Şubatta eş durumu tayini yapılır mı ben sevdiceğime kavuşur muyum

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Yeni nişanlıyım sizce şubatta eş durumu tayini açılma ihtimali var mı kasım aralık gibi nikah kıysak her ihtimale karşı..
bu arada sevdiğimle aynı şehirdeyiz ama ben ilçeye gidiş geliş yapıyorum ama benim için çok zor oluyor buralar zemheri zaten buz gibi sabahın köründe kalkıp o buz gibi servise binmek ölüm gibi geçen dönem servisteyken trafik kazası geçirmiştim birde merkeze gelmek istiyorum sizce açılır mı şubatta eş durum tayini nişanlım özelde çalışıyor bu sorun olur mu acaba

Ben de öğretmenim bizim de eş durumu sıkıntıları var. Siz kesin nikah yapın şubat öncesi hele ki seçim var bence kesin olur atama. Her sene yapmıcaz diyolar ama çıkarlar söz konusu olunca yapıyorlar oy kaybetmeyelim diye. Canını sıkma nikahı yapın ataman olur.

merhaba hanımlar. geçen şubatta olmuştu biliyorsunuz. bizim okuldan bir arkadaşımız ,ki kendisi geçen şubatta eş durumu ile gitti, artık her yıl özür grubu tayininin yılda 2 kez şubat ve ağustos şeklinde olacağını söylemişti. ama bu açıklamayı nereden okudu hatırlamıyorum. o arkadaş geçen yıl eş durumu isteyeceği için çok ilgiliydi bu konuyla tabi kendisi şuan gittiği için sorma şansım yok ama bu konuyu görünce yazmak istedim.

hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…