Subfasiyal göğüs büyütme

ayseyagmurbasaran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
4
0
1
34
Merhaba arkadaşlar yaza doğru göğüs büyütme estetiği olucam. Silikonla ama hangi teknikle olacağıma bir türlü karar veremiyorum en son aklımda koltuk altıyla göğüs altından silikon taktırmak var.

Birde subfasiyal göğüs büyütme diye bir makale okudum. Göğüs altından oluyomuş bunda da bu şekilde yani subfasiyal teknikle göğüs büyütme ameliyatı olan var mı acaba bu çok hoşuma gitti ama ilk kez duyduğumdan tam olarak emin olamıyoruym.

ben ilk kez 2 - 3 gün önce duydum. daha önce hiç duymamıştım. nasıl memnun kaldınız mı bu teknikten acaba? bir de diğer tekniklerde daha iyi mi sizce?

Merhaba arkadaşlar yaza doğru göğüs büyütme estetiği olucam. Silikonla ama hangi teknikle olacağıma bir türlü karar veremiyorum en son aklımda koltuk altıyla göğüs altından silikon taktırmak var.

Birde subfasiyal göğüs büyütme diye bir makale okudum. Göğüs altından oluyomuş bunda da bu şekilde yani subfasiyal teknikle göğüs büyütme ameliyatı olan var mı acaba bu çok hoşuma gitti ama ilk kez duyduğumdan tam olarak emin olamıyoruym.
Merhaba..
2011 yılında kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum. O zamanla forumda bu yöntem oohoooo mucize gibi yazılıp çiziliyordu :))
Ben meme ucu kesisi ile oldum,meme alt kısımda iz istemedim. Meme ucu yapısıda bu kesine uygundu..
Öyle ağrısız sızısız bir ameliyat değil,kas üstü ile aynı sayılır. Sonuçta kasın üzerine koyuluyor. Arada bir zar var sadece. O zarı kastan ayırıp altına protez koyuluyor.
Doktor bu yönteme uygunsanız önerir uygun görür zaten. Bence yönteme odaklanmayın,size uygun yöntem ne onu araştırıp bulun. Birçok doktora görünün fikir alın ;)

esabil eker e bir ay once sub facial yöntemle göğüs büyütme ameliyatı oldum. sonuç mükemmel çok doğal duruyor. ağrısı çok az oldu. boyutu tam istediğim gibi. 1ayda tüm sorunlar bitiyor.. korkulacak hiçbirşey yok. yaptırmışken büyük yaptırın derim...

esabil eker e bir ay once sub facial yöntemle göğüs büyütme ameliyatı oldum. sonuç mükemmel çok doğal duruyor. ağrısı çok az oldu. boyutu tam istediğim gibi. 1ayda tüm sorunlar bitiyor.. korkulacak hiçbirşey yok. yaptırmışken büyük yaptırın derim...

Merhaba, kac CC taktirdiniz ve ucreti nekadardi o tarihte?

Subfascial kas zarının altı değil mi ? Bana kas zarının altına koydular. 8 ay oldu hala çooook sertler ! Bir kaç aydır arada bir göğüsümde elektrik çarpması gibi ağrım olurdu. Son iki gündür ise bıçak saplanmış hissi olduğu için ultrason çektirmem gerekiyor...

Merhaba umarım hesabınızı hâlâ aktif kullanıyorsunuzdur. Esabil hocada meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Ameliyat sonrasında neler yaşadınız ağrı sızı çok oldu mu hastane ortamı nasıl biraz bahseder misiniz

Back
X