• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubatta düğün... ayrı şehirlerden ...

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
:40: kızlar merabalar... benm eş durumu taynleri engeli dolayısıyla şubat 2013 te evlenme ihtimalim var.. arada 10 saatlik bi yol var.. gidiş geliş olacak haliyle. çok mu zor olur ki ya :( bi de benm hayalimde mekan fotosu çekimi vardı.. o zor mu olur kışın?? kış düğünü yapanlar aradaki uzaklığı a dikkate alarak bana fikirlerini sunarlarsa ,çooook sevinirm.. teşekkrler şimdiden

kış düğünlerinden yana değilim pek herşey nasip kısmet benimde eşim olacak insanla aramda 18 saat var düğün teleşında hazırlığın çok gel gitler olacak zor olacak ama nasip böyle diğelim ama kesinlikle kışın çok zor olur birde uzak benim düğünde 2014 yazın yaklaşık 2 buçuk sene var benim memlekette kına ve nişan söz olacak gelin gideceğim yerde düğün olacak zor olacak ama yaz olması avantajlı kış daha zor çok zor işin allah kolaylık versin cnm mutluluklar

Son düzenleme:
mekan foto cekımı ıstıyorsanız söyleyecegım o ki .. bir arkdaşım aralık ayında düğünü oldu..Aynı sekılde foto cekımı yapmak ıstıyorlardı.Hava muhalefetı nedenıyle mecburen studyo cekımı yaptırdılar..yanı şubat bu isteğiniz hiç uygun bi ay değil..

offf :43: neyse sevdiceğme kavşmak için artık düğün hayallermden biraz da olsa feragat edicem.. ama kışın da karda mekan çekimi olmazmmı kiiii:1:

offf :43: neyse sevdiceğme kavşmak için artık düğün hayallermden biraz da olsa feragat edicem.. ama kışın da karda mekan çekimi olmazmmı kiiii:1:

bence olmaz ama yinede havanın durumuna bağlı belki o gün şansına hava iyi olur kışın yapmanız şartsa sevdiğin için katlanacaksın

Back