Subatta klomene baslayan / baslayacaklar buraya :)))))

doa82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
549
3
96
İstanbul
arkadaslar farlutal verdı doktorum dun kullanmya basladım sadece bır tane ıctım amaaa kendılıgınden regl oldumm :))) ve cok sevındım ılac kullanmaya ve pesınden 4-5 gun beklemeye gerek kalmadan geldı buakdar sevıncegımı tahmın etmezdım :)

cok sukur yarın doktoruma gıdıyorum kklomene baslayacagız bır kez denedık hemen tuttu fakat 6 hafta surdu kesesı bozuldu o zaman 1 tane ıle baslatmıstı ama bu sefer 3 e cıkarcakmıs doktorum SUAN DAHA UMUTLUYUM ılkınde tuttuysa ıkıncısınde tutma ıhtımalı daha yuksek dıye dusunuyorum ...

benım gıbı yenı baslayanlar var mı aramızda?

Ben de yeni başladım sayılır. Şubat ayı başında 2. klomene başlamıştım.
Adetimin 11. günü doktora gittim yumurta bile oluşmamıştı.
Geçen ay en son gittiğimde 13 mmdi ama daha zamanı var büyür demişti.
Çatlamış geçen ay, yumurtlaman olmuş dedi. Bu ay yumurta bile oluşmadı.
Hemen o gün yeniden klomene başlattı.
Haftaya yeniden gidicem ama çok korkuyorum ya hala oluşmadıysa
Umarım senin için iyi olur.
Bak demekki tutuyor doktorunun dediği gibi ilkinde tuttuysa ikincisinde de tutar.
Benim bırak tutmayı yumurta bile oluşmuyor

canım ya sende klomen kullanıyormuşsun bende bu ay başladım acaba ilk ilk kullanımda hamile kalabilirmiyim biliyorsan lütfen cevapla:97:

canım ya sende klomen kullanıyormuşsun bende bu ay başladım acaba ilk ilk kullanımda hamile kalabilirmiyim biliyorsan lütfen cevapla:97:

bende iki aydır kullanıyorum bende hala bişey yok yanlız tabiki ilk kulanımda iyi gelen arkadaşlarımız var hamile kalabiliyorlar işallah cnm sende kalırsın rabbim bütün isteyenlere versin

ya arkadaşım kusura bakma ama ben böyle saçma bir soru görmedim!!!!!

bu ne cehalet????!!!!

neden böyle konuşuyorsunuz arkadaş hakkında bende onu anlamadım. Herkes bu konularda bilgi sahibi olacak diye bir kural yok. Hele ilk defa kullanıyorsa bu ilacı imkan yok bilmesine. Ama arkadaş biliyordur araştırmış ya da çevresinde ilk seferde hamile kalan vardır diye sormuş hemen neden cehaletlik yaftasını yapıştırıyorsunuz. Çok iyi bir mesleğiniz bile olsa bu gibi şeyler yaşayarak öğrenilen şeylerdir unutmayın. Tecrübesi olanlara sormasıı da yadırganacak birşey değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…