- 27 Mart 2023
- 930
- 322
-
- Konu Sahibi Cokbilmisbayan
Bugün dayanamadım 1 kaset test daha yaptım çok az gölge var ama bakalım sabah tekrar yapmayı düşünüyorum ☺Siz de çizgi görüyorum yaaa inşallah… her sabah bi test yapıp koyulaşma var mı bakardım ben olsam
Bence hastaneye git ve kan verrrrrrrBugün dayanamadım 1 kaset test daha yaptım çok az gölge var ama bakalım sabah tekrar yapmayı düşünüyorum ☺
Eşim bugün geç gelicek askeri personel o yüzden zor bugün pozitif de çıksa negatif de çıksa dua edicem sizin içinBence hastaneye git ve kan verrrrrrrsonra sa bana dua et
Hepimizin insallah sizi umutlandırmak istemiyorum ama nedense yazınızı okuyunca bile kıpır kıpır oluyorum insallah bu ay tutmuştur amin amin amiiiinEşim bugün geç gelicek askeri personel o yüzden zor bugün pozitif de çıksa negatif de çıksa dua edicem sizin içinen kısa zamanda bebeğiniz olur inşallah
İnşallahHepimizin insallah sizi umutlandırmak istemiyorum ama nedense yazınızı okuyunca bile kıpır kıpır oluyorum insallah bu ay tutmuştur amin amin amiiiin
Banada haber verin etiketleyin merak ediyorum dualarım sizinleİnşallah
Tabiki haber veririm mutlaka çok teşekkür ederimBanada haber verin etiketleyin merak ediyorum dualarım sizinle
reglime 4 5 gün var az önce lavaboya gittim böyle adet öncesindeki kahverengi lekeye benzemeyen böyle değişik bi kahve sarı leke geldi ay hadi inşAllah hamileyizdir canım benim dua edelim bol bolBu belirtilerin hepsi bu ay bende de varsadece çatlatmadan önce ve sonra ilişki olabildi sadece o yüzden biraz umutsuzum ya kaçırdıysam doğru zamanı diye. Senin bat ne zaman?
Ay insallah yerleşmedir test yaptınız mı acabareglime 4 5 gün var az önce lavaboya gittim böyle adet öncesindeki kahverengi lekeye benzemeyen böyle değişik bi kahve sarı leke geldi ay hadi inşAllah hamileyizdir canım benim dua edelim bol bol
elimde hiç test yokAy insallah yerleşmedir test yaptınız mı acaba
mesela ilişkiden sonra 12. Gün çıkıyormuş ama 14. Gün kesin diyorlar insallah vardır rabbim yüzümüze gülerelimde hiç test yokyarın sabah alacağım yerleşme kanamasıysa pozitif çıkar mı erken mi reglime var daha çünkü Ay inşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin hergün beraat kandilinde kendime isteyen herkese dua edip durdum Rabbim inşAllah kabul etmiştir
Yerleşme kanamasıysa hemen idrarda çıkmayabilir canım. Bende hiç kahverengi gelmedi ama akıntım bu ay hep oldu. Önce beyaz sonra sarı şimdi karışık. Bende perşembe günü kesin yapıcam artık doktorum 3 mart demişti ama dayanamicamelimde hiç test yokyarın sabah alacağım yerleşme kanamasıysa pozitif çıkar mı erken mi reglime var daha çünkü Ay inşAllah rabbim isteyen herkese nasip etsin hergün beraat kandilinde kendime isteyen herkese dua edip durdum Rabbim inşAllah kabul etmiştir
ay benimde öyle başladı beyaz sarı karışık oldu sonra bugünde bi miktar dediğim gibi bi akıntı durdu şimdi Allahım inşAllah mutlu haberi alırız ikimizdeYerleşme kanamasıysa hemen idrarda çıkmayabilir canım. Bende hiç kahverengi gelmedi ama akıntım bu ay hep oldu. Önce beyaz sonra sarı şimdi karışık. Bende perşembe günü kesin yapıcam artık doktorum 3 mart demişti ama dayanamicam
İnşay benimde öyle başladı beyaz sarı karışık oldu sonra bugünde bi miktar dediğim gibi bi akıntı durdu şimdi Allahım inşAllah mutlu haberi alırız ikimizde
bende yapar yapmaz yazacağım :))İnştest yapar yapmaz yazıyorum buraya
Tekrar yaptım kamerada gözüküyor mu bilmiyorum amaBanada haber verin etiketleyin merak ediyorum dualarım sizinle
Sanki psikolojik görüyor gibiyim ama insallah değildir belli olmayacak kadar az erken gebelik mi denesenTekrar yaptım kamerada gözüküyor mu bilmiyorum ama
Kaset test almıştım sadece eczane bana uzak yarın alırım büyük ihtimalle onu yada akşamSanki psikolojik görüyor gibiyim ama insallah değildir belli olmayacak kadar az erken gebelik mi denesen