Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayında Gebelik Bekleyenler ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya aslında bende biliyorum hic belirti yaşamadan gebe kalanlar var ama ben bi kez gebe kaldim ve gogus agrim cok uzun zaman once baslamisti ve umutlanmadim adetim gecti test yaptim cikti bu sefer cok umutluyum ama belirtim yok :) adetin ne zaman canım

18 subat benim canim..

Göğüs ağrın ne zaman başlamıştı?

Geçmesi için bir ugraş bul kendine sonra da bize güzel haberleri veerrr bu arada benim kasık ağrım çok arttı ağrıda değil sol kasığımda acıma
Bulcam artik mecbur :) ay hadi insallah guzel haberler verebilirim..insallah senin kasik aciman iyiye isarettir bi mucize olsa hepimiz guzel haberler versek keske

Göğüs ağrın ne zaman başlamıştı?
Valla aslinda ben o ay baya stresli bi aydaydim onla mi alakali bilmiyorum ama adetim basladigi gunden beri hamileligimi ogrenene kadar artarak devam eden bi agrim vardi adet gunumden sonrada merdiven inerken bile agriyodu hareket edince yatarken saga sola donmek cok aci veriyodu

Anladım canım sağolasın..

Bu ay benim de oldu..Yumirtlamadan beri agrim var.Ama peceteye silince kanamam oluyor.Sanki adet basliyor gibi hissediyorum.Normalde adetime 5 gun var..Bugun biraz daha umutsuzum sanirim bu ay da olmadi.Adet agrisi gibi agrim var.

Bu ay benim de oldu..Yumirtlamadan beri agrim var.Ama peceteye silince kanamam oluyor.Sanki adet basliyor gibi hissediyorum.Normalde adetime 5 gun var..Bugun biraz daha umutsuzum sanirim bu ay da olmadi.Adet agrisi gibi agrim var.
Olsun canım yeni ay yeni umutlar bende de bu ay olmadi buyuk ihtimal

Hayırlısı olsun yaa üzülme canım benimde bu ay olmicak heralde ayy Allahım regl belirtim bile yok kasıklarım flan ağrımıyo bel ağrım var sadece bide o yorgunluk uyku hali devam ediyo beyaz akıntım var adetime 1 gün kaldı yani bu beyaz akıntı ne böyle sanki yumurtluyorum Allahım:))

Canim gecen ay bende de beyaz akinti oldu adet oldum.Sari akinti oldu adet oldum.Kanli akinti oldu adet oldum..Ne olursa ben hamile olacagim cok merak ediyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…