Açıkçası ben bu duruma çok fazla itiraz edileceğini ve bunun gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum.Daha da kolaylaştırılması gerekirken bu derece zorlaştırılmasına da anlam veremiyorum.Ben henüz atanmadım ama bu gerçekleşirse beni de etkileyecek.Aile kurumunu parçalamaya niyetliler sanırım.Hayırlısı olsun.İyi düşünmeye çalışın.
bu arada hazal elif hocam okul müdür yardımcım ve hocalar başta olmak üzere herkes bunun değişeceğini söylüolar böle kalmaz diolar.
madem şubat ataması kalkacak o zman bize ağustos 2012 eş durumuna baş vuru hakkı versinler. gçen senekilere vermişlerdi.
ek bir madde koydular ve 15 eylüle kadar göreve başlayanlarda başvurabilr dediler.çokmu zor bu iş anlamıorumki... bizde maiilerimzde bunu istiyoruz.isteyen olursa mail adreslerini özleden atabilrim.
lütfen sadece bir tık. 2 dk nızı almaz mail metnimiz bile hazır....
şubat olmazsa 15 eylüle hiç çekmezler
nerden biliosun cnm?çok kesin konuşmuşsunda....
bence bu daha olası bişi.. okadar tepki karşısında mutlaka birini yaparlar die düşünüyorum ben..
ee bakan daha yeni söyledi şuabt ın kalktığını .
hemen aaa ben vazgeçtim çok tepki geldi demez heralde. tükürdüğünü yalamamak gibi..
ama en azından tepkiyi azaltmak için 15 eylüle çekerler belki...
yoksa binlerce kişi mağdur olacak..
bunudagöze alamazlar heralde...
ayrıca 15-20 güne kadar kesnleşeceği yönünde iddialar var bakalım görücez.
inşallah olur tek umudum bu....
ve benim düşüncem tabii
geçmişte yapılanlar geçmişte kaldııııııııı gttiiii...geçmişte yaptıkları...
15 eylüle çekerlerse öğretmenler 1 yıl dumuş olur . 1,5 yıl durdurmak varken
kızlar bende 2012 subat atamasında atandım siirte eşim kırsehirde ayrı kaldık mecburen es durumu tayini sadece eylülde olursa 1.5 sene ayrıyız nasıl dayanıcam bilmiyorum bazı planlarım var ama emin değilim temmuz gibi hamile kalmayı planlıyorum seneye subatta stajım doluncada doğum iznine ayrılp yarım dönemi kurtarabilirmiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?