Zaten varya beklemediğin zaman oluyo bu işler :)
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah:) benimde o beyaz akıntım var böyle kremsi kıvamlı bişey mi bende kendime pay çıkarır gibi soruyorumda :)))) bende de varda işte belirtiler ama daha baktırmadım 1-2 gün sonra baktırıcam her belirtiyi kendimize yoruyoruz:))
Kızlaar adet günüm yarın ama labquick markalı test yaptım sonuç ekte. Sizce durum nedir
Evet hafif kremsi canım aynen, adet günün geçti mi, nasıl sabrediceksin 1-2 gün daha :) ben dün gece yaptırdım 17 çıktı, elimde olsa bugün bidaha yaptırcam
Kızlaar adet günüm yarın ama labquick markalı test yaptım sonuç ekte. Sizce durum nedir
Bencede hamılesınızKızlaar adet günüm yarın ama labquick markalı test yaptım sonuç ekte. Sizce durum nedir
Adet günüm yarın daha geçmedi yani canım :)Ayyyy bence hamilesin diğer çizgi silik çıkmış net görüyorum:) Ayyy hadi inşallah yaaa geçtimi adet günün kaç gün var ?
Çok heyecan yaptım yazmışsın adet gününü daha soruyorum :)))) kusura bakma canım hemen git kan testi yaptır hamilesin bence
Ay kısçeler testi deniyim dedim ama şok oldum :) yarın olmazsam kanda baktıracağım benim için dua edin yine kimyasalla sonuçlanmayayım
bende şok geçiriyorum hala
Hamilesin canim Allah tamamına erdirsinKızlaar adet günüm yarın ama labquick markalı test yaptım sonuç ekte. Sizce durum nedir
Dualarım seninle canım biz seninle aynıydık regl günlerimiz nasıl sevindim yaaaa sanki ben hamileymişim gibi :))) İnşallah sağlıklı bir şekilde geçer hamileliğin kan testini gecikmeden yaptır takip et mutlaka bakalım artıyomu düşüyomu Allahım nasip etsin sağlıklısından Yarabbim
Çok heyecan yaptım yaaa bakim yarın benim neolacak :))
:) ay canım ne güzel yanıtlamışsın öyle iyi dileklerin için çok teşekkür ederim amiiin inşallah yarın adet olmazsam kan testimi yaptırırım çok korkuyorum yine kimyasal olacak diyr
İnşallahhh seninde miniğin göbişindedir :) aynı gün doğururuz böyle giderse eğer sağlıklılarsa :))
Ayyy inşallah canım yaaa valla senin adına çok sevindim bel ağrım arttı belkide yarın olucam:) Bel ağrın var mı böyle adet olcak gibimisin ?
Evet bel ağrısı var kasıklarım ağrıyor aynıı adet sancısı gibi uyuşuk uyuz bir ağrı yani. Sivilce çıktı bide. Ondan inanamadım zaten teste. adet belirtisiyle aynı herşey hatta bugün adet olcam diye bekledim bakalım yarın olacakmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?