Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah bu uyku hali, akıntı, ve kasık ağrısı:110: cuma yine doktora gideceğim enfeksiyondan da olabilir bu belirtileeeer

Sen daha once hamile kalmissin canim.O yuzden daha sanslisin..Bilirsin..Benim ilk hamileligim olacagi icin oyyle bekliyorum.Burda soruyorum işte.:)

Çok şükür kaldım canım 3 ay önce kürtaj oldum işte hep düşünüyorum acaba belirtiler neydi flan diye unuttum:)) ama ozamanda çok belirtim olmamıştı:) kesin hasta olurum demiştim

Kızlar nasılsınız 16 subat bat gunum hafıf kasık agrım var sulu akıntım goguslerde falan bısey yok acaba hastamı olucam :(

Anladim canim.Peki hasta olacak gibi belirtilerin oldu mu?

Hasta olacak gibi çok belirtim olmadı mesela benim hasta olmadan 4-5gün önce göğüslerim ağrırdı ama o hamileliğimde hiç göğüs ağrım olmamıştı değişik bişeydi işte onun dışında akıntım çoktu reglden öncede akıntım olurdu anlardım olacağımı akıntı olduğuna göre kesin regl başlıcak derdim ama olmadı yine kendimi zor tuttum test yapmadım günüm geçsin öyle yapıcam dedim hatta 3gün geçmişti günüm kan verdim ve pozitifti

Kızlar nasılsınız 16 subat bat gunum hafıf kasık agrım var sulu akıntım goguslerde falan bısey yok acaba hastamı olucam :KK43:

Slm canım benimde 1 günüm kaldı akıntım oluyo beyaz kıvamlı göğüs ağrım yok Hadi inşallah hamilesindir idrar testi yaptın mı ? Ben yapmadım direk kan testi yaptırıcam regl olmazsam

Slm canım benimde 1 günüm kaldı akıntım oluyo beyaz kıvamlı göğüs ağrım yok Hadi inşallah hamilesindir idrar testi yaptın mı ? Ben yapmadım direk kan testi yaptırıcam regl olmazsam
Bnm de suan beya akıntım var hafıf regl gıbı agrım ama ben yumurtlayalı 7 gun oldu daha acaba yarın kan mı versem ıdrar yaptım ama erken ıdrarda cıkması ıcın 9 10 gun gecmesı lazım sen bılıyomsn yumurtlamanı ve nezaman kan verceksın

Kızlar bende size katılayım :) bat 18 i :) karnım belim ve göğüslerimde ağrı var ama bilemiyorum. aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım resmen belirtileri hatırlayamıyorum. Biraz önce test yaptım negatif tabiki ama bir umut işte :)

Kızlar bende size katılayım :) bat 18 i :) karnım belim ve göğüslerimde ağrı var ama bilemiyorum. aralık ayında kimyasal gebelik yaşadım resmen belirtileri hatırlayamıyorum. Biraz önce test yaptım negatif tabiki ama bir umut işte :)
Cok erken yapmissin adete 1 gun kala ya da gecince yap karin ve bel agrisini ben belirtiden saymiyorum ama gogus kesinlikle belirti olabilir ama adet oncesin donemde de olabiliyor en iyisi beklemek yapcak bi sey yok :)

Bnm de suan beya akıntım var hafıf regl gıbı agrım ama ben yumurtlayalı 7 gun oldu daha acaba yarın kan mı versem ıdrar yaptım ama erken ıdrarda cıkması ıcın 9 10 gun gecmesı lazım sen bılıyomsn yumurtlamanı ve nezaman kan verceksın

Yumurtlamamın üstünden 13 gün geçti benim yarınıda beklicem regl günüm olmazsam 1-2 gün daha bekleyip kan vericem direk idrarla uğraşmicam çünkü zaten idrarda çıkmayabiliyo regl günün bi geçsin olmazsan kan verirsin

Yumurtlamamın üstünden 13 gün geçti benim yarınıda beklicem regl günüm olmazsam 1-2 gün daha bekleyip kan vericem direk idrarla uğraşmicam çünkü zaten idrarda çıkmayabiliyo regl günün bi geçsin olmazsan kan verirsin
Bence dırek kan ver okadar gectıyse cıkar cnm normal de adetın duzenlımı kasık agrım var hafıf akıntım bakalım adette olabılırım

Canim aslinda yumurtlama gununden tam eminsen yumurtlama gununden 14 15 gun sonra kesin idrarda cikiyo tecrubeyle sabit :) hem de baya belli cikiyo ama yumurtlama gunlerini bilmeyenler ya da gec yumurtlamasi olanlarda idrarda cikmayabiliyo

Canim aslinda yumurtlama gununden tam eminsen yumurtlama gununden 14 15 gun sonra kesin idrarda cikiyo tecrubeyle sabit :) hem de baya belli cikiyo ama yumurtlama gunlerini bilmeyenler ya da gec yumurtlamasi olanlarda idrarda cikmayabiliyo
Ben de iyiyim, baş dönmem var malesef, cuma doktora gideceğim yine, grip oluyomuşum gibi hissediyorum:halay:

Iyiyim canim evet 1 gun kaldi ama maalesef hic umut yok ben zaten zor gebe kaliyorum :) ilk gebelik 9 ay sonra oldu o da rahim filmi sayesinde kist problemim var sende durumlar nasil
Rahim filmi deneyimi nasıldı, yani en son bunu mu istiyorlar

Rahim filmi deneyimi nasıldı, yani en son bunu mu istiyorlar
Ben 9 ay gecince cocuk olmuyo diye gittim adetin 3.gunu ve 21.gunu hormon testleri yaptilar sonra rahim filmi istediler ona gun veriyolar hangi gun musaitse ben zaten ozelde cektirdim devlette tahlillerimi yaptirdim rahim filmi devlette acıtıyo dediler :) aslinda bu testlere baslarken hepsi ayni anda isteniyo sirasi yok sadece hormon tahlillerinin gunleri var adetliykende yumurtaliklarina bakiyolar ona gore tedaviye baslaniyo benim tedaviye gerek kalmadan oldu rahim filminden sonra

Back