyorlar.benim de tsh 4 küsürdü hamileliğimin başında 15 gün sonra tekrarladığımda 3 düşmüştü ilaca gerek kalmadı..ilaçla kontrol altına alır Dr un

Back