Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim aslinda yumurtlama gununden tam eminsen yumurtlama gununden 14 15 gun sonra kesin idrarda cikiyo tecrubeyle sabit :) hem de baya belli cikiyo ama yumurtlama gunlerini bilmeyenler ya da gec yumurtlamasi olanlarda idrarda cikmayabiliyo

İnatla yapmıyorum yaaa :)))) ewet doğru biliyorumda işte idrarı yapmicam
Erken kitler var mesela ama onu bile alıp yapmadım ben direk kandan yanayım

Neden doktora gitceksin
Regl düzensizliğim var, ve bu zamana kadar tedaviler bebek düşünmediğim için ona göre oldu
Neden doktora gitceksin

regl düzensizliğim var,ve bu zamana kadar 2 yıllık evliyim bebek düşünmediğimiz için ona göre ilaçlarla tedavi gördüm, ama bu ay düşünmeye başladık kontrol amaçlı her şey yolunda mı(önceki dönemlerde herşeyin yolunda oldugunu regl olmamak için bir sebep bulunmadığından bahsetmişti) bir de hamilelik düşünürsem folic asite başlamamız geerektiğinden bahsetmişti.
bir de hormon tahililinde fsh kaç çıkmıştı hatırlıyor musun?

Hatirlamiyorum ama bakiyim canim evde kagitlarim

Baska doktora da görün istersen duzensizlik de cunku gebelige engel olabiliyor

Fsh 6.27 cikmis

teşekkür ederim, benim değerlerimden düşük evet bu sefer baska bir doktora gideceğim
Devlette infertilite diye bi bölum var oraya git bence eger cocuk icin gideceksen jinekolojide bi sey yapmiyolar ben cok gittim kistim için ilaç falan da vermediler iyi hoş diyip yolladilar halbuki benim kistim cikolata kisti iyi hoş bi kist degil yani belki ilac verselerdi buyumek yerine kuculecekti suan buyudu bunla da zor gebe kaliyorum

Folik asit ben cok ictim simdi ara verdim fazlasi da zararmis cunku bi de kilo yapti bende ama tekrar baslicam

Merhaba arkadaşlar, 1 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz, hatta daha önce konular da açmıştım yaz başında ama daha sonra hamile kalamayınca aklıma çok takmaya başladım ve foruma girmeme kararı aldım. o yüzden 8-9 aydır yoktum buralarda. Ama çalışmalarımız devam etti tabi. Eşim ise eylül sonunda bedelli askerliğe gidecek, o yüzden tam şuan ocak sonu şubat başı dönemde hamile kalsam, doğumu askerdeyken olacaktı o yüzden bu ay dikkat etmiştik olmasın diye ama, sanırım hamile kaldım :) Son adet tarihim 16 ocak, ctesi kan testi yaptırdım 3 çıktı, dün yani salı günü yeniden yaptırdım 17 çıktı. 2 kez idrar testi yaptım hafif silik çıktı. Adetim ise 4-5 gün gecikti.

Sizce durumlar nedir. Değerler hakkında yorum yapar mısınız, doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum, kimyasal veya dış gebelik olsa, 3 günde değer 3 den 17 ye çıkar mı. Of kafamda deli sorular :)

Folik asit ben cok ictim simdi ara verdim fazlasi da zararmis cunku bi de kilo yapti bende ama tekrar baslicam
ah işte tecrübeler ben yeni başladığım için neler öğreneceğim daha, ben de pco yok regl olmak için tedaviler gördüm, evet jinekolojide gittiğim bir doktor fsh değerini önemsememi daha yasımın genç olduğunu(27) cocuk istediğimde de 1 yıl denemem gerektiğini söylemişti, 1 yıldan sonra infertiliteden bahsedebilceğini falan filan

tabii o zaman bebek düşünmediğim için üzerinde fazla düşünmedim, şimdi şimdi harekete geçeceğim

Sanirim geç yumurtlama olmus cunku benim adet gecikmemin 3. Gunu 3900lerde cikmisti ama artis bence gayet guzel 2 gunde 2 kati artmasi lazim normalde insallah kimyasal gebelik olmaz ki artiyo deger bilemedim insallah vardir ama gebe kalmissin bu net :)

hoşgeldin:) eşim aralıkta askere gidecek benim de, o yüzden şubat güzel bir aydı bizim için bakalım,Nasip biz istediğimizde bazı şeyler gerçekleşmeyebiliyor.hayırlısı olsun senin için

Aynen bana da 1 yıl bekle dediler cok da dogru demisler aslinda ben tez canlılıgimdan o zaman bende 27 yasindaydim suan 28 oldum sabredemedim beklesem o kadar stres yasamicaktim belki de cunku o testler git gel hastaneye falan insanin canini sikiyo ama ya bi sey var da ben gec kaldiysam diye erken davrandim ama suan beklicem gitmek icin kurtajdan sonra 6 ay dene dedi doktor 6 ayi tamamlayip gitcem ama sen adet duzenin icin git adetin duzene girerse kolay gebe kalirsin canim

Değerine göre hamilesin canım :) 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor normalde değerin maşallah seninkide artmış ama daha çok minik ve yeni :) inşallah kimyasal ve dış gebelik değildir bu tarz durumlarda değer artmaz düşer canım

Evet canım maşallah çok yeni inşallah değerin kat ve kat artar

Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum:) Rabbim sağlıklı bi şekilde olmasını nasip etsin inşallah Ne gibi belirtiler yaşadın mesela

Bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum:) Rabbim sağlıklı bi şekilde olmasını nasip etsin inşallah Ne gibi belirtiler yaşadın mesela

Amin canım çok sağol, hala inanamıyorum ben, doktora gitmeden de havaya girmek istemiyorum açıkçası :) Belirti olarak sadece göğüslerim çok ağrıyor ve hafif beyaz akıntım var. Belirti sayılırsa eğer...

Zaten varya beklemediğin zaman oluyo bu işler :)
Hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah:) benimde o beyaz akıntım var böyle kremsi kıvamlı bişey mi bende kendime pay çıkarır gibi soruyorumda :)))) bende de varda işte belirtiler ama daha baktırmadım 1-2 gün sonra baktırıcam her belirtiyi kendimize yoruyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…